Gizli Üye(25-29)+1 yılSizleri gördükçe erkeklerin şımarık, sorumsuz ve düşüncesiz olduğuna dair düşüncelerim kuvvetleniyor. En eğitimlisinden en cahiline. Dert yandığınız şeye bak! O öldürülen erkekleri öldüren yine başka bir erkek. Ayrıca ne, neden olmuş, bunları aynı çatı altında birleştirip önemli kılan şey nedir diye bir düşünün. Azıcık sorun büyüklerinize neler yaşadıklarını. Bugün elimizde olanlar için ne kadar çabalamışlar? Özgürlüğünüzün kısıtlanması nasıl hissettirir yaşadınız mı? Her adımınızı korkarak attınız mı? İş yerinizde müşteriniz hatta patronunuz tarafından taciz edilmediyseniz erkeklerin kadınlara karşı kibar olmaları gözünüze batar tabii. O kadın iş çıkışında eve giderken tecavüz edilip öldürülme korkusu yaşar. Siz hiç kılık kıyafetiniz yüzünden sözlü ya da fiziksel tacize uğradınız mı? Darp edildiniz mi? Hiç bir erkeğin bir kadın tarafından öldürüldüğünü duydunuz mu? Kadınları öldürüyorsunuz, birbirinizi öldürüyorsunuz, savaş başlatıp çocukları öldürüyorsunuz... İnsan ne diyeceğini şaşırıyor. Tüm tarihi, yaşananları bir kenara atıp o minik pozitif ayrımcılıklara odaklanıyorsunuz ya. Pes! Kadınlar hep yasalarda öndeymiş? Şaka mısınız siz? Bu ülkede çocuk gelin oranını biliyor musunuz siz? Gazete de mi okumazsınız? Her gün karısını öldürüp serbest bırakılan pislikleri okuyoruz. Şortlu kıza tekme atan adamı konuşmuşsunuz. Kaç kere serbest bırakılıp tepki alınca tekrar gözaltına alındı o? Sahi ceza aldı mı o? Hadi gazete okumuyorsunuz. Çevrenizde o olaylara oh çeken, iyi olmuş diyen, haketmiş diyen mahluklar yok mu? Aynı ülkede mi yaşıyoruz? Senin trafikte yaptığın kavgayla bir kadının sırf kadın olduğu için, özgürlüğünün kısıtlanması, şortu yüzünden darp edilmesi bir değil. Aradaki farkı anlamak çok mu zor? Tüm bunlar olurken sizin gözünüze batanlar iş yerinde yapılan minik inceliklerse sizlere "şımarık" sıfatı çok yakışıyor. Bilmiyorsunuz. Hiç bir şey yaşamadınız..
55 Yorumla- +1 yıl
Şimdi ben zaten savaşa ve bahsettiğiniz tüm olaylara karşıyım.
Peki gel bize sor? Taciz ve tecavüz diyorsunuz halen... Ya neyin peşindesiniz siz? Emin olun sizin bu çarpık düşüncelerinize karşı olduğum kadar yeri geldiğinde buna da karşı çıkıyorum. Pedofili ile savaşıyorum. Piskiyatri ile savaşıyorum. Halen de gelip bana anlattıklarınıza bak. Ben kadının ya da herhangi bir insanın ezilmesine karşıyım!
şu an bir erkek İstanbul gibi kalabalık bir şehirde yolda yürürken ne kadar tedirgin oluyor biliyor musunuz? Bilmezsiniz tabiki siz sadece işinize gelen kısıma odaklanıyorsunuz da ondan. Bakın yasalar önünde bizden üstün olmanız bizi ezebileceğiniz, hatta üzerimize iftira atabileceğiniz anlamına da gelir, bilmiyorsanız uyandırayım. Sırf bir iftira yüzünden senelerce hapis yatan erkekler var.
Ayrıca o minik pozitif ayrımcılık dediğiniz olaylar yüzünden intihar eden erkekler var? Erkek ölünce can gitmiyor mu? Bu kadar mı zor ne demek istediğimi anlamak? Bu kadar mı zor? - +1 yıl
Kadın-erkek eşitliği deyip erkeğe bir ton sorumluluk ve suç duygusu yükleyip, kadını her halükarda haklayan bir sistem var ve halen minik ayrımcılık diyorsunuz. Zor değil dediklerim. Kadın üstün olmasın. Boşanınca erkek nafaka ödemesin. Evlenirken tüm maddi sorumluluğu üzerine almasın. En ağır işleri erkeğe yüklemesin şu toplum... Gözüne, baktığı yere karışan kadınlar bile varken nasıl bir erkek üstünlüğünden bahsediyorsunuz yahu... Eğer ki bazı erkekler cinsiyetçidir diyorsanız ee kardeşim cinsiyetçilik sizde de var. Ölen hangi erkeği aylarca konuştunuz madem eşitlik diyoruz insan diyoruz kadına üstünlük ayrıcalık vermeyin. O ufacık dediğiniz ayrıcalık yüzünden şuanda toplumsal kaos yaşanıyor farkında değilsiniz. Ayrıcalıklar özgürlük ve eşitliğe saldırıdır.
Tekrar belirteyim ben ezilenin yanındayım KADIN ERKEK FARKETMEZ. Ama sistem hep erkeği ezdi. - +1 yıl
Tabiki ezilen kadınlarda var.
En İyi Cevaplar
Kadın-erkek eşitliğini savunan biri kadına da erkeğe de şiddete eş derecede karşıt olmalı. Feminizmi kadınların üstünlüğü olarak görenler gerçek feministler değil, bu düşünceyi tamamen gösteriş için benimsemiş olan ve feminizmin kelime anlamını dahi bilmeyen kişilerdir. Öte yandan kadın cinayetleri vs istatisliklere bakıldığında çok daha fazla olduğundan bu durumun öne çıkması çok normal.
30 Yorumla
Işte bu be ilk defa sitede adam gibi soru gördüm mk
Hep herşey erkekten beklenir yok erkek güçlüdür yok erkek ağlamaz erkek kizla tanışmak istese sapik kiz istese begenmis oluyo erkek ne yapsin mk40 Yorumla
Sen hiç bir kadının bir erkeğe tecavüz edip öldürdüğünü gördün mü?
124 Yorumla- +1 yıl
Hiçbiri kadın olduğu için olmuyor, ama biz sırf cinsiyetimiz yüzünden saldırıya uğruyoruz.
- +1 yıl
Asıl ilginç olan erkeklerin her konuda suçlanması.
- +1 yıl
Peki sen hiç bir kadının tecavüz iftirasından iftiradan, öldürüldüğünü veya senelerce hapis yattığını gördün mü? erkeğin ve kadının bu hayatta yaşadığı karşılaştığı farklı sorunlar vardır. Tecavüze uğrayıp ölen kadınlar gibi, tecavüz iftirasına uğrayıp öldürülen, erkeklerde var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Erkek her alanda hakkını savunabilir bir varlık günümüz kadinlarinda helede türküye de %70 ı kadınların kendini haklarını savunamiyor savunmalarına müsadere edilmiyor.. siz hiç sevgilisini öldüren kadın haberi gördüğünüz mu? Vardır ama bu kadınla erkek oranı çok farklı erkekler tarafından katledilen bir sürü kadın kız cinayetleri duyuyoruz.. kadın erkeği ezemez ama erkek kadını hep ezmistir..
12 Yorumla- +1 yıl
Kadında erkeği şu an, günümüz koşullarında ezmektedir.
Ancak bu şuanda birçok insanın algılayamadığı (algılayamadığı için kimse suçlanamaz HAKLILAR, medya çok şeyi yönetiyor çünkü) bir durumdur.
Erkekler kendini her alanda savunuyor demen bile ihmaldir resmen. Erkekleri kendi haline terkedip kadına sahip çıkmaktır.
Soğuktan donarak ölen erkekler varken bunu demeniz komik... - 7 ay
Şerife Bacıyı ne çabuk unuttun ayrıca yıllar boyunca ta insanlığın doğduğu zamandan beri kadınlar eziliyor hala da ezilmeye devam ediyor belki şu anda erkeklerde ezliyor ama bizim ezildiğimiz kadar ezilmediniz madem öyle birazcık sabrediverin siz de bir 20.000 yıl daha böyle ezilin o zaman belki birazcık da olsun eşitleniriz
Kaç kere bir kadının bir erkeği öldürdüğünü duydun ki. Evet kimse ölmemeli ama biz en azindan derdimizi konuşarak veya uzaklaşarak çözüyoruz sizin gibi öldürerek değil. O yüzden evet dikkat etmek zorundasınız. Evet bizde dikkat etmeliyiz ama siz erkekler daha dikkatli olmalısınız. Bir kızın varmış gibi düşün ona nasıl davranmalarını isterdin?
05 Yorumla- +1 yıl
Kadın ve erkeğe eşit davranılmalıdır.
Erkek olduğumuz için katille aynı muameleyi görmemiz mantıklı değil. Buda toplumda erkeğin yanlış lanse edilmesinin sebeplerinden. Sosyal medyanın da etkisi var.
Oğlun olsa ezilmesini istemezsin.
Kadın ve erkek aynı muameleyi görmeli, insan olduğu için...
Erkekte işlese, kadın da işlese cinayet cinayettir. Suçtur insanın en temel hakkına tecavüzdür. Ama maalesef şu an kadın cinayet işlese bile haklı bulunur hale geldi... - +1 yıl
Siz biraz daha farklı konuştunuz.
- +1 yıl
Bence de kimse ölmemeli. Herkes olayı cinayete bağladı aşağıda... Böyle cinayete bağlanınca olay, başka birşey düşmez bize diyecek...
Gizli Üye(30-35)+1 yılLan hangi kadin kocam sevgilim beni boynuzluyor diye cinayet isledi? Hangi ana baci oglumuz abimiz istemedigimiz kisiyle evlendi ya da yatti diye namus cinayeti isledi?
Hangi erkek isyerinde kadinlardan cinsel taciz gordu?
Angutmusunuz lan?84 Yorumla- +1 yıl
Kadın haklı
- +1 yıl
Lan tekme yedi 1 sene konuştunuz hangi erkek bir sene konuşuldu
Cevap sahibi+1 yılSort giydi diye bir erkek tekmelense o daha buyuk haber olurdu 😂😂😂 valla bak
- +1 yıl
Sana birşey diyeyim mi? Şuanda öldürülen hiçbir erkek için bu kadar sesini çıkartan olmamıştır.
Asıl sorun burada.
Sistem kadınsa savunuyor değilse sesini çıkarmıyor. Şehitleri dahi altyazı geçiyorlar.
Emin ol bizde tecavüz ve cinayete karşıyız ama buna zaten herkes karşı ve cezaları var.
Ama erkeğe yapılan toplumsal baskının haddi hesabı yok ve cezası da yok!
Haklısın. Tarih boyu ülkesini, topraklarını, milletini, ailesini savunan, koruyan erkekler olmuştur. Tarihte hiçbir toplumu kadın kalkındırmamıştır. Bu yüzden erkekler daha çok değer görmeli. Kadının yapıpda erkeğin yapamayacağı tek şey çoçuk doğurmak. Erkekler kadınlardan önce gelir. Kadına şiddet aman tanrım olamaz. Ama hiçkimse karısı, sevgilisi ihanet etdiği için intihar eden erkekleri konuşmuyor. Evine ekmek götüremediği için hayatını sonlandıran erkekleri konuşmuyor. Neden çünkü vajinaları yok. Kadınlar tabiatları gereği ahlaksız, ihanetkar, mundar canlılar. Bunlara her şey müstahak.
01 Yorumla- 7 ay
Tarihte hiçbir toplumun kadın kalkındırmamıştır diyorsun evet ama Kurtuluş savaşı'nı düşünsene kadınlarımız olmasaydı eğer size kim cephane getirecektim kıyafetlerinizi çorabınızı kim size getirecekti elbise çocuklarınıza kim bakacaktı bunlara hiç düşünüyor musunuz her başarılı erkeğin arkasında kadın vardır bunu asla unutma ayrıca kadınların tek işi çocuk doğurmak diyorsun o zaman biz sadece çocuk doğurup evde otursak ev işlerini kim yapacak insanlar kadınlarla sadece çocuk doğursun diye mi evleniyorlar bunları hiç düşündün mü acaba evet erkekleri de eşitlik olmadı ama hiçbir zaman kadınları ezemezsiniz erkek hiçbir zaman kadından Üstün olamaz ayrıca da kadınlar hiçbir zaman ahlaksız ihanetkar ve mumlar olmadılar bizi kendinize karıştırmayın
Erkekler fiziksel olarak kadınlardan güçlü ve ne yazık ki kadınlar şiddete maruz kalıyor... Erkek ezilen değil ezen konumundadır. Aslında biz feminizm, maskulizm yerine insan hakları için mücadele etmeliyiz. Ancak bu şekilde eşitlik, özgürlük olur.
00 Yorumla
+1 yılKendi cinsiniz bile konuşmuyorsunuz kendi haklarınızı savunan kesiminizin sayısı be kadar. Daha siz kendiniz konuşamıyorsunuz
014 Yorumla- +1 yıl
Evet kadın yalakalarının etkisi var bunda. Ben kadına karşı değil yanlış düşüncelere karşı savaşıyorum her kadının erkeklerle eşit olduğu fikrindeyim ama EŞİT yaşadığı değil.
- +1 yıl
Yalakalık ne alaka? Adam öldürüldüğünde ya da tecavüze uğradığında bu konu hakkında SİZ BİLE konuşmuyorsunuz zaten. Yalaklık ne alaka? Sokağa çıkıp haklarınız için yuruyen erkek topluluğu var mı? Söylediğimi anlamamışsınki.
- +1 yıl
KADINLAR hakları için çabalıyor yürüyüşler yapan kadınlar bile var. Ben hiç kendi hakkı için yürüyen erkek topluluğu görmedim. Bu ülkenin erkek nufusu kadınlardan fazla. Yani konuşup ses çıkarma olasılığın ses getirme olasılığınızda varken , kendi cinsiniz bile bunu yapmıyorken..
- +1 yıl
Bunu yapmıyorlar, çok fazla sebebi var.
Öncelikle medya genellikle kadıncıların elinde. Kullanmayı sevmem ama inanın başka sözcük telaffuz etmiyor. Kadıncılık ne demek bilirsiniz. Durum böyle olunca erkeklerin öldürülmesi üzerine konuşulup, pankart açılması bir yana buna sevinen insan kitlelerinin ortaya çıkması bile normal hale geliyor. Halbuki normal değil...
Evet az kaldı yakında haklarımız için yürüyeceğiz. Maddi manevi sizin erkek ve insanlık düşmanı canavar nazi fikirlerinizle mücadele edeceğiz. Bu topluma #insan kavramını getireceğiz.
Herkes bana dokunmayan yılan bin yaşasın hesabı yaparsa erkeğin elbette değeri olmaz. Kadın üzerinden prim yapmak kolay. - +1 yıl
Kendini feminist olarak tanımlayıp , femistliğin anlamını bilmeyip erkek düşmanlığı yapan kadınlardan farkın yok. Sosyal medya Youtube bunlar kadının elindemi orda hiç bir erkek savunan kitle yok. TV sektöründe sadece kadınlar çalışmıyor. Ve hepsinin de kadın yalakası olduğunu iddia edemezsin. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığında olunca kadınında değeri kalmıyor yalnız.
- +1 yıl
Toplumsal bozulmayı en ağır şekilde yaşayan bir toplumuz. Şuanda bu bozulma yüzünden eskiye dair maneviyatımızı yitirirken aynı zamanda bozuk, cinsiyetçi düşüncelerde zemin bulmaya başladı. Maddiyattan başka hiçbir şey düşünmeyen zihniyet gibi... Dolayısı ile yalnızca kadının değerli görülmesi anormal gelmiyor artık buhran dönemi aslanları bile yönetmek kolaydır.
Feminizm'in öncüleri kadının toplumda yer edinmesi ve insan olduğu için değer görmesi amacı ile çaba gösterdiler. Modern feminizm ise kadını erkekten üstün tutuyor. Feminizm erkeği ezme amacı taşıyor günümüzde...
Erkekler, erkekler nezdinde bile değer görmüyor buda ayrı mesele. Ben erkek olmanın büyük dezavantaj olduğunu gözlemledim ve çok şey yaşadım. Tecrübelerimle de sabit...
- +1 yıl
Diğer bazı ŞİDDET yanlıları gibi olmadığınız için teşekkür ederim
- +1 yıl
Maddiyatla kafayı bozan kadınlar değil ama aileler bile kafayı bozmuş durumda aynısını kadına cinsel obje olarak gören kesim ile yarışır. Toplum baskısını kadınlar yapmıyor yalnız.. feminizm kadını ustun tutmuyor kadın haklarını savunuyor. Aynı konumda olmasından rahatsız isen problemin var demektir. Erkelerle aynı konumda olmak en doğal hakkımız. Artı feminizmde tecavuzcu, darpçı, kendisini önde tutup kadını arka plana koyan erkeklere yönelik lafları vat , normal bir erkeğe adam akıllı erkeğe kimse laf etmiyor.
- +1 yıl
Öncelikle günümüzde kadın hakları demeniz bizzat kadını erkekten üstün tutmanız demektir. Modern feminizm erkeği sömürme ve öldürtme düşüncesinden ibaret kalmıştır. Kınayan, saldıran bir ideolojiye bel bağlamanız ya da bu ideolojinin kanserli düşüncelerine destek olmanızı doğru bulmuyorum.
Kadın-erkek eşitliğini istiyorum, şu an bahsettiğin ideoloji kadını erkekten yaklaşık bir 50 kat falan üstün tutuyor. Kanunlar ve hukuk karşısında %100 kadın üstünlüğü var. Erkeğin sahip olduğu her şeye kadın daha çabuk sahip olabiliyor.
Bu eşitlik değil. Erkek doğdu diye insanlar sürünsün mü yani?
- +1 yıl
Bizim kadınlarla her konuda eşit olmamız en temel hakkımız ama yardım konusunda bile her zaman kadına yardım kadına destek... Resmen biz şans eseri yaşıyoruz
- +1 yıl
Sırf konuşmak için konuşuyorsun ya. Hayvan hakları bile var kadın hakları demem çok normal sen kendi kendini zaten değersizleştirmişssin ilk cumlenden sonra okumadım bile.
- +1 yıl
Öyleyse erkek hakları da var dediğimizde neden kızıyorsunuz? Erkeği savunmamıza öfkelenmen çok tuhaf. Kendimi değersizleştirdiğim falan yok. Size bir saygısızlığımda olmadı. Azarlayacaksanız pistten alalım sizi...
- +1 yıl
Lafı anlamak istediğin gibi çevirip durma be. Erkek haklarını savunduğunda kızan kim kafan mı guzel. Seninle konuşulmak kafayı kadınlarla bozmuşsun.
- +1 yıl
Erkek hakları dediğimde kızan çok fazla kadına rastladım o açıdan söylüyorum.
Şımarıklık diyen bile var, işte bu taraflı politika oluyor.
Sen kızıyorsun demiyorum yani, genel konuştum.
+1 yılErkeklerin ezildiği bir durum görmedim. En azından yaşamadım.
41 Yorumla- +1 yıl
Türkiyede yaşamıyorsun anlaşılan.
+1 yılErkek ezilmez erkeklerin her zaman toplumun gözünde ne yaparsa yapsın bir konumu var kadınlar öyle degil ama genellikle yerin dibine sokuluyor
12 Yorumla- +1 yıl
Öyle birşey yok. Gerçekten yanlış düşünüyorsun. Keşke kimse yerin dibine sokulmasa tabiki. Ama dediğin gibi ne yaparsa yapsın konumu var diyorsun ya o öyle değil işte. Hata yapınca güm
- +1 yıl
Peki
Gizli Üye(25-29)+1 yılSehit olan adamlar var üzülmüyormuyuz? Tabiki herkes konusuyor. Kadinlarda da konusluyor siddette magrus kalinca vs. Sacma sapan genellemeler yapmayin ya
02 Yorumla- +1 yıl
Şehit olan gencecik canları ancak altyazı verir oldu MEYDA, çünkü medya kadına değer verir.
- 7 ay
Neden acaba hiç düşündün mü biz kadınlar yaşarken ölüyoruz bir kadın tecavüze uğradıktan sonra hayatına nasıl devam edebilir düşündün mü hiç sonra da diyorsun ki neden kadınların ölümü ne değer veriliyor da erkeklerinkine o kadar değer verilmiyor ben erkeklerin ölümü değersiz demiyorum ama zaten bir kadın her tecavüze uğradığında tecavüz dediğin illa fiziksel olmak zorunda değil sözlü olarak tecavüze uğradığında ölüyor zaten o nedenle habire kadınlar televizyonda paylaşılıyor sadece bir saniye kendini bizim yerimize koysan o zaman anlarsın
+1 yılNe zaman binlerce erkek kadinlar tarafindan ölduruldude sesimizi cikartmadik?
12 Yorumla- +1 yıl
Yani cinayet ve şiddet illaki kadına yapılmalı, aksi takdirde suç sayılmıyor?
Ah ah işte bu yüzden bu toplumda yaşamak zor...
+1 yılKadın hakları ha var ha yok. Sonuçlar aynı, öldü mü öldü, dövüldü mü dövüldü
05 Yorumla- +1 yıl
Öyle olmuyor işte. Olayı çok hafife alıyorsunuz.
