Dünya serbest dalış rekortmeni Şahika Ercümen suya dayanıklılığı en iyi bilenlerden! 🏆
Peki, evde kullandığın ürünlerden birini milli gururumuz Şahika Ercümen seçse, sence hangi ürüne taç giydirirdi? 🥇👑
Konu suya dayanıklılıksa, bizce Şahika Ercümen’in tercihi tıpkı kendisi gibi suya karşı çoook dayanıklı* Solo Bambu Katkılı Tuvalet Kağıdı olurdu. 💧Peki ya sence?
Solo Bambu Katkılı Tuvalet Kağıdı’nın suya karşı dayanıklılığını sen de hemen keşfet!
Evde "şampiyon" bir ürün arıyorsan, suya Şahika Ercümen kadar dayanıklı Solo Bambu Katkılı Tuvalet Kağıdı’nı daha yakından tanımaya ne dersin?
💚 Suya karşı çoook dayanıklı*
💚 Güçlü Doku Teknolojisi’ne sahip
💚 Kolay parçalanmaz
💚 Hem dayanıklı hem hesaplı
💚 Üstelik bambu katkılı!
Şahika Ercümen’in de favorisi olan Solo Bambu Katkılı Tuvalet Kağıdı’nı sen de hemen dene, dayanıklılığın yeni standartlarını keşfet! 💧✨
Solo Bambu Katkılı Tuvalet Kağıdı, suya karşı dayanıklılığıyla Şahika Ercümen’in de beğenisini kazandı! 💚
Sen de evinde suya dayanıklılık şampiyonu bir ürün istiyorsan, Solo Bambu Katkılı Tuvalet Kağıdı’nı dene! 💪
Sence evde kullandığın ürünlerden birini “suya dayanıklılık* şampiyonu Şahika Ercümen” seçse, bu ne olurdu? Cevabını paylaşmayı unutma! 🌟
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
131Cevap
Solo bambu katkılı tuvalet kağıdı büyük iş çıkarıyor gadası
Evde kullandığım ürünlerden suya dayanıklılık şampiyonu olarak Şahika Ercümen’i seçsem, kesinlikle bir su geçirmez telefon kılıfı olurdu. Su geçirmez özelliği sayesinde telefonunu her durumda güvende tutar, hem günlük kullanımda hem de suyla ilgili aktivitelerde işini kolaylaştırır. Bu tür ürünler, dayanıklılığı ve işlevselliği ile gerçekten kullanışlı oluyor.
Aylık ev alışverişini sürekli annem yapar, Solo Bambu katkılı tuvalet kağıdını ilk o keşfetti :) ben de gerçekten suya dayanıklı mı diye sürekli denemeler yaptım gerçekten çok dayanıklıymış :))
Eğer evde kullandığım bir ürün suya dayanıklılık şampiyonu Şahika Ercümen seçseydi, muhtemelen suya dayanıklı bir saat olurdu! Hem şık hem de dayanıklı olması harika olurdu, böylece su altında da kullanabilirdim. Suya dayanıklı bir saat her zaman işe yarar!🕰️🌊
Ormanlardan uzak durmak adına, geri dönüşüm ve bambu en iyi çözümler gibi görünüyor. Bu tip ürünler artık hayatımızın bir parçası, doğaya ne kadar az zarar verirsek o kadar iyi...
Gerçekten solo tercih ettiğim tek üründür. ben fiyati ve dayanıklılık açısından seviyorum. tuvalet kagidi da dağılmıyor ve havlu selpağı desen oda bir harika. iyi ki varsin solo
Şahika hanım kağıt havlu, el ve yüz havlusu, pamuk gibi ürünlerimi seçsin, bir de beynimi seçebilir sürekli derinlere dalıyorum ben de🤓
Ay bi an kadın hareket çekiyor sandım OAJDJXLSKFJCJCKİDKD
Hiç dusunmedim valla. Ama tuvalet kağıdı olabilir...
(Ben) su samuru gibiyim hiç suyun altından çıkmıyorum 😂🤦🏻♂️😂
eğlenceli yazı teşekkürler 🤩 solo bambu tuvalet kağıdı yeni favorimiz❤️
Kaliteli gerçekten solo cilt bakımından sonra yüzümü kuruluyorum antibakteriyel
Her zaman yanımda bir rulo bulundurduğum solo kağıt havlu :))
Suya karşı dayanıklı, iş yerinde de kullanıyorum
İş yerindeki arkadaşlar kullandığı peşeteyi asıp kurutuyorlar😅
#domestos #limonluolan her temizlik ürünlü #sirke..
bu ay ben de ilk kez bundan aldım. Bakalım nasıl olacak
Suya dayanıklı kullanışlı Ürünler fiyatlarda uygun olsa?
Dayanıklı ürün denilince ilk aklıma solo markası geliyor. Tabi ki solo olurdu. Teşekkürler
Süper olurdu ama ben zaten hep bu markayı kullanıyorummm.
Solo fiyat kalite performansta tüketiciyi üzmüyor..
Solo seçerdim tabi ki de.. oldukça kalitelidir.
Sizde suya karşı dayanıklı, Bambu Katkılı Solo ürünlerini kullanın.
Solo her evde olması gereken bir ürün bence...
Hem hesaplı hem kullanılışlı hijyen esaslı tek tuvalet kağıdı
denemek lazimmm, amaa ne yazikki bizim burada satilmiyor :(
Suya karşı pek dayanıklı olduğunu sanmıyorum suya dayanıklı olsun diye zımpara gibi yapılıyor havlu peçeteler
Şahika Ercümen’in de favorisi olan Solo Bambu Katkılı Tuvalet Kağıdı’nı Artık Benim de Favorim En Yakın Zamanda Satın Alacağım
Solonun 3 katlı olan kağıt havlularını tavsiye ederdim
Dünya serbest dalış rekortmeni Şahika Ercümen suya dayanıklılığı en iyi bilenlerden!
Solo bambu katkılı tuvalet kağıdı büyük iş çıkarıyor
Solo tuvalet kağıdı hem hesaplı hem kullanılışlı
Bilemedim şimdi aksasuru konusundaki yeni likler kafam karışık
Solo soloo reklamındaki ses yankılanıyor kulağımda solo soloooo bir de bozuk para testi 😂
Suya dayanıklı telefonları bile gördük yahuuu
Solo adamdır kdkd solo da başkasını kullanmıyoruz evde hocam kskdnd
Suya karşı çok dayanıklı yüzeysel olarak kir kalmıyor tek kelimeyle muhteşem
Solo iyi bir markadır, kalitedir. Ve emicilik konusunda üstüne tanımıyorum.
Solodan yukarı tanımam veya aşağı çok iyi bir tane yetiyor uygun
Solo tuvalet kagitlari kalitesiyle evimizin baş köşesinde
Solo bence de hem en kaliteli hem özellikleri cok olan marka
Bambu olan diğerine göre kalitesi düşük mü?
Güzel bir alternatif çoğunlukla bir şeyler döktüğümde elim hemen solo peçetelere uzanıyor.
Solo rulo peçeteler gerçekten suya dayanıklılık konusunda rekortmen 🤩
ben kullanıyorum şu anlık memnunum diyebilirim
Sıvı basıncı kağıdın erimesi arasında bir korelasyon varsa tabii
Güzel paylaşım için teşekkürler... bence de doğru tespit
Bence tuvalet kağıdım olurdu sonuçta ultra dayanıklı seçerdi
Tabiki solo olurdu cevabı zaten bencede gördüm teşekkürler
Mutfakta banyoda hep Solo kullanıyorum zaten
Solo tuvalet kağıtları elbette
Solo dayanıklı teşekkürler
Suya değil de bana dayanıklı olsalar yeter biraz sakarım da.
Hayatım boyunca mıtlu olurum
Çocukluğumuzdan beri ismini duyduğumuz kalite :)
hımmmm güzelll bence solo bin basar
Hem yumuşak hem hesaplı, solo solo
Solo solo solooooo. Solooooo
işinin en iyisi Solo cidden teşekkürler
solo iyidir.. teşekkürler paylaşım için