Buradan bir ağaç seç bakalım aldatmaya ne kadar meyilliymişsiniz söyleyeyim bunu birlikte görelim?

Cevap
31Cevap
Gerçek sadakat, bir ağacın kökleri gibidir ve her şeyi ayakta tutar. 6 numarayı seçiyorum çünkü gökyüzüne doğru dümdüz uzanmak yerine kendi içinde sarmal dalları var. fikrimce gerçek sadakat bir insanın kendi içine yaptığı sarmal bir yolculuktur.🌳
6 numara bağlılık senin en güçlü yanın mantığınla hareket eder duygularının önüne geçirmezsin diyor 😂
Demek ki doğru çıkmış analiziniz😃 tam olarak da öyleyim, o ağacın dalları kendi içinde öyle bir kenetlenmiş ki dışarıdan esen hiç bir fırtıma o bağlılığı koparamaz, gerçek bağlılık da fikrimce aynen böyle olmalı 🥰
Kesinlikle öyle 👍 bilim yalan söylemez 🤣
Ömrünü bilime adamış birisi olarak dediklerinize tamamen katılıyorum🥰👌
Aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim 🙏🌸❤️
Abla şeyi merak ediyorum, şu 3 numara aksatan erkeği mi temsil ediyor, dallarında yüz tane kuş var 😂
Dur bakalım 😆
3 numara güven senin kırmızı çizgin kolay kolay aldatmaz sınırını aşmazsın diyor 😂
Haha 😂 kanadı kırılasıcalar
Onları ızgara yaparım bak , sosla yerim , vegan olan bana bunu yaptıran aşk daha neler yaptırmaz düşün abla 😂
Dimi dimi @morsaclihuriyeee
Evet kankam evett neler yaptırmaz 🤣🤣🤣
Şöyle bir düşündüm fotoğraf makinemle bu ağaçların karşısına geçsem hangisini çekerim diye 😅 6 yı çeker ınstagrama atardım 😅
6 numara bağlılık senin en güçlü yanın mantığınla hareket eder duygularının önüne geçirmezsin diyor 😂
Doğru 😅
Ben burada bilimsel çalışıyorum bilim yalan söylemez 🤣
Aldatmaya ne kadar meyilliyim, bu soru zor. sen kontrol edemezmisin, neyse 6 diyelim. çürük çıkmasak bari.
3 ve 6 arasında gidip geldim bedir anlamları
3 numara güven senin kırmızı çizgin kolay kolay sınır aşmazsın diyor
6 numara bağlılık senin en güçlü yanın mantığınla hareket eder duygularının önüne geçirmezsin diyor
Onikiden vurmuş 😄
Vuuu harika 👏👏🥰😂
🌸🌸🌸
3 ve 6 numara çok dikkatimi çekti. İkisini seçiyorum
3 numara _ güven senin kırmızı çizgin kolay kolay sınır aşmazsın diyor 😂
6 numara bağlılık senin en güçlü yanın mantığınla hareket eder duygularının önüne geçirmezsin diyor
İlginçmiş ikiside beni anlatıyor aslında 🤭
Bilim yalan söylemez 🤣
Nokta atışı diyebilirim o zaman ahhaha😂
👍👏👏💖💞
Sevgilimi aldatmam. Başkasıyla sevişmek istersem bunu önce onunla paylaşırım. O da aynı şekilde... Birbirimizi, başkasına duyulan arzu nedeniyle yargılamayız.
Edelim bakalım
Ağaç seç bir tane
6 güzel görünüyoe sağlıklı gibi o olsun işte😅
Vay bee bak işte testlerde beni doğeuladı tamamdır bh iş😅
6 numarayı seçiyorum.
6 numara _ bağlılık senin en güçlü yanın mantığınla hareket eder duygularının önüne geçirmezsin diyor
Evet öyleyim tam olarak benmiş gerçekten ✨
Harikasın 👏👏💞🌸
@papatyam_12 tebrikler. 12 den vurmuşsun.
1bolumumu hatirlatiyor bana ama2swciyorun
1 numara sadakat senin için önemli ama ilgi eksikliği hissedersen o ilişkiden hemen uzaklaşırsın diyor 😂
Dogru ama 2yi de sectim ben her ikisi veya sDece 2 diyorum
5 olsun. Minicik tenhada kalmış hali beni üzdü
5 numara. Maceracı bir ruhun var yenilik arayışın bazen riskli seçimler yapmana yol açabilir diyor 😂
👍🌸😂
4 numara olsun abla 🙂
4 numara mantığınla hareket edersin duygusal anlık kararlar sana göre değil diyor 😂
Gayet iyi, beni tanımlıyor resmen 😂
Harikasin 👏👏🌸🌷
1 numaralı ağacı seçiyorum.
1 numara sadakat senin için çok önemlidir ama ilgi eksikliği hissedersen hemen o ilişkiden uzaklaşırsın diyor
Çok doğru..
👍👍🌸🌷
6 nolu ağaç olsun
Rica ederim ne demek 🙋
6 numara çok güzel duruyor
1 numero diyorum inşallah düzgün çıkar 😂
Hadi inşallah diyelim 🙏😂
1 numara sadakat senin için çok önemli ama ilgi eksikliği hissedersen hemen o ilişkiden uzaklaşırsın diyor 😂
Amaaa benim için çok geçerli ama bu 😂
Hangisi
Cümle :)
Harika 👏👏👏🌸💞
Ablam 7. Numara ağacı seçiyorum ❤️
7 numara duygularını çok yoğun yaşarsın ilişkide senin en güçlü yanın sadakatin diyor 😂
Evet tam olaraktan benim o 😂
Harika 👍🥰
😍😍
6 diyorum 6 rakamını sevdiğimden
yani aldatmam 😅😅
Evet 👍 bilim yalan söylemez
Bunlar çam ağacı mı yoksa okaliptus mu😃
Tropikal meyve ağaçları 😆
Ozaman mersinin mandalina agacına göre cevap veriyorum
5 olsun 😃
Cevap nerde kaldı aaaaaaa🥺🥺
5 numara maceracı bir ruhun var yenilik arayışın bazen riskli seçimler yapmana yol açabilir diyor 😂
Aldatıyor muyum yani özeti ne uykum geldi anlayamadım . Şerefsiz miyim değil miyim canım yaa😃😃😅
Meyillisin diyor 😂
Şerefsizim yani 😃😅Allah razı olsun 😃😃
Olur edebilirsin
Ağaç seçmemissin ki nasıl edicem kurban olduğum 😂 bir tane ağaç seç ve numarasını yaz
3 olsun hele 😂
3 numara _ güven senin kırmızı çizgin kolay kolay sınır aşmazsın diyor 😂
Çok doğru aldatmadım çünkü hiç sevdiğimi 😂😂
burada öyle diyor bilim yalan söylemez 🤣😆
😂😂😂 bilim işte adı üstünde oda biliyor kimin ne olduğunu
Evetv👍😆
7 sectim
7 numara duygularını çok yoğun yaşarsın sahip çıkar korursun ilişkide güven senin kırmızı çizgin diyor 😂
👏👏😂
6 hos
6_numara bağlılık senin en güçlü yanın mantığınla hareket eder duygularının önüne geçirmezsin diyor 😂
Harika 👏👏
Aldanmam da aldatma da!
6 seçtim
Yok 0 ben duygularımla hareket ederim genelde sjsjsj
😂👍
6 diyorum
6 numara bağlılık senin en güçlü yanın mantığınla hareket eder duygularının önüne geçirmezsin
Teşekkürler 🌸
🌸💞
Hadi edelim xhskhd
2 diyelim
2 numara özgürlüğüne düşkünsün ilişkilerde kısıtlanmayı sevmezsin ilişkide kısıtlanırsan o ilişkiden hemen soğursun ve uzaklaşırsın diyor 😂
Ay tıpatıp ben şu an valla diskjd
Harika 👏💞
Nasılsın abla baya oldu özlemişim senin neşe dolu sorularını
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏🌷sen nasılsın iyimisin peki, seni tanıyamadim çok özür dilerim kendini tanıtmak istermisin 💞
Teşekkür ederim ablam benim iyiyim Züleyha ben twinkleydi eski hesabım çıkaramazsin belki öyle bi hâlini hatırını sorayım dedim iyi olmana sevindim🩷
Çok teşekkür ederim hoş geldin iyi olmana çok sevindim 🥰💖
Teşekkür ederim abla🩷🩷
Rica ederim ne demek 🙋 görüşmek dileğiyle 🙏🌸🌹
6...
yedi
7 numara _ duygularını çok yoğun yaşarsın sahip çıkar korursun ilişkide güven senin kırmızı çizgin diyor
öyle gerçekten teşekkürler
İkiyinsecerim ben
2 numara özgürlüğüne düşkünsün ilişkilerde kısıtlanmayı sevmezsin ilişkide kısıtlanırsan o ilişkiden hemen soğursun
👍🤗
Hiç değilim
7 dedim
7 numara duygularını çok yoğun yaşarsın sahip çıkar korursun ilişkide güven senin kırmızı çizgin diyor
Tam beni anlatmış 🥰
Harika 👍🥰
6 güzel
Teşekkürler
Rica ederim ne demek 🙋 katılımın için asıl ben teşekkür ederim 🙏🌸
İyi geceler güzel insan
Teşekkür ederim 🙏 iyi geceler Allah'a emanetsin 🙏🥰
Sen de cancağızım sen de Allah'a emanetsin 🙏
🙏🥰💞🌷
2 daha iyi duruyo be
2 numara özgürlüğüne düşkünsün ilişkilerde kısıtlanmayı sevmezsin ilişkide kısıtlanırsan o ilişkiden hemen soğursun
Birr
1 numara sadakat senin için çok önemli ama ilgi eksikliği hissedersen hemen o ilişkiden uzaklaşırsın diyor 😂
Ben burada bilimsel çalışıyorum bilim yalan söylemez 🤣😆
2 yi seçiyorum
2 numara özgürlüğüne düşkünsün ilişkilerde kısıtlanmayı sevmezsin, ilişkide kısıtlanırsan o ilişkiden hemen soğursun diyor 😂
Bu doğru kısıtlanırsam soğurum çabuk sıkılırım😂
2 diyorum
2 numara _ özgürlüğüne düşkünsün ilişkilerde kısıtlanmayı sevmezsin bu seni ilişkiden soğutabilir diyor 😂
Öyle
Bilim yalan söylemez 🤣
6 olur
6 ..
4🌸 ya
4 numara mantığınla hareket edersin duygusal anlık kararlar sana göre değil diyor 😂
Evet
👍🌸🌷
5 de gözüm kaldı
5 numara maceracı bir ruhun var yenilik arayışın bazen riskli seçimlere yol açabilir diyor 😂
2 numara efenim
2_numara özgürlüğüne düşkünsün ilişkilerde kısıtlanmayı sevmezsin bu seni ondan soğutabilir diyor 😂
vay be öyle diyorsa doğrudur boşuna yazmamışlardır heralde :D
Kesinlikle öyle 👍 bilim yalan söylemez 🤣
1 olur
1_sadakat senin için çok önemli ama ilgi eksikliği hissedersen uzaklasabilirsin diyor 😂
Direkt kötü yolum :/
🤗🤗
7 numaralı ağacı seciyorum
Seni aldatırdım ruhun duymazdı
5 numero
5 numara maceracı bir ruhun var yenilik arayışın bazen riskli seçimler yapmana yol açabilir diyor 😂
7 diyorum
7 numara duygularını çok yoğun yaşarsın sahip çıkar korursun ilişkide güven senin kırmızı çizgin olmalı diyor
6 numara
Teşekkür ederim 💕
Rica ederim ne demek 🙋🥰
7 demek istiyorum
7 numara duygularını çok yoğun yaşarsın sahip çıkar korursun ilişkide güven kırmızı çizgin diyor 😂
6 numara
O kadar tam tersi ki 😄
6 nolu
Aldatmaya meyilli değilmişsin
111111
1 numara sadakat senin için çok önemlidir ama ilgi eksikliği hissedersen hemen o ilişkiden uzaklaşırsın diyor 😂
2 olsun
2 numara özgürlüğüne düşkünsün ilişkilerde kısıtlanmayı sevmezsin bu seni ilişkiden soğutabilir diyor 😂
3 numara
3 numara güven senin kırmızı çizgin kolay kolay sınır aşmazsın diyor 😂
Daha iyi ya 😂
5 dedım
6...
Bağlılık senin en güçlü yanın mantığınla hareket eder duygularının önüne geçirmezsin diyor 😂
Hı hııı 😂🙈
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım r_engarenkyollar, bu testler ne kadar eğlenceli değil mi? 😊 Ben bu ağaçlardan 3 numarayı seçerdim sanırım. Çünkü o ağaç yuva kurmayı, sevdiklerinle bir arada olmayı, kalıcı bağlar yaratmayı simgeliyor benim için. İlişkilerde güven ve sadakat olmazsa olmazdır. Sen de eminim değerlerine sıkı sıkı bağlı, derin bağlar kurmayı seven birisin. Sevgi ve anlayışla dolu bir yuva her şeyin üstündedir. 🏡❤️