- +1 yıl
Bak kural olsada olmasada kadın dövülüyor bunu anla
- +1 yıl
Yasalar önünde kadın üstün olduğu için maalesef erkek dava bile açamıyor. ABD tarzı hukuk sistemi lazım. Kadın erkek ayırmadan yargılanma gerek. Erkeğe durmadan bindiren toplumda erkekler dertlerle mücadele ediyor sonuç cinnet
- 7 ay
Erkeğin dava açmasına gerek yok ki zaten kadın dava açtığında dava ettiği kişi tam anlamında işlediği suça göre bir ceza almıyor ki cinayet işleyen tecavüz eden caziz eden adamları görüyoruz her gün dava ediliyorlar ama tutuklanmıyorlar sence bu koşullarda dava etmenin bir hükmü kalır mı
Erkeklerin ezildiğini falan düşünmüyorum sen kendini ezersen herkes ezmeye müsait bir durumdadır zaten cinsiyet ayrımı yapmak gereksiz.
15 Yorumla- +1 yıl
Bende cinsiyetçiliğe karşıyım ama gerek yasalar gerek medya erkek düşmanıyken cinsiyetimi savunmaya mecburum kusura bakmayın. Yoksa emin olun kadın ve erkek bence eşit değerde OLMALI.
- +1 yıl
Erkek üstünlüğü isteyen yok emin olabilirsiniz buna.
- +1 yıl
- +1 yıl
Bence kadın ve erkek eşittir, eşit olmalıdır.
+1 yılerkek öldü diye oh diyebilen varsa insanlığı yok demektir afedersiniz 💩nu çıkarmaya gerek yok
21 Yorumla- +1 yıl
ama kadınlar erkeklere erkekler kadınlara emanet
+1 yılNasıl yazı bu ya sen kadınların gücünü erkeklerle ayni mi sanıyorsun bide kadın erkek eşittir diyorlar eşit olsa onca kadın taciz edilip öldürülmezdi
02 Yorumla- +1 yıl
Bunu söylemen erkeği ihmaldir, kadında erkek kadar güçlüdür.
Karından dayak mı yiyon anlamadım ki 😂
624 Yorumla- +1 yıl
Ahahhaaha
- +1 yıl
Her şeyi yumruk tekme olarak gören asalaktan fazlasını beklemezdim zaten
- +1 yıl
Oooo :D
- +1 yıl
Cehalet içindesiniz. Kadın şu an sırf kadın diye tüm erkeklerden üstün tutuluyor. Bunun sebebi sizin gibi fetiş asalaklar...
- +1 yıl
Abicim ne diyorsun ya :D
- +1 yıl
Kanka boşver sen makarasına gelmişin belli takıl :D
- +1 yıl
Ne atarlanınıyon soruna görüş yapan adama 🤣 hepimiz kardeşiz ahhaha
- +1 yıl
Hepimiz eşitiz sıkıntı yok zaten aksini iddia eden de yok.
Kadın ölünce konusup erkek ölünce sevinenlere lafım - +1 yıl
Ee ölünce sevınen varsa orda bir sıkıntı var zaten belli
- +1 yıl
Cinsiyetçilik... Şuanda kadına pozitif ayrımcılık adı altında erkeklik düşmanlığı yapılmakta, cinsiyetçilik karşıtı sözlerle ASIL cinsiyetçilik yapılmakta. Bunu anlatmaya çalışıyoruz. Fakat işte sizler anlamıyorsunuz... Bir dinleseniz, bir düşünseniz erkeğin toplumdaki yerini anlayacaksınız. Zaman değişti 16. YY'da değiliz.
- +1 yıl
Ya kanka s et sevin sarılın 🤣🤣
- +1 yıl
@birinciyisollayann
İşte böyle olunca sarılman taciz oluyor kardeşim :) - +1 yıl
Sen sarılma ozaman 🤣
- +1 yıl
@birinciyisollayann
Kanka senin kafa güzel herhalde :)
Erkeğe değer vermek gerekir. - +1 yıl
Kanka valla çok büyütüyorsunuz hayat kısa üzmeyin kendinizi :)
- +1 yıl
Kanka heh bunu kadın hakları savunucuları, feministler ve cinsiyetçilere de deyiver :/
- +1 yıl
Ahahah o kadar gücüm yok tartışmaya girecek güç yok bende boşverin sarılın der kaçarım 🤣
- +1 yıl
Ahahaha kanka tartışmak için bile açmadım bu soruyu açsaydım sürdürmeye çalışırdım ama alttan alıyorum youtubede de tartışıyorum kaç tane feministe hakkını verdim...
- +1 yıl
Savaşmayın sevişin mantığı :D
- +1 yıl
Dayı neyin kafasını yaşıyon la sen 😅 sen kadınlarla bir mi tutuyon kendini onlar ezildiği için feminist oluyo sen gelip cinsiyetçilik şudur Burdur diyon pankart açıp erkeğe şiddete hayır diye eğlem mi yapalım ne istiyosun bide gelip millete cahil diyosun önce ne amaçla yaptıklarını öğren gelip bana burda İlber Ortaylı ağzıyla konuşma
- +1 yıl
Bak kardeşim erkeğin sahip olabilip de kadının sahip olabildiği bir şey yok şu an neyin ezilmesi bu. Asıl erkekler eziliyor. Boşansan paran olmak zorunda, evlensen paran olmak zorunda. İyi bir işin olmak zorunda, evleneyim eşim baksın olayı yok. Kadınlarla yasa önünde eşit değilsin. Her konuda kötü sen olursun. Asıl erkekler eziliyor ama uyuyan toplum ve uyanık medya nedeni ile duyulmuyor. Ataerkil düzende bile daha çok erkekler ezildi. Gelin canlı yayın açalım tartışalım. Kadının hiç yoktan zengin olması kolaylaştı vs. İnan avantajlı olan kadınlar, gel pankart açma. Erkeğin yanında ol. Bazı gerçekleri gör, yeter...
- +1 yıl
Kadınların avantajlı olduğunu bende biliyorum ama üstün değiller onu anlatmaya çalışıyorum dediklerin doğru ama ben fiziksel güç kısmında olandan bahsetmiştim demokratik olarak dediğin herşey doğru ve gereksiz öncelikleri var ama benim bahsettigim kadınlar fiziksel olarak bizden zayıf ben kendimden zayıf birine vurma dövme taraftarı değilim acizlik çünkü
- +1 yıl
Bende şiddete karşıyım zaten her konuda, demek istediğimi anlamanıza sevindim
Adam sonuna kadar hakli... Malesed erkekler örgütlemiyor
00 YorumlaErkek öldüren kadın gördün mü
110 Yorumla- +1 yıl
Peki biz erkek hakları desek çıldırırsınız ama nedense kadın hakları deyince herkes alkışlıyor.
- +1 yıl
Ve erkek öldüren çok kadın var oda ayrı mesele
- +1 yıl
az önce yazdığım yorumu bir kız mod sildi çok konuşma istersen
- +1 yıl
Erkeğin yolda yürümesinden rahatsız olup dava açanlar var. Bu devirde erkek ezilmiyor demek doğru değildir.
- +1 yıl
Evet herkes eziliyor. Buda şu ülkedeki toplumun kafa yapısı yüzünden! Feministler de yangına körükle gidiyor.
+1 yılDünya kadınlar üzere dizayn edilmis
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu fotoğraftaki durum ne zaman yaşandı?
01 Yorumla- +1 yıl
Her zaman yaşanıyor.
+1 yılBu duruma erkekler neden oldu
11 Yorumla- +1 yıl
Kısmen evet
+1 yılKadının ölüm sebebine bakacaksın önce
01 Yorumla- +1 yıl
Her türlü cinayet. Değişen bir şey yok.
+1 yılBoş yapma ya
12 Yorumla- +1 yıl
Boş yapan sizlersiniz...
Aile & Toplum konusunda 904 cevap paylaştı. Zoruna mı gitti
05 Yorumla- +1 yıl
Evet memleketimizde vajinası olmadığı için soğuktan donarak ölen erkekler varken zoruma gitmemesi mümkün değil. Ben niye yazıyorum hiç düşündünüz mü? Mücadele için ama kadına karşı değil CİNSİYETÇİ düşünceye karşı kadın-erkek hep birlikte mücadele için...
- +1 yıl
Amin hocam aynı şekilde...
Hadi be ordan
03 Yorumla- +1 yıl
Uza ya cahil pire
- +1 yıl
Kardeşim hadi be ordan diyerek girişirsen bana da bunu söyleme hakkı verirsin. Kusuruma bakma.
Cok dogru tespit
10 YorumlaDeğil.
01 Yorumla- +1 yıl
Hangi erkek ezilince konuşuluyor?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım