Temizlik hastası bir annenin kızı olarak annem bu yüzey temizleme bezlerini çok seviyor ve her gördüğünde evde olsun veya olmasın stok yapıyor. Ne yalan söyleyim bazılarının kokusu ağır da olsa gerçekten çok kullanışlı ve güzeller
Yüzey temizliği söz konusu olduğunda her zaman solo kullanırım. Solo hem tertemiz yapıyor hem de incecik yapısıyla kendisini rahat hissettiriyor. Kova kova su ile bez kullanma devri artık sona erdi
Anneciğim, al şu yüzey temizlik havlusunu, bak nasıl hızlı ve pratik bir şekilde her yeri temizliyorum, üstelik deterjana bile gerek yok! Hem güçlü, hem de hayat kurtarıcı resmen 😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Annem yok keşke olsaydı. Elini sıcak sudan çıarıp soğuk suya koymasına izin vermezdim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Solonun birçok ürününü kullandık ve kullanıyoruz. Hem kaliteli hem hesaplı 👍🏻
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
tesekkurlerrr :)
aaaghhhh anneemmm aahhh solooooooooooo
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Solo bu konuda gerçekten en iyisi. Hiç vazgeçmediğim marka
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Ayy işten sonra yorgunluktan anneme temizlikte yardım bile edemiyorum yaaa aklıma bu geldi 🙄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
256Cevap
Temizlik hastası bir annenin kızı olarak annem bu yüzey temizleme bezlerini çok seviyor ve her gördüğünde evde olsun veya olmasın stok yapıyor. Ne yalan söyleyim bazılarının kokusu ağır da olsa gerçekten çok kullanışlı ve güzeller
Yüzey temizliği söz konusu olduğunda her zaman solo kullanırım. Solo hem tertemiz yapıyor hem de incecik yapısıyla kendisini rahat hissettiriyor. Kova kova su ile bez kullanma devri artık sona erdi
Sizde evinizin yüzey temizliğinde Solo havlularini kullanınız.
Solo solo soooolo. Şarkısı aklımdan çıkmıyo doğru reklam
Annemi baş köşeye oturtup evin olabilecek her yerini yüzey temizleyici ile sildiğimde annemin çok hoşuna gittiğini gördüğüm zaman kanıtlamış oldum
Annem kullanıyor ve kaç kere arkadaşlarına önerdiğine ben şahit oldum
Alırım bide normal bi havlı alırım ikisini denetirim farkı görür
Ah temizlik sen ne güzel şeysin. Solo ile temizliği taçlandırıyorum
Ofise aldım elim kolum gibi oldu bir şey döküldüğü an hemen yanımda bitiyor nxnzns
temizlik havluları favorim resimle ugrastigim icin her yeri boyalarla batiriyorum ve bu havlular kullan at oldugu icin cok pratik cok isime yarıyor
Yurtta çok işime yarıyor severek kullanıyorum kokusu da hoş
Anneciğim, al şu yüzey temizlik havlusunu, bak nasıl hızlı ve pratik bir şekilde her yeri temizliyorum, üstelik deterjana bile gerek yok! Hem güçlü, hem de hayat kurtarıcı resmen 😅
Annem yok keşke olsaydı. Elini sıcak sudan çıarıp soğuk suya koymasına izin vermezdim.
Solonun birçok ürününü kullandık ve kullanıyoruz. Hem kaliteli hem hesaplı 👍🏻
tesekkurlerrr :)
aaaghhhh anneemmm aahhh solooooooooooo
Solo bu konuda gerçekten en iyisi. Hiç vazgeçmediğim marka
Ayy işten sonra yorgunluktan anneme temizlikte yardım bile edemiyorum yaaa aklıma bu geldi 🙄
Solo'nun ürünlerini çok beğeniyorum!!! Gerçekten temizlik yaparken üst düzey kolaylık sağlıyor.
Aynen
Kullanmaya başladığımdan beri olmazsa olmazım diyebilirim. Çok pratik ve kullanışlı her yüzey de ♡
Kullan at seyler hep çok yararli tabi doğaya olan zararlarını da keşke azaltmaya çalışsak o zaman hersey çok güzel olabilir
Nasıl yani bu havlu sayesinde bastıra bastıra uğraşmadan da temizlik mümkün mü? Denemek için alacağım.
Annelerimizin ayrı bir temizlik gücüne sahip olduğunu hepimiz biliyoruz ve bu onların doğuştan gelen bir yeteneği gibidir 👏🏻
Konudan biraz alakasız qma reklami görünce yine aklıma takıldı çok akılda kalıcı bir reklami var
Gerçekten solo en iyisi , kaliteli , ve emicilik konusunda başarılı, bizim artık vazgeçilmemiz solo dur. dokusu harika
Resmen bu güzel annelerimizin, emektar kolları yorulmasın diye yapılmış.
Teşekkürler, Solo.
Çok pratik, her yeri kolayca siliyoruz, ama yemek yediğimiz yerlere ve elimize temas ediyor umarim dogal iceriklidir.
Soloyla çok kolayy temizlik havlularını değilde solo temizlik havlusuyla bunu kanıtlayabilirim
Tek seferde mükemmel bir temizlik sonrası çay yudumlarkenaklima gelecek olan tek şey
Uuuu güzel soloyu hep kullanıp her yeri silelim😅
Temizlik önemlidir bu temizliği bize sağlayan ürünlerin tanıtımı için teşekkür ederim
Temizlikte tercihim Solo yüzey temizleyici, kokusu ve leke çıkarıcı gücü çok iyi
Ürünü ilk defa görüyorum aşırı mantıklı güzel bir ürün mutlaka deneyeceğim
Artık sürekli evde bulundurduğumuz bir şey oldu
Kızımın mürekkep kalemle çizdiği kırlentleri tek temizlik havlusiyla silerek
Solo olmasan biz ne yapardık motorda bile saklıyorum seni
Ennnn bi sevdiğim peçete en kalitelisi solo solo
Kanıtlamama gerek kalmadan kedim yatagımı mahvettiğinde kullanmıştım şimdi vazgeçilmezi oldu
Bu kağıt havlular çok iyi bazen imdada yetisiyor resmen
Vala onun cevabını burdaki hiç bir genç bilmiyor 😂
Özenerek içten gelerek ve sirke kullanabilirisiniz kızlarrr
çok rahat tekrar tekrar yıkamana gerek yok pratik
Bende kullanırım özellikle kiraz çiçekli olan kokusu çok güzel
Kokusu güzel bence ev güzel kokarsa temiz gibi oluyor zaten 🫠
Anne o ne desen de kendisi denemediği görmediği sürece kanıtlayamazsın.
Bilek gücü değil akıl gücü ile kimyasal kullanarak temizlik lazim
Temizlik çok önemli annelerimizle yapmak özellikle temizlik yapmak Daha güzeldir
uygulamali bi sekilde kanıtlayabilirim🤷🏻♀️
Çok pratik ve hijyenik normal bezler çok bakteri barındırıyo
Evimizde kullanıyoruz çalıştığım ofistede var burada da önüme çıktı ne bu tesadüf 😂
Havluyu alırım havluyu silerim havluyu alırım havluyu silerim
hem pratik hem güzel temizliyor hem de kokusu güzel alınır
Üşengeçlerin zeki olduğunu söylerler o yüzden solo temizlik havlusunu tercih ederler 🤭
Her zaman kaliteden ödün vermeyen Solo markasının ürünlerini alarak
yıllardır tozlu duran bilgisayar klavyemin temizlenmesiyle :)
Solo solo soloooooo hem kaliteli hem hesaplı 🚽🚽🧻🧻
Havluyu alarak başka yapacak bir şey yok ders çalısıyorum
Anneme veririm güçlü bir lekeyi çıkartması için o leke çıktığı zaman ise ikna olur
Ben de bu yüzey temizleyicisini kullanıyorum memnunum.
Tir soforu oldugum icin ben tirda kullaniyorum 😌
Mutfak ocağını silerek , kapılar olabilir , tv ünitesi