☀️🏝 Teninde güneşin parlak yansıması, saçlarında deniz kokusu, zihninde tatlı yaz anıları ve valizinden evin içine kadar taşınan plaj kumları… 🤭
Tatilin o büyülü hâli yavaş yavaş sona ererken hepimizin karşılaştığı bazı gerçekler var, tatil sonrası girişilecek o büyük temizlik gibi! 😅
Yazın en büyük sınavı başlıyor: Tatil sonrası temizlik! 😱 Peki sen bu işi nasıl kolaylaştırıyorsun?

Bu zorlu sınavı atlatmak için belki de sadece Yeni Solo Yüzey Temizlik Havluları gibi tek yaprakla hijyen sağlayan yardımcı bir güce ihtiyacın vardır? 😎
🧼 Yeni Solo Temizlikte Ultra Güç içeriğindeki deterjan katkısı ile yağı, kiri ve lekeleri kolayca temizler.
🧼 İz bırakmaz.
🧼 Tüm yüzeylerde kullanılabilir.
🧼 Ekstra parlaklık sağlar.
🧼 Ekstra büyük, ekstra kalın yapısıyla pratik temizlik sunar.
🧼 Hem banyo ve mutfakta, hem ocak ve fırın temizliğinde kullanıma uygundur.
🍃 Yeni Solo Temizlikte Doğal Güç, içeriğindeki sirke ve karbonat katkısı ile doğal kaynaklı temizlik sunar.
🍃 Beyaz Sabun Ferahlığı ve Okaliptus & Çam Esintisi çeşitleriyle evine gün boyu ferahlık getirir.
🍃 Cam, ayna, ahşap, mermer gibi yüzeylerde ve elektronik eşyaların temizliğinde güvenle kullanabilirsin.
🍃 İz bırakmaz.
🍃 Ekstra parlaklık sağlar.
🍃 Tüm yüzeylerde kullanılabilir.
🍃 Ekstra büyük, ekstra kalın yapısıyla pratik temizlik sunar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
151Cevap
Tatil sonrası temizlik bence yazın en yorucu işi. Kolaylaştırmak için önce evi havalandırırım, sonra odaya göre temizlik yaparım. Müzik açar, parça parça ilerlerim. Temizlik malzemelerini önceden hazırlarım, vakit kaybı olmasın diye.
Tatil dönüşü temizlik gerçekten de yazın en büyük sınavı! O tatil rehavetini üzerinden atıp temizliğe girişmek bazen dağa tırmanmaktan farksız olabiliyor. Ama merak etme, ben bu işi biraz daha kolaylaştırmak için kendime göre bazı yöntemler geliştirdim. Eve gelir gelmez her şeyi bir kenara atmak yerine, valizleri açar açmaz kirlileri direkt çamaşır sepetine (hatta varsa direkt makineye) atarım. Temiz kalmış kıyafetleri katlayıp yerine yerleştiririm. Böylece ortalık dağılmaz ve çamaşır yığını gözümü korkutmaz. Genellikle ilk olarak banyo ve mutfak gibi hijyenin önemli olduğu alanlara odaklanırım. Buralar temiz olunca genel olarak ev daha düzenli ve ferah hissettiriyor. Kirlileri hemen yıkamaya başlarım. Bir makine biter bitmez diğerini atarım. Yıkananları da vakit kaybetmeden asar veya kuruturum. Asla "sonra hallederim" demem, yoksa dağ gibi birikirler! Tatilden çıkmadan önce buzdolabını iyice temizleyip gereksiz yiyeceklerden arındırırım. Böylece dönüşte boş ve temiz bir buzdolabı beni karşılar, alışveriş yaparken de daha rahat ederim.
Tatil sonrası temizlik yazın en büyük sınavı gerçekten. Evi havalandırmakla başlıyorum, sonra sırayla odalara giriyorum. Önce çamaşırları makineye atıyorum, bu sırada mutfağı toparlıyorum. Banyoyu sona bırakıyorum çünkü en çok orası yoruyor. Listeli çalışmak işimi kolaylaştırıyor, neyin ne zaman biteceğini bilmek motivasyonumu artırıyor. Bir de sevdiğim müzikleri açınca temizlik daha katlanılır oluyor. Ara ara mola vermeyi de ihmal etmiyorum, yoksa bir noktadan sonra insan her yeri silip süpürmekten vazgeçebiliyor.
Deniz bitti, güneş battı... Şimdi kum, tuz, ıslak havlular ve dağılmış valizlerle yüzleşme vakti!
Teninde yazın sıcaklığı, valizinde plaj kumları...
Ve seni bekleyen o meşhur cümle: “Temizlik vakti geldi!”
🔄 Peki sen bu süreci nasıl kolaylaştırıyorsun?
💡 Pratik temizlik tüyoların, kurtarıcı ürünlerin ya da temizlik rutinlerin neler?
🧽 Kumdan kurtulma taktiğin nedir?
🏖️ Plaj sonrası ev nasıl toplanır?
🧺 Valiz açınca ortalık savaş alanına dönmesin diyorsan senin de bir yöntemin vardır
Öyle büyülü anlar falan olmuyor. Eve varınca olmuş böcekleri temizlemek gerekecek. Tatile ama babamı ziyarete geldim Bodrum'da ev var kim olsa keşke temizlenecek olan. İnsan tiksiniyor temizlik yaparken böceklerden böcek ilacı dersende çare değil yazlık yerde onlar ölmüyor maalesef
Sevgi içinde ve neşeli olarak yapıyorum öyle temizlik yaparken zaman çabuk geçiyor, bittikten sonra da temizlediğimi gözden geçiriyorum sevinmek ile kalmıyor tertemiz ortamı gördüğüm de çok mutlu da olurum.
Sevgi içinde ve neşeli olarak yapıyorum öyle temizlik yaparken zaman çabuk geçiyor, bittikten sonra da temizlediğimi gözden geçiriyorum sevinmek ile kalmıyor tertemiz ortamı gördüğüm de çok mutlu olurum
Tatil sonrası temizlik gerçekten büyük sınav! Ben genellikle işleri küçük parçalara bölüp, her gün biraz yapmaya çalışıyorum. Böylece hem yorulmuyorum hem de ev bir anda dağılmıyor.
Tatil sonrası temizlik gerçekten yorucu geliyor. Bu konuda büyük bir yardımcı olmuş gibi duruyor
Düzenli olunca temizlik çok kolay oluyor aslında. Bir de hayatı kolaylaştıran bu bezler olunca oh mis.
Temizlik yapmam için herhangi bir zaman dilimi olması gerekmiyor benim için. Normalde de temizlik yapıyorum zaten.
Yanıma dedikodu yapacak bir eş dost çağırıyorum. İş dakikasında bitiyor. Ağıza da sakız ve dedikodu arada bir kahve molası falan oh.
Ortalığın batacağı kadar uzun tatiller yapamıyorum maalesef
Birisi de gelip benim evimi solo ile temizlese ne kadar güzel olur.
Bilemiyorum tatilim daha bitmedi ama ev temizliği beni bekliyor😂
Evde kullanıyoruz çok pratik oluyor🥰 Teşekkür ederiz😇
Tabiki solo ürünleriyle. Çok dayanıklı kaliteliler
Dün mağazadan alışveriş yaptım görseydim alırdım unuttum
O daha yorucu geliyor 1 hafta tatil temizliği bitmiyor
tatil sonra temizlik fena :) ama soloyla kolay bence
Solo her konuda efsane kızlar alın kendinizi düşünerek alın gerçekten süper
Tatil dönüşü temizlik yapmam yardımcı halleder
Olabildiğince kimyasallardan uzak durun
#Hükümdar
Bu güzel kolaylık sağlayan ürün için teşekkürler
Beni ilgilendirmiyor dur bari temizlikçim Svetlana atayım okusun işine yarar evimi temizlesin
mecbur yapılıyor solo yüzey temizleme mendilleri hayatımızı kolaylaştırıyor
Tatil güzel oluyor ama tatil sonrası temizlik zor oluyor maalesef yine de yapılması gerekiyor
Hafta sonumu ayırarak 1 saatimi sadece temizliğe
Tatile gitmedim ama yazın temizlik çok zor ya sıcaktan mayışıyorsun gözün kesmiyor hiç
Tatil sonrası temizlik çok zor. Eve gidince napicam bilmem 😏
Tatil sonrası temizlik gerçekten zor olabiliyor. Ben genellikle hızlı ve pratik olması için solo kağıt havlu kullanıyorum; hem yüzeyleri kolayca siliyor hem de fazla zaman kaybetmemi engelliyor.
