Merhaba, ben 29 yaşındayım. Hayatımda iki evlilik oldu. İlk eşimle görücü usulü evlendim.21 yaşındaydım. Aramızda sekiz yaş vardı. O beni hiç yargılamazdı, iyi biriydi. Ama duygusal değildi, sevgisini belli etmezdi. Ben de gençtim, sabırsızdım. Birbirimize iyi gelmedik. Bir kızımız oldu. Ben kendimi hiç seviliyor gibi hissetmedim. Kızım iki yaşındaydı bir gün canıma tak etti Sonra boşandık.
Ailem o boşanmadan da rahatsız oldu ama zamanla kabullendiler. Özellikle babam çok etkilendi.
Sonra başka biriyle tanıştım. 26 yaşındaydım. Tam tersi biriydi. Deli gibi aşık oldum. O da bana aşık olduğunu söyledi. Hayat doluydu, tutkuluydu. Onunla her şey başka hissettirdi.
Ama bir süre sonra öfke sorunları olduğunu fark ettim. Çok sinirli biri. Bazen beni korkutuyor. Bir kere bana fiziksel olarak zarar verdi. Sonra çok pişman oldu, saatlerce ağladı, bir daha asla yapmayacağını söyledi.
Herkes bu evliliğe karşıydı. Babam resmen hayatımdan çıktı, hâlâ benimle konuşmuyor. Çünkü “yanlış seçim” yaptığımı düşünüyor.
Ama ben şu an gerçekten çok kararsızım. Onu seviyorum. Onsuz bir hayat çok zor geliyor. Ama bir yandan da içimde hep bir korku var.
Aynı şeyi tekrar yaparsa ne olacak?
Ya bu sefer yanımda kimse olmazsa?
Babam hâlâ küserken, ben ikinci kez boşanırsam, herkes bana “hata sende” diyecekmiş gibi hissediyorum.
Gerçekten sormak istiyorum, kimseyi yargılamıyorum ama beni de yargılamayın lütfen:
Siz olsaydınız ne yapardınız?
İkinci kez boşanmak çok mu büyük bir ayıp?
Kendini korumak mı zor, sevmek mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer