Güncellemeler
+1 yıl
Hatta mevcut yasalarda kadınlar üstün ve bunu korumaya çalışıyorlar. 1 gün evli kaldı diye ömür boyu nafaka veren erkeklerin somurulmesini sağlamak istiyorlar. Düzenlemeye karşı çıkıyorlar. Bu düşmanlık karşısında kadınlar benden değer göremez. Assalik bunlar
Güncellemeler
+1 yıl
Mevcut yasada nikahta kadın üstün tutulduğu için haksızlık vardır. Anlaşma yapmadan evlenmeyin. Ya onurlu bir eşitlik, ya da gitsinler Facebooktan kendilerine koca bulsunlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aslında fazlası istenmiyor. Yasada görünen hakların uygulanması isteniyor.
Uygulanıyor zaten. Siz ayrımcı haklar istiyorsunuz. Hakim avukat cinsiyete göre karar veremiyor
Sallamasyon konuşmayın yasada görünüp te uygulanmayan hangi hakkınız var. Var ise aydınlatın bizi
İnsa hakları dediğinde bu kadını kapsamiyor çünkü kadınlar insan üstü varlık. Hesapta eşitiz
İzin vermiyeceksin sende.
Öyle zaten feminizm adı altında erkekleri ezen kadınlar var.
Kadın hakkı yoktur
Erkeğin verdiği hak vardır
Böyle düşünürsen yalnış olur. İnsanlık namına herkes eşittir. Cinsiyetçilik yapmak ayrımcılıktir
Ben ayrımcıyim
Değildir
Öyledir. Zaten esitken daha çoğunu istemek nasıl bir hadsizlik. Kendinizi üstün sanıyorsunuz. Cirkinsiniz
Daha fazlasını istemiyorlar. Kadın ve erkek eşitliği istiyorlar sadece. Kimse kimseden de üstün değil. Bazı kanunlar uygulanmıyor kadınlar da bunun için çabalıyor bu yüzden yanlıs algılıyor olabilirsin
Hayır siz yasaları değiştirmeye çalışıyorsunuz.
Veya mağduriyet yaratan yasaların değişmesini engellemek istiyorsunuz. 1 gün evli kaldı diye ömür boyu nafaka ödeyen erkekler istiyorsunuz. Bunun düzenlenmesine karşı çıkıyorsunuz.
Ama kabul edelim ki şu hayatta erkek olmanın çok daha dezavantajlı olduğu bit çok konu var ve bunları hiç dile getirmeden hatta devamını isteyerek nasıl eşit olunur?
@cabukisimler işte bu itiraftır bu. Yapısal zayifliginizi yasal ustunlukle telafi etmek istiyorsanuz. Kabul ettin. Öyle bir dünya yok. Cinsiyetinin sana sunduğu hayatı yaşayacaksın tabiki. İtirazını allaha yap
İtiraf mı? @500-t ben sana hak verdim sen canım mısın nesin? Okuduğunu mu anlamıyorsun?
Evet dezavantajı avantaj sanmışım. Bizim ne dezavantajimiz olacak siz kendinize yanın.
Bu arada önceki mesajda canım mısın yazdım canım mısın yapmış klavye :) bu arada sende gerçekten algı sorunu var sanırım
@cabukisimler benzer yazılımda bir kelimeyi yalnış anladık diye mi? Hadi ordan. Asıl sende erkek düşmanlığı var kesin. Gizli dusmansin
Hayır... erkek olmanın dezavantajları var yani zorlukları var diyorum sen de hesapta antifeministsin ama diyorsun ki ne dezavantajı sen derdine yan... askere giden sizsiniz, eşi karakola başvurup kocam beni dövüyor dediğinde sorgusuz sualsiz evden kovulan da sizsiniz, kusurlu olsun olmasın boşanınca nafaka veren de sizsiniz, intihar edenlerin de cinayet kurbanlarının da %80'i erkek.. bunlar dezavantaj değil diyorsan tamam :)
F ck the sistem
Beni iftirayla evden aldıracak kariyi binanın çatısından atarım intihar süsü veririm. Kusurlu olsun olmasın yok, kusurlu kadinada nafaka vermem. Yasa gelsin kurtarsın bakalım sağlam kemiğini bırakıyor muyum. Adam dövmenin hapis cezası bile yok