- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 ayGerçek sadakat, bir ağacın kökleri gibidir ve her şeyi ayakta tutar. 6 numarayı seçiyorum çünkü gökyüzüne doğru dümdüz uzanmak yerine kendi içinde sarmal dalları var. fikrimce gerçek sadakat bir insanın kendi içine yaptığı sarmal bir yolculuktur.🌳
25 Yorumla- 1 ay
6 numara bağlılık senin en güçlü yanın mantığınla hareket eder duygularının önüne geçirmezsin diyor 😂
- 1 ay
Demek ki doğru çıkmış analiziniz😃 tam olarak da öyleyim, o ağacın dalları kendi içinde öyle bir kenetlenmiş ki dışarıdan esen hiç bir fırtıma o bağlılığı koparamaz, gerçek bağlılık da fikrimce aynen böyle olmalı 🥰
- 1 ay
Kesinlikle öyle 👍 bilim yalan söylemez 🤣
- 1 ay
Ömrünü bilime adamış birisi olarak dediklerinize tamamen katılıyorum🥰👌
- 1 ay
Aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim 🙏🌸❤️
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 aySevgilimi aldatmam. Başkasıyla sevişmek istersem bunu önce onunla paylaşırım. O da aynı şekilde... Birbirimizi, başkasına duyulan arzu nedeniyle yargılamayız.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım r_engarenkyollar, bu testler ne kadar eğlenceli değil mi? 😊 Ben bu ağaçlardan 3 numarayı seçerdim sanırım. Çünkü o ağaç yuva kurmayı, sevdiklerinle bir arada olmayı, kalıcı bağlar yaratmayı simgeliyor benim için. İlişkilerde güven ve sadakat olmazsa olmazdır. Sen de eminim değerlerine sıkı sıkı bağlı, derin bağlar kurmayı seven birisin. Sevgi ve anlayışla dolu bir yuva her şeyin üstündedir. 🏡❤️
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16,2b cevap paylaştı.
1 ayNedense 3 numara daha bi güzel göründü gözüme guzum 🙃
23 Yorumla- 1 ay
3 numara güven senin kırmızı çizgin kolay kolay sınırını çizgisnu aşmazsın diyor
- 1 ay
Vay güzelmiş 🙃
- 1 ay
Kesinlikle öyle 👍🌸
- Aile & Toplum konusunda 388 cevap paylaştı.
1 ayAldatma neyilli değilim yanliz karşına öyle bir kişi çıkarki yoldan çıkartır insanı bir kac kere geldi başıma zor tutum kendimi
11 Yorumla- 1 ay
Peki 👍🤗
Abla şeyi merak ediyorum, şu 3 numara aksatan erkeği mi temsil ediyor, dallarında yüz tane kuş var 😂
110 Yorumla- 1 ay
Dur bakalım 😆
- 1 ay
3 numara güven senin kırmızı çizgin kolay kolay aldatmaz sınırını aşmazsın diyor 😂
- 1 ay
Haha 😂 kanadı kırılasıcalar
- 1 ay
Onları ızgara yaparım bak , sosla yerim , vegan olan bana bunu yaptıran aşk daha neler yaptırmaz düşün abla 😂
Dimi dimi @morsaclihuriyeee - 1 ay
Evet kankam evett neler yaptırmaz 🤣🤣🤣
- 1 ay
- 1 ay
Rica ederim çiçeğim ne demek 🙋🥰❤️
1 ayŞöyle bir düşündüm fotoğraf makinemle bu ağaçların karşısına geçsem hangisini çekerim diye 😅 6 yı çeker ınstagrama atardım 😅
13 Yorumla- 1 ay
6 numara bağlılık senin en güçlü yanın mantığınla hareket eder duygularının önüne geçirmezsin diyor 😂
- 1 ay
Doğru 😅
- 1 ay
Ben burada bilimsel çalışıyorum bilim yalan söylemez 🤣
Aldatmaya ne kadar meyilliyim, bu soru zor. sen kontrol edemezmisin, neyse 6 diyelim. çürük çıkmasak bari.
13 Yorumla- 1 ay
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. 5 diyeyim. Hiç aldatmam, şakayla söylerim hep😏
14 Yorumla- 1 ay
5 numara maceracı bir ruhun var yenilik arayışın bazen riskli seçimler yapmana yol açabilir diyor
- 1 ay
Vuuu
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ay3 ve 6 arasında gidip geldim bedir anlamları
14 Yorumla- 1 ay
3 numara güven senin kırmızı çizgin kolay kolay sınır aşmazsın diyor
6 numara bağlılık senin en güçlü yanın mantığınla hareket eder duygularının önüne geçirmezsin diyor - 1 ay
Onikiden vurmuş 😄
- 1 ay
Vuuu harika 👏👏🥰😂
- 1 ay
🌸🌸🌸
Gizli Üye(30-35)1 ay1 Numara =))
Aldatmam ben, Allah korusun. Gerçi hayatımda kimse yok.
110 Yorumla- 1 ay
1 numara sadakat senin için çok önemli ama ilgi eksikliği hissedersen hemen o ilişkiden uzaklaşırsın ve soğursun diyor
Cevap sahibi1 ayÇok doğru =))
- 1 ay
👏👏👏
Cevap sahibi1 ayAldatma ile ilgili benim bir sözüm var. Yazarsam beni tanıyanlar bilir hemen =))
- 1 ay
Ne acaba ben bilmiyorum
Cevap sahibi1 ayAldatmak, aldatılanın eksikliğini değil aldatanın karaktersizliğini gösterir.
Cevap sahibi1 ayİşte bu. =))
- 1 ay
Kesinlikle öyle çok güzel ifade etmişsin gerçekten 👏👏👏👏
Cevap sahibi1 ayOlması gereken bu =))
- 1 ay
Kesinlikle öyle 👍
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
1 ayEdelim bakalım
15 Yorumla- 1 ay
Ağaç seç bir tane
- 1 ay
6 güzel görünüyoe sağlıklı gibi o olsun işte😅
- 1 ay
- 1 ay
Vay bee bak işte testlerde beni doğeuladı tamamdır bh iş😅
- 1 ay
Harika 👏👏🌸
Gizli Üye(45 üstü)1 ay3 ve 6 numara çok dikkatimi çekti. İkisini seçiyorum
15 Yorumla- 1 ay
3 numara _ güven senin kırmızı çizgin kolay kolay sınır aşmazsın diyor 😂
6 numara bağlılık senin en güçlü yanın mantığınla hareket eder duygularının önüne geçirmezsin diyor
Cevap sahibi1 ayİlginçmiş ikiside beni anlatıyor aslında 🤭
- 1 ay
Bilim yalan söylemez 🤣
Cevap sahibi1 ayNokta atışı diyebilirim o zaman ahhaha😂
- 1 ay
👍👏👏💖💞
1 ay6 numarayı seçiyorum.
24 Yorumla- 1 ay
6 numara _ bağlılık senin en güçlü yanın mantığınla hareket eder duygularının önüne geçirmezsin diyor
- 1 ay
Evet öyleyim tam olarak benmiş gerçekten ✨
- 1 ay
Harikasın 👏👏💞🌸
- 1 ay
@papatyam_12 tebrikler. 12 den vurmuşsun.
1 ay1bolumumu hatirlatiyor bana ama2swciyorun
22 Yorumla- 1 ay
1 numara sadakat senin için önemli ama ilgi eksikliği hissedersen o ilişkiden hemen uzaklaşırsın diyor 😂
- 1 ay
Dogru ama 2yi de sectim ben her ikisi veya sDece 2 diyorum
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. 5 olsun. Minicik tenhada kalmış hali beni üzdü
23 Yorumla- 1 ay
5 numara. Maceracı bir ruhun var yenilik arayışın bazen riskli seçimler yapmana yol açabilir diyor 😂
- 1 ay
👍🌸😂
1 ayBak şimdi merak etim 6 diyorum
14 Yorumla- 1 ay
6 numara bağlılık senin en güçlü yanın mantığınla hareket eder duygularının önüne geçirmezsin diyor
- 1 ay
Bak bu doğru hep söylerim benim karalarim benim dogrum benim yanlisim duygularımı saldım gitti zaten takilsinlar kafalrina göre karismiyom artık onlara herkes burcunun ozelgi bu diyorda arkadaş arkadas hayatımıza yonvern şeyleri biz niye secemiyoruz belki ben başka bı özelik istiyorum 😂😂 benim burcum özeliği anstayla aynı mis ben pek anlamam Ocak 20 hangisi oluyosa ama tek sorun iyi olmam gerisini seviyorum
- 1 ay
Bu arada gunaydin ☕ ☕sabah kahfen kendime yapıyorum tam cvb görünce 2 kişilik yaptım
- 1 ay
5 numara kesin aldatmaya yakın olan 😂😂
(6.) Ağacı Seçiyorum.
15 Yorumla- 1 ay
- 1 ay
Sağlık olsun diyelim ozaman 🙏💖💞
- 1 ay
İyi geceler 🙋🌸💞
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. 5 6 7 arasında kaldım
15 Yorumla- 1 ay
Bir tane seç
- 1 ay
7 numara duygularını çok yoğun yaşarsın sahip çıkar korursun ilişkide güven senin kırmızı çizgin kolay kolay sınır aşmazsın aldatmazsin diyor
- 1 ay
Rica ederim ne demek 🙋
1 ay6 diyorum çok merak ettim 🫠
13 Yorumla- 1 ay
- 1 ay
isabetli oldu 🩷
- 1 ay
Harika 👏👏
- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 ayBen tırstım bu sorudan yanıt vermeden geçiyorum
118 Yorumla- 1 ay
Dünyada olmaz bırakmam komşum cevap ver sen yinede 😂
- 1 ay
2 olsun
- 1 ay
2 numara özgürlüğüne düşkünsün ilişkilerde kısıtlanmayı sevmezsin ilişkide kısıtlanırsan o ilişkiden uzaklaşırsın ve soğursun diyor 😂
- 1 ay
Komşum sen capkinmisin gerçekten burada ya da başka yerde
- 1 ay
🙊🙊🙊
- 1 ay
Hadi yaa ciddimisin
- 1 ay
Geçen gün senin kulaklarını cinlattım bir konu olmuştu , by nutelle çok efendi saygılı seviyeli bir adamdır dedim biz onunla aynı semtte oturuyoruz ama şahsen tsnimam , ama severim çok iyi bir insandır demiştim
- 1 ay
Ama çapkın olduğunu bilmiyordum 😂 sakin kendi halinde biri sanıyordum seni ,
- 1 ay
Bunlar kesinlikle dedikodu
- 1 ay
Bende öyle düşünüyorum 😂
- 1 ay
Sen beni doğru tanımışsın.
- 1 ay
Tabiki 👍 oyuzden seni savundum zaten
- 1 ay
Kim kim yaptınız bu sohbeti. Kulaklar çınladı
- 1 ay
Oyie bir arkadaşla yapmıştıky Bağcılar'da oturan konu konuyu açınca kulaklarını cinlattım
- 1 ay
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim 🌺
- 1 ay
Rica ederim ne demek 🙋🥰❤️
- 1 ay
Güzel bir gün dilerim
- 1 ay
Canım benim teşekkür ederim 🙏 hepimize inşallah 🙏🥰
1 ayTest etmeye gerek var mı sahi🤣sorsan söyleriz
18 Yorumla- 1 ay
1 numara olsun hadi
- 1 ay
Haha 😂
- 1 ay
Sonuç ne
- 1 ay
Sen baştan istemişsin ki 😂 gerek var mı
- 1 ay
Bence gerek var cidden merak ettim 😅
- 1 ay
1 numara sadakat senin için çok önemli ama ilgi eksikliği hissedersen hemen o ilişkiden uzaklaşırsın ve soğursun diyor 😂
- 1 ay
Teşekkürler 🙏
- 1 ay
Rica ederim ne demek 🙋
1 ay3 numara güzel bence
13 Yorumla- 1 ay
3 numara güven senin kırmızı çizgin kolay kolay sınır aşmazsın ve aldatmazsin diyor 😂
- 1 ay
Çok haklı diyor, ben tek eşlilikten yanayım, hayatımda birisi varsa, diğerlerine yer yoktur, odağım ilgi hayatımdaki kişiye aittir👍👍
- 1 ay
👏👏👏
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
m 1 ay1 numara olsun.
14 Yorumla- 1 ay
1 numara sadakat senin için çok önemli ama ilgi eksikliği hissedersen hemen o ilişkiden uzaklaşırsın ve soğursun diyor
- 1 ay
Doğru 😄
- 1 ay
👍👍🌸
- 1 ay
✨🙏🏻🌸
1 ay7 yi seçtim ve merak ettim :))
13 Yorumla- 1 ay
7 numara duygularını çok yoğun yaşarsın sahip çıkar korursun ilişkide güven senin kırmızı çizgin kolay kolay sınır aşmazsın diyor
- 1 ay
Doğru :)) teşekkürler
- 1 ay
Rica ederim 🙋
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 ay5 numara 😅😅👍
16 Yorumla- 1 ay
5 numara maceracı bir ruhun var yenilik arayışın bazen riskli seçimler yapmana yol açabilir diyor
- 1 ay
Çok risklere girmeyi sevmem. Sağlamcıyımdır biraz. 👍😂😂
- 1 ay
En güzeli 👍
- 1 ay
Çok kazıklandık. Öğrendik olayı artık yaa😂😂👍
- 1 ay
Evet 👍😂
- 1 ay
😅😅👍
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 ay4 numara olsun abla 🙂
13 Yorumla- 1 ay
4 numara mantığınla hareket edersin duygusal anlık kararlar sana göre değil diyor 😂
- 1 ay
Gayet iyi, beni tanımlıyor resmen 😂
- 1 ay
Harikasin 👏👏🌸🌷
1 ay1 numaralı ağacı seçiyorum.
13 Yorumla- 1 ay
1 numara sadakat senin için çok önemlidir ama ilgi eksikliği hissedersen hemen o ilişkiden uzaklaşırsın diyor
- 1 ay
Çok doğru..
- 1 ay
👍👍🌸🌷
Aile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı. 6 nolu ağaç olsun
13 Yorumla- 1 ay
- 1 ay
Rica ederim ne demek 🙋
6 numara çok güzel duruyor
11 Yorumla- 1 ay
1 ay1 numero diyorum inşallah düzgün çıkar 😂
15 Yorumla- 1 ay
Hadi inşallah diyelim 🙏😂
1 numara sadakat senin için çok önemli ama ilgi eksikliği hissedersen hemen o ilişkiden uzaklaşırsın diyor 😂 - 1 ay
Amaaa benim için çok geçerli ama bu 😂
- 1 ay
Hangisi
- 1 ay
Cümle :)
- 1 ay
Harika 👏👏👏🌸💞
- Aile & Toplum konusunda 482 cevap paylaştı.
m 1 ayAblam 7. Numara ağacı seçiyorum ❤️
14 Yorumla- 1 ay
7 numara duygularını çok yoğun yaşarsın ilişkide senin en güçlü yanın sadakatin diyor 😂
- 1 ay
Evet tam olaraktan benim o 😂
- 1 ay
Harika 👍🥰
- 1 ay
😍😍
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 ay6 diyorum 6 rakamını sevdiğimden
13 Yorumla- 1 ay
- 1 ay
yani aldatmam 😅😅
- 1 ay
Evet 👍 bilim yalan söylemez
1 ayBunlar çam ağacı mı yoksa okaliptus mu😃
18 Yorumla- 1 ay
Tropikal meyve ağaçları 😆
- 1 ay
Ozaman mersinin mandalina agacına göre cevap veriyorum
- 1 ay
5 olsun 😃
- 1 ay
Cevap nerde kaldı aaaaaaa🥺🥺
- 1 ay
5 numara maceracı bir ruhun var yenilik arayışın bazen riskli seçimler yapmana yol açabilir diyor 😂
- 1 ay
Aldatıyor muyum yani özeti ne uykum geldi anlayamadım . Şerefsiz miyim değil miyim canım yaa😃😃😅
- 1 ay
Meyillisin diyor 😂
- 1 ay
Şerefsizim yani 😃😅Allah razı olsun 😃😃
- Aile & Toplum konusunda 612 cevap paylaştı.