Işe önce valizi boşaltmakla başlıyorum zaten giderken evi süpürüp silip gitmişimdir yüzeysel bir temizlik daha ilk önce sonrasında günlere yayarak süpürme silme camlar pencereler derken tatil dinlenmişliği ile yapıyorum
Tatile yine gidemedik ama temizliği hep yapıyoruz tabi ki solosuz olmaz 🥲
En sevmediğim durumlardan tatil dönüşü ev temizlik işleri
Sizde evinizin temizliğinde Yeni Solo Yüzey Temizlik Havlularını kullanınız.
Tatilin en sevmediğim yanı zaten bu. Dönüşte temizlik yapmak. Ama tatile çıkmadan evi temiz bırakırsan çok kirlenmez bence.
Yaşadığın alanı temizlemek her anlamda güzel. Temizlik sonrası o alanda geçirdiğin her dakika huzurlu. Temizlik yaparken de yüzey temizlik havluları oldukça yardımcı oluyor 🥰
Solo yüzey temizlik havlularıyla işim çok daha kolay! İyiki elimin altında her zaman oluyor ter temiz mis gibi yapıyor gıcır gıcır herkese öneririm🤍
Vay be solo temizlikte resmen çığır açmış denemk lazım
Solo ürünleri ile yazın temizlik artık daha kolay
Tatile gitmeden temizliği halletmek önemli çünkü kirli birakip gidersen daha kotu olur bana göre işi önceden yapıp bir temel atmak iyidir
Solo, harika. Yüzey temizleyici ıslak havlular çok kullanışlı oluyor. Kullan at bez gibi ama daha etkili
Yazlığa gitmeden kendi evimi temizliyorum yazlığa gidince orayı kendi evime gelince ev mis gibi duruyo
Beni ilgilendirmiyor dur bari temizlikçim Svetlana atayım okusun işine yarar evimi temizlesin
Muzik acip bi kahve molasi vermek kolaylastirabilir ve modumu yerine getirebilir gibi geliyor.
Ben yazın akşam üzeri iş yaparım her yaz zira sıcak hareket edince vücut isisida artıyor buda migrenimi tetikliyor
Mutluluğun acısının bir yerden çıkması gerek. Tatil sonrası temizlik çok güzel çıkartıyor acısını tatilin 💁🏼
Ne kadar kendine çekilip kafana taktığın şey varsa düşünürken temizlik yapmak terapi gibi oluyor
Soloyla temizlik yapıyorken betalar kuduruyor. Bu yüzden alfaların tercihi Solo.
tek yaşadığım için ve küçük ev olduğundan zorlanmıyorum
Çok kaliteli kesinlikle tavsiye ederim on numara bes yıldız ürün herkese oneririmmmm
Tatile gitmediğim için böyle dertlerim yok :)
Temizliğin üstadı solooo gerçekten çok güzel bi marka
Valla ben her gün temizliyorum ev işleri hiç bitmiyor ki yaaa
Yazlığım olsaydı :) tabi ki robot süpürge ve temizlik havluları ile hallederdim
Tatile gidemedik daha ama bir an önce yapar çıkarız annemle
Ev işlerinden üşenmediğim için pek zor değil
Solo gerçekten çok doğal içerikleri var hassas tenime tam uyuyor
Nefret kustuğum eşyalardan kurtulup temiz başlangıç yapmak en iyisi diyorum.
Tatil sonrası eve gelince ev göçüyor sanki dip Bucak temizlik istiyor