AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
Erkege laf denilirse deliye döner suyundan gidersen iyi. Ama nereye kadarr bizde bir insanız makine degiliz yaaa
Yarası olan gocunur isteyen kadın haklarını isteyen erkek haklarını savunsun herşey saygı çerçevesinde olduktan sonra bir gerilim ortamı oluşmaz amaç savunurken saldırganlaşmamak olmalı
Hayır ama bizden çok hakkınız var gibi davranıyorsunuz. Her şeyde üstün olma çabası var kadınlarda bu sıralar.
Bunun sebebi aslında feministim ben diyerek erkekleri aşağılayan, cinsiyetçilik yapan bir kesim yüzünden oluşuyor.🙄
Kadini savunmak degil bos yere duyar kasmak erkek dusmanligidir en ufak seyde bile taciz tecavuz diye ortaligi inletemez bir kadin
Kadın haklarını savunurken, erkekler şöyle, erkekler böyle diye bir üslup sergiliyorsan, böyle bir durumla karşılaşıyor olabilirsin.
Bu görselin aynısı sol taraf "Dünya'da feminizm", sağ taraf Türkiye'de feminizm olarak görmüştüm. Büyük doğruluk payı var. Türkiye'deki feminizm algısı çok farklı. Yurt dışından feminist bir kız ile konuşmuştum, gerçekten arada dağlar kadar fark var.
çoğu kadın erkeklerin hepsine lanet okumakla meşgul.
kendi haklarını savunana ben de hak veririm zaten.
Feminist görüyorlar
erkeklerle aynı hakları savunmak demek erkek düşmanlı oluyo
Yanlış anlatan kadınlar ve yanlış anlayan erkekler yüzünden
Normal savunmak ayrida feministler körü körüne savunuyo bu algı çıkıyo sonra
.
Toplumumuzun belli bir kurallara göre haraket etmesi cahillik
Bazen savunurken erkeklerin hakkı yenildiği için olabilir AMA BAZEN
Bazi kadinlari feminizmi sagdaki sekilde anladigindan
e yalan mı
Ne yalan mi? Erkeklerin olmesi mi gerek
bunca erkek kötü olmasa ülke bu halde olmazdı
demek ki bizimde kötü ve acımasız olmamız gerekiyor
Aptalca. yanlis yanlisla duzeltilmez. insanlara dogumdan itibaren sevmeyi ogretmek gerek manevi olarak ici dolu nesiller yetismeli. ama bombos insanlar yetistiriyoruz burada ozellikle de annelere cok is düşüyor. dogurayim da nasil buyurse büyüsün dememeli. babalar da adamligin timsali olmali ki ornek alsin
neden içi boş oran erkeklerde daha fazla onuda açıkla bari
@SosyoPsikopat çok kötüsünüz. Biraz iyimser olun. İyi erkekler kadınlar da var.
Tek tek test mi ettiniz erkekleri. ayrica acikladim zaten neden insanlarin ici bos buyuyorlar. okudugunu anlama sorunun var galiba
test etmeye gerek var mı televizyonda istatistiklerde görüyoruz ya yetmez mi? kadınlar neden öyle değil o zaman seninde anlama kıtlığın var gibi
Yav he tamam sensin
ayhh ergen
Cahile laf geçmeyeceğini anladigimda tepkim bu
pfff sen kendine bak benim bilgimin yarısı sende yok
Doğru
Feminizm kadın savunuculuğundan öte "kadın üstünlüğü" isteyen bir sistemdir. Eşitiz, sizin de bizim de üstünlüğümüz yok.
Feminizm kadın savunuculuğu değil kadın erkek eşitliğini savunan düşünce yapısıdır
Feminizm kadın üstünlüğü isteyen bir sistem değildir. Eşit hak ve ayrıcalıklara sahip olması gerektiğine inanan bir sistemdir.
Ayrıcalık isteyen bir düşünce sistemidir. Kelimelerin anlamına bakmıyorum. Savunucuların tutumlarına bakıyorum. Nerede feminist varsa ayrıcalık istiyor.
Kadın erkek zaten eşit değil mi hatta bu sistemde kadın daha üstün hukuki llarak
Çünkü ülkemizde feminizm erkek düşmanlığı olarak algılanıyor
Merhaba,
Radikal feministlerle , reel feministler birbirine karıştırılıyor ve aynı açı ile yargılanıyor.
Onu bunu bilmem ama ben kadının bir şeye zorlanmasından nasıl zevk alınıyor orasını anlamadım birbirine mutluluk vermek varken neden yani serbest bırak şu kadını ya sen neysen o da o yani farkınız yok 2-3 tane uzuv dışında.
Ablacım çok doğru ve güzel bir soru sormuşsun lakin çok yönlü ve çetreflakinbir konu Bunu bir kaç açıdan değerlendirmek gerek
Erkekleri seviyorum yaa ben arada cikiyor bir kaç çürük sadece sonra genelliyoruz her şeyi sadece kadınların olduğu bir dünya çok sıkıcı geliyor bana
Bkunu çıkardınız çünkü. Özgürlük kavramı altında nerdeyse çıplak dolaşacak kızlar var. Lütfen bilinclenelim, her şeyin bi sınırı var özgürlüğün deee.
Çünkü kadının erkekle eşit şartlar altında adil bir yaşama kavuşması bile bir hakaretmiş gibi algılandığı için.
Hangi kadın haklarindan bahsediyorsun? Bizim toplumuzda kadinlara önem verrilmedigini ve hak verilmedigini muli düşünüyorsun. Ben yıllardır bu topraklarda yasadım turkyenin kiziyim hic bir zaman kendi mazlun hissetmedim senin ailen seni zulum ediyorsa gidip butun topluma suclayamazsin. Bu ulkede butun kizlar seninle ayni durumda degiller... Anladin mi
Yazi hatalarim olabilir cok hizli hir sekil de yazdim xvdgdyrs
Ben kendimden bahsettiğimi veya mazlum olarak bu soruyu sorduğumu belirttiğim bir cümle görmüyorum. Kendimi bir kadın, en önemlisi bir insan olarak savunmayı iyi biliyorum zaten.
Bu soruda asıl bahsettiğim şey senin zulüm görmeyip gül gibi hayat sürmen değil, zulüm görenlere sessiz kalmaman.
Ama sorumun konusu bu da değil. Asıl soru erkek ve kadın eşitliği için kadın haklarının savunulması neden erkek düşmanlığı olarak algılanıyor?
Daha aydınlatıcı olmuştur umarım.
Bunu gerçekten bende merak ediyorum sanırım erkeklerin daha üstün olduklarını düşündükleri için iğrenç meseleler
Erkekler ve kadınlar eşittir diyorlar ya hepsi yalan ben ortada eşitlik göremedim erkek kadını aldatır sıkıntı yok kadın aldatinca o* geri kafalı millet olduğu sürece bu şekilde devam eder
İşlerine gelmiyor çünkü biz daha donanımlı yaratıklarız içten içe kuduruyorlar.
Bak mesela bu kendini daha üstün görmedir
@sanane_kardeş ahaha ne donanımın var
Kıza dedim
@AhmetKaya62 cevap vermeyecek zaten
@sanane_kardeş bizim daha iyi olduğumuz evrimde bile su götürmez. Çünkü biz sizi doğurabiliyoruz. Ayrıca kadınlar cidden daha çok çalışıyor ve erkeklerin mızmızlığını çekebiliyor. Bizdeki hayat tecrübesi ve bunlarla baş etme donanımı kimsede yok.
@sanane_kardeş veremez ki anca boş yapar
Kadınlar çok mu çalışıyor 😂😂😂😂😂😂 ulan şu yasadigin şehire bak yollara binalara lambalara bakkal market o kadar işyeri fabrikalar tarlalar gökdelenler hangisini kadın yapti
Siz bizi doğurabiliyorsunuz ha erkekler olmasa o çocuk nasıl oluşacak 😂 iki tarafta birbiri olmadan yapamaz ve kadınlar nerde daha çok çalışıyor söyler misin senin bu yaptığın feminizm değilki bizde kadınların dırdırını çekiyoruz o zaman ve çalıştığın işi sen seçmiyormusun?
bu kadar teknolojiyi kim yaptı telefonu bilgisayarı interneti bu kadar bilimi kadın mı geliştirdi defol git ya
@sanane_kardeş biz hala feminizm de kadın erkek eşitliğini savunuyoruz bu bile içinize dokunuyor. Ama ben feminist değil misandristim.
Ahmetcim o kadar yolu teknolojiyi yaptığınız için teşekkür ederim :D
Erkeklerin çocuk yapma becerileri yoktur. Çocuk yapmadan anladığınız ham maddenin birinin sizde bulunması, bizde onu insan haline getirebilecek gelişmiş bir organ var. Yani insan bedenine baktığında erkeklerin daha çok kası olduğunu görüyorsun (daya steroidi kadında kas yapar) ama kadında gelişmiş organlar var. Bunlar göz ardı edilip çomarlar tarafından erkek daha güçlü daha gelişmiş görülüyor ama günümüz dünyasında artık kas gücünün önemi gittikçe azalıyor. Savaşlar bile artık bürokrasi masalarına indirgendi çoğunlukla ve savaşı topla tüfekle değil toplantılarda veriyoruz. İşte benim düşüncemin küçük bir kısmı budur. Yani evrimsel açıdan ama aslında çok kafaya taktıysanız aynaya bakın, ben neyim diye sorun. Ne yaptım? Benim yaptıklarımdan daha çok çalıştığınıza emimseniz cevabınızı yazın.
Kardeşim ben üstünmü dedim ham maddeside bizde bizde olmasa sizin organ bir işe yaramıyor zaten iki tarafta birbiri olmadan yapamaz olsa bile sen kendini böyle bir doğurma makinesi olarak görmüş oluyorsun kadın ve erkek arasındaki biyolojik farklılıklar yüzünden bir işi belki kadın daha iyi yapabilir belkide erkek dediğin gelişmiş organ değildir
Ama siz hem üstte kadınları yüceltirken alt yorumunuzda da yüceltmişsiniz, hem de eşitlikten bahsetmişsiniz. Kendinize çeliştiğinizin farkında mısınız? İnsan insandır. Erkek kadından bir derece üstündür Kur'an'a göre. Bir de fiziksel farklılıkları vardır. Eşit değildir fiziksel olarak. Hukuki olarak laik anayasada eşit görülüyor ama İslam'da eşit görülmüyor da.
@Yerden işte feminizm eşitliği savunuyor ama ben misandiristim dedim.
Bütün sorun senin gibi düşünenlerden dolayı kaynaklanıypr işte😀
Kadına değer verdiğim için, kadın haklarını savunmama gerek kalmıyor...
Çünkü kadın haklarını gasp etmeyi kendilerine hak görüyorlar ve bunu düzeltmek istediğimizde ellerinden bir şey alınmış gibi hissediyorlar.
gerçekte erkek düşmanı oldukları 1000 km öteden belli olduğu için
Uzun uzadıya girmicem konuya asla değildir sadece bazı yobazların işidir
Öyle olduğunu düşünmüyorum düşünenler ise cahil ve yobaz kesimlerdir
Zaten kadın hakkı diye ayırarak baştan yanlış yapılıyor. Neden bahsediyorsunuz kii😒
Kadın haklarını savunmak erkek düşmanlığı algılanmıyor. Merak etmeyin.
Maleaef böyle düşünenler var. KADIN ERKEK EŞİTTİR !
Feministleri sevmiyorum. Ya arkadaşım sosyalist ol komünist ol anarşist ol. Feminizm bir ideoloji değil. Altı üstü bir fikir
Kadına eğitim vermezsen böyle kısır döngüye girer işler🙃
Kız çocuklarını okutmayan ana babalar varken biraz zormuş vaktinde. Eğitimin de bir etkisi vardır belki.
100-150 sene sonra tamamen eşitlenir bişey yapmanıza gerek yok
Ben erkek düşmanlığından da kusursuz biçimde nefret ediyorum.
Çünkü insanlar ne derdini anlatabiliyor ne de bir başkasının anlattığını anlayabiliyor
Bazıları olayı oraya çekiyor da ondan yoksa gerçekten kadın haklarını savunmalarında bir sorun yok 🙂
Çünkü söylemler kadın haklarını savunmak gibi değil erkekleri aşağılamak için yapılıyor gibi bir izlenim uyandırdığı için
Kadını savunmak adı altında erkeklere salladığınız için olabilir.
Kadın hakları olarak değil İnsan Hakları olarak hakkınızı arayın.
Yani erkek ölürken izleyip, kadın ölürken sadece cırlamayın.
Anlatabildim mi
O çok farklı bir boyut yalnız
Sen hiç, kadınların teşhirciliği yüzünden mağdur olan erkekleri savunan kadın hakları savunucusu kadın gördün mü?
Kişiselleştirmeleri yüzünden hem benci hem de bencil olmaları yüzünden eksik eğitim yüzünden geri kafalılık da cabası.
Valla öyle bı duruma geldikki kadına bakmaya korkar olduk valla 😂😂
Cunku feminizmi yalnış anlayan kadınlar yuzunden gercek feministleri de onlar gibi saniyorlar
Fenimizm erkek düşmanlığı değil, insan haklarını savunmaktır.
Ben erkeğim. Kadınlar haklarınıda sonuna kadar savunurum. Hödük erkekler cezalandırılsın
Kendilerine kadın hakları savunucuları diyenlerin çoğu çirkin lezbiyenler olduğu için olabilir mi?
Cunku bagzi kendine feminst diyen kadinlarin tam olarak yaptigi sey bu
Teknoloji bilim çok ilerledi eşitlik sağlanır ilerde
Çünkü bazılarının savunma biçimi çok saçma ve dışlayıcı
Çünkü sizler kadın savunuculugunu genelde erkekleri suçluyarak yapıyorsunuz
Çünkü kadını savunmak diye birşey yoktur. Şerefsiz olan erkekler ya da kadınlar vardır.
Feministligin tanımıni bilmeyen insanlar yüzünden
Normal hakkı savunuyorsunuz magdur kadını degil. Suçlu aldatan dolandırıcı avcı şeytani kadını savunuyorsunuz iftira ile ondan
Cunku savunmaya calisanlar haddini asiyor
Zihniyet geriliği işte
Abartanlar olduğu için.
Valla bir bayan olarak iiyi yere deginmissin. tebrikler
Haklar eşitliği savunmuyorsa sıkıntı vardır