1 ayOlur edebilirsin
17 Yorumla- 1 ay
Ağaç seçmemissin ki nasıl edicem kurban olduğum 😂 bir tane ağaç seç ve numarasını yaz
- 1 ay
3 olsun hele 😂
- 1 ay
3 numara _ güven senin kırmızı çizgin kolay kolay sınır aşmazsın diyor 😂
- 1 ay
Çok doğru aldatmadım çünkü hiç sevdiğimi 😂😂
- 1 ay
burada öyle diyor bilim yalan söylemez 🤣😆
- 1 ay
😂😂😂 bilim işte adı üstünde oda biliyor kimin ne olduğunu
- 1 ay
Evetv👍😆
Aile & Toplum konusunda 452 cevap paylaştı. 7 sectim
23 Yorumla- 1 ay
7 numara duygularını çok yoğun yaşarsın sahip çıkar korursun ilişkide güven senin kırmızı çizgin diyor 😂
- 1 ay
👏👏😂
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. 6 hos
33 Yorumla- 1 ay
6_numara bağlılık senin en güçlü yanın mantığınla hareket eder duygularının önüne geçirmezsin diyor 😂
- 1 ay
Harika 👏👏
Ben asla aldatmam aldatmadım aldatmayacağım da
10 YorumlaAldanmam da aldatma da!
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 507 cevap paylaştı.
1 ay6 seçtim
23 Yorumla- 1 ay
- 1 ay
Yok 0 ben duygularımla hareket ederim genelde sjsjsj
- 1 ay
😂👍
- Aile & Toplum konusunda 908 cevap paylaştı.
1 ay6 diyorum
23 Yorumla- 1 ay
6 numara bağlılık senin en güçlü yanın mantığınla hareket eder duygularının önüne geçirmezsin
- 1 ay
Teşekkürler 🌸
- 1 ay
🌸💞
1 ayBiri seçtimmm
13 Yorumla- 1 ay
- 1 ay
Çok doğru
- 1 ay
Harika 👏👏🌸❤️
Aile & Toplum konusunda 497 cevap paylaştı. 6 diyorum
11 Yorumla- 1 ay
Edelim bakalım
13 Yorumla- 1 ay
Edelim de ağaç numarası seçmeden nasıl edicez acaba 😂
- 1 ay
2 numara özgürlüğüne düşkünsün ilişkilerde kısıtlanmayı sevmezsin ilişkide kısıtlanırsan o ilişkiden uzaklaşırsın ve hemen karşında ki insandan soğursun diyor 😂
1 ay6 ne anlama gelyo
13 Yorumla- 1 ay
- 1 ay
Guzel
- 1 ay
👍🌸
Aile & Toplum konusunda 395 cevap paylaştı. 7 ve 1
11 Yorumla- 1 ay
7 numara duygularını çok yoğun yaşarsın sahip çıkar korursun ilişkide güven senin kırmızı çizgin kolay kolay sınır aşmazsın diyor
1 ay3. sıra
13 Yorumla- 1 ay
3 numara güven senin kırmızı çizgin kolay kolay sınır aşmazsın ve aldatmazsin diyor
- 1 ay
helal olsun
- 1 ay
Bilim yalan söylemez
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Yedi
13 Yorumla- 1 ay
- 1 ay
Harika 👏👏
- Aile & Toplum konusunda 466 cevap paylaştı.
1 ay6 olsun bakalım
12 Yorumla- 1 ay
- 1 ay
😎
Aile & Toplum konusunda 393 cevap paylaştı. yedi
13 Yorumla- 1 ay
- 1 ay
Peki 👍
- Aile & Toplum konusunda 760 cevap paylaştı.
1 ayiki..
13 Yorumla- 1 ay
2 numara özgürlüğüne düşkünsün ilişkilerde kısıtlanmayı sevmezsin ilişkide kısıtlanırsan o ilişkiden hemen soğursun ve uzaklaşırsın diyor
- 1 ay
bu yüzden manit yapamıyom demek ki
- 1 ay
Haha 😂 olabilir
1 ay7 numara demek istiyorum
13 Yorumla- 1 ay
- 1 ay
Teşekkür ederim ☺️💜
- 1 ay
Rica ederim 🙋
6 yı sevdim
14 Yorumla- 1 ay
- 1 ay
Harikasın 👏👏🌸🌸
1 ay6 seçiyorum o Haline
11 Yorumla- 1 ay
Aile & Toplum konusunda 693 cevap paylaştı. 2 dedim
116 Yorumla- 1 ay
2 numara özgürlüğüne düşkünsün ilişkilerde kısıtlanmayı sevmezsin ilişkide kısıtlanırsan o ilişkiden hemen soğursun ve uzaklaşırsın
- 1 ay
Bence öyle 👍😂 çünkü sen falza ilgiye darlanmaya , karıılsilmaya gelemezsin gerçekten çabuk sıkılırsin seni az çok tanıdığım kadarıyla öylesin
- 1 ay
Haha 😂 çok iyi gözlem yapma ve empati kurma yeteneğine sahibim oyuzden
- 1 ay
Ne diyeceğimi bilemedim şu an dfjjh
- 1 ay
Sanmam
- 1 ay
Ya o gün o lafın nasıl dokunmuş bana anla diye kısasa kısas yapıyorum 😂
- 1 ay
Hıhhh 🤣
- 1 ay
Senin canını yiyerem haa 🤣 Duygu sömürüsü yapma
- 1 ay
https://hizliresim.com/nt6hayw
Tamam yapmıyorum
6 abla
11 Yorumla- 1 ay
- Aile & Toplum konusunda 731 cevap paylaştı.
1 ay6 seçiyorum
13 Yorumla- 1 ay
- 1 ay
Doğru diyebiliriz
- 1 ay
👍🌸
1 ay6 gözüme çok tatlı göründü 😍
16 Yorumla- 1 ay
- 1 ay
🤭 bazen duygularımız mantığımızı darma duman ediyor maalesef
- 1 ay
Ama tabiki aldatma açısından değil kesinlikle sevdiğimize karşı
- 1 ay
Tabiki orası öyle 👍🌸
- 1 ay
Teşekkürler 🌹
- 1 ay
Rica ederim ne demek 🙋
- Aile & Toplum konusunda 779 cevap paylaştı.
1 ay3. olsun
11 Yorumla- 1 ay
3 numara güven senin kırmızı çizgin kolay kolay sınırını ve çizgimi bozmazdın diyor
m 1 ay6...
13 Yorumla- 1 ay
- 1 ay
Duygusal biriyimdir ama evet mantığımı devre dışı bırakmam duygularımın önüne geçmesine de izin vermem doğru çıktı teşekkürler
- 1 ay
Harika 👏👏🌸 rica ederim ne demek 🙋
6 olsun
11 Yorumla- 1 ay
Aile & Toplum konusunda 856 cevap paylaştı. ,6 numaralı ağaç
16 Yorumla- 1 ay
- 1 ay
👍👍🌸🌺
- 1 ay
Teşekkür ederim 🙏
1 ayHadi edelim xhskhd
110 Yorumla- 1 ay
2 diyelim
- 1 ay
2 numara özgürlüğüne düşkünsün ilişkilerde kısıtlanmayı sevmezsin ilişkide kısıtlanırsan o ilişkiden hemen soğursun ve uzaklaşırsın diyor 😂
- 1 ay
Ay tıpatıp ben şu an valla diskjd
- 1 ay
Harika 👏💞
- 1 ay
Nasılsın abla baya oldu özlemişim senin neşe dolu sorularını
- 1 ay
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏🌷sen nasılsın iyimisin peki, seni tanıyamadim çok özür dilerim kendini tanıtmak istermisin 💞
- 1 ay
Teşekkür ederim ablam benim iyiyim Züleyha ben twinkleydi eski hesabım çıkaramazsin belki öyle bi hâlini hatırını sorayım dedim iyi olmana sevindim🩷
- 1 ay
Çok teşekkür ederim hoş geldin iyi olmana çok sevindim 🥰💖
- 1 ay
Teşekkür ederim abla🩷🩷
- 1 ay
Rica ederim ne demek 🙋 görüşmek dileğiyle 🙏🌸🌹
- Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı