Abi anlamıyorum ben neden erkek olarak kadın haklarını savunmalıyım? Dünyaya bir kere gelmişim ve onda da erkek olarak gelmişim müslüman da değilim niye kadınların okuma hakkını boşanma hakkını falan savunayım saçma geliyor.
Sizin fikriniz ne?
Abi anlamıyorum ben neden erkek olarak kadın haklarını savunmalıyım? Dünyaya bir kere gelmişim ve onda da erkek olarak gelmişim müslüman da değilim niye kadınların okuma hakkını boşanma hakkını falan savunayım saçma geliyor.
Sizin fikriniz ne?
Bende Müslüman değilim ama erkeklerin hakları olduğunu düşünüyorum kadınların da bütün canların hakları vardır sonuç olarak birilerinin haklarını savunman senin müslümanlığın Hristiyanlığın ya da satanistliğinle alakalı bir şey değil vicdanınla alakalı bir şey kişilerin Konu ne olursa olsun haklarını savunman için bir sebep var bu vicdanın merhametin ama eğer senin vicdan ve merhamet yoksa zaten sebep yok demektir❤️
Bunu neden yapmak zorundayım? Onlar bana seks verecek mi? Hayır ciddi ciddi soruyorum onlar bana seks vermiyorsa bunu savunmak da istemiyorum eşit şartlarda yaşayalım daha iyi. İkimizin de hayatı kötü olur. Bence adalet bu.
Haksız mıyım? Ben sadece adil koşullarda yaşayalım istiyorum.
Bak şu konuda eşit değiliz bence onu bir anla. Siz kadınsınız ben erkeğim. Bazı haklarınızı törpüleyince belki eşit şartlada yaşayacağız. Yukarda yazdığımı oku.
İstediğiniz eşi seçememek yeterli ama garantiye almak için eğitim ve çalışma hakkınız alınmazsa dahi erkeklerden uzakta ve düşük bir sayıda tutmak lazım adalet için.
Şimdilik aklıma bunlar geldi tabi detaya inilebilir.
Ortalama erkeğin cinsel pazar değeri ile ortalama kadının cinsel pazar değerini kıyaslamak bile bence yetiyor.
Neden haklı olduğumu anlamanız için
Ben sevilmek istiyorum. 1.85 kaslı yakışıklı erkeğin herhangi bir çaba sarf etmeden sahip olduğu sevgiye sahip olmak istiyorum.
Ayrıca niye sen bedavaya hem sevilip hem de aşk yaşarken ben bunu parayla yapmak zorundayım😢😢😢
Bu bile haklılığımı doğruluyor
Tamam da abiciğim bütün kızlar maksimum güzelliğe sahip değil zaten bütün kadınlar 90 60 91 175boyunda sarışın mavi gözlü veya esmer kıpkırmızı dudaklı bembeyaz tenli değil ayakları 36 numara değil hiç kimse Adrian Lima değil o zaman ben de söylüyorum abi yüzü ve fiziği güzel olan kızlara bütün erkekler bakıyor da bana yoldan geçen kekolar bakıyor ben niye onlara kıyasla daha az beğeniliyorum soyledigin şey sadece erkekler açısından söylenebilecek bir şey değil ki çirkin olan kadın da olabilir kız da olabilir erkek de olabilir adam da olabilir
Söylediğin tamamen yanlış. Kısa kızları seven uzun erkekler var. Uzun k8zları seven uzun erkekler de var. Ben de uzun kızları severim yani uzun seven kısa erkekler de var. Ama kısa seven dünyada bir tane kadın bulamazsın. Ha boya önem vermeyenler var. Onlar da herkese açık sadece kısalara değil. Sen istesen biraz kendine baksan manken gibi oğlan bulursun ama biz istersek 50 kilo kas yapalım istersek dünyanın en iyi kıyafetlerini giyelim yine bakan olmaz.
Diyelim ki burnumda kemer var dudaklarım ince dişleğim bacaklarım çarpık hiçbir erkek bakmaz o tarz kızlara estetikle ancak düzelebilir estetik sadece kızlara yapılmıyor sende boy uzatma ameliyatı olabilirsin kas yapmak yerine ameliyat olup daha şekilli vücuda sahip olabilirsin saç ektirebilirsin vs bu tarz şeylerin cinsiyeti yok
Yine cahilce yorumlar. Birincisi boy uzatma ameliyatı 7-8 cm anca uzatıyor yüzbinlerce dolar ve aylarca yatmak lazım. Çarpık bacak ne ben hala anlayamadım ben hiç kötü bacaklı kadın da görmedim. Ayrıca benim derdim sevilmek ama bir kadın yalnız olduğu için bunu yapmaz daha falza ilgi çekmek için yapar ya da en iyi erkekleri tavlamak için ama her zaman ortalama bir erkekle olabilir hem de çirkin olsa bile.
Yav ne alaka delireceğim ne alaka.
Cevap
3Cevap
Bir insanı cinsiyet olarak değil insan olarak savun biz buna adalet diyoruz
Bunu neden yapmak zorundayım? Onlar bana seks verecek mi? Hayır ciddi ciddi soruyorum onlar bana seks vermiyorsa bunu savunmak da istemiyorum eşit şartlarda yaşayalım daha iyi. İkimizin de hayatı kötü olur. Bence adalet bu.
Düşeni kaldırmak için illa ondan bir şey mi istemen lazım
Hayata bir kere geliyoruz. Eğer sen sokaktaki dilenciye yardım etmek istiyorsan ve bu seni iyi hissettiriyorsa bir şey demem. Eğer beni de iyi hissettiriyorsa ben de yaparım ama kadınlara yardım etmenin bir anlamı yok. Onlardan bir şey alamazsın. Aksine çok ters sonuçlar alırsın. Kadın doğası illa onları keko erkeklere iter
Öyle olanlara yap o zaman
Çoğunluğa hak ettiğini vermek için azınlığı yakmak lazım
Doğru söylüyorsun
Evet bir erkeğin kadın haklarını savunması için bir sebep var, insan olması.
Özele gelsene bro.
Hastalıktır
Ney hastalıktır?
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?