Alışveriş & Hediyeler Evde kullandığın ürünlerden birini “suya dayanıklılık* şampiyonu Şahika Ercümen” seçse, bu ne olurdu?🏊♀️🏆 (Sayfa 2) Solo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2123 Evde kullandığın ürünlerden birini “suya dayanıklılık* şampiyonu Şahika Ercümen” seçse, bu ne olurdu?🏊♀️🏆 Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 44 kişi beğendi
beyazsus49 Takip Et Xper 3 Yaş: 44 1 yıl @Solo güzel olurdu dayanıklılığıyla kalitesiyle en iyisi olmaya devam ediyor teşekkürler Solo 0 0 Yorumla
ship_kaptan034 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Temizlik şart heleki şu an insanların dikkatsizliği söz konusu iken bnc titiz olmak lazkm 0 0 Yorumla
Yabancı0006 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl @melekcimmmm kusmuyuz bak solo kağıt ile ağlarım 0 0 Yorumla
Angels122747 Takip Et Xper 1 Yaş: 57 1 yıl Evet o tuvalet kağıdı gerçekten çok güzel çok güzel siliyor çift katlı olması da çok iyi😀 0 0 Yorumla
Mustiii1903 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Kaliteli gerçekten solo cilt bakımından sonra yüzümü kuruluyorum antibakteriyel 😊😊 0 0 Yorumla
messutsimsek Takip Et Xper 1 Yaş: 44 1 yıl duştaki fayanslar... acayip dayanıklı. ötesini bilmem gerçekten 0 0 Yorumla
realistkaplan Takip Et Xper 2 Yaş: 41 1 yıl bu bambudan tuvalet kağıdı üretme işini yapmalarını iyi akıl etmişler. Tebrikler solo 0 0 Yorumla
Üzümlüummm Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Bambu dan olmadi ağaçlar açısından çok güzel beğendim baya 0 0 Yorumla
Kraliçebirtanedir Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Mükemmel olurduu Şahika Ercümen mükemmel bir kadınn 0 0 Yorumla
Keşkedogmasaydim12 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Bende soloyu tercih ediyorum gerçekten çok güzel 0 0 Yorumla
pabloescob31 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Telefonum olurdu Heralde çok şey var ama bence telefon 0 0 Yorumla
cannxq Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Solonun 3 katlı olan kağıt havlularını tavsiye ederdim 0 0 Yorumla
Mertkeleş07 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 1 yıl Dünya serbest dalış rekortmeni Şahika Ercümen suya dayanıklılığı en iyi bilenlerden! 0 0 Yorumla
arraven Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Solo bambu katkılı tuvalet kağıdı büyük iş çıkarıyor 0 0 Yorumla
AskDevrimi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl Solo tuvalet kağıdı hem hesaplı hem kullanılışlı 0 0 Yorumla
Alyaalyaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Bilemedim şimdi aksasuru konusundaki yeni likler kafam karışık 0 0 Yorumla
sosyalolmayansosyal Takip Et Xper 1 Yaş: 33 1 yıl Solo soloo reklamındaki ses yankılanıyor kulağımda solo soloooo bir de bozuk para testi 😂 0 0 Yorumla
Melekcimmmm Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 yıl Solo adamdır kdkd solo da başkasını kullanmıyoruz evde hocam kskdnd 0 0 Yorumla
mery6688 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Suya karşı çok dayanıklı yüzeysel olarak kir kalmıyor tek kelimeyle muhteşem 0 0 Yorumla
TommyVercetti33 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Solo iyi bir markadır, kalitedir. Ve emicilik konusunda üstüne tanımıyorum. 0 0 Yorumla
merysm Takip Et Xper 2 Yaş: 19 1 yıl Solodan yukarı tanımam veya aşağı çok iyi bir tane yetiyor uygun 0 0 Yorumla
Entry433 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 yıl Solo tuvalet kagitlari kalitesiyle evimizin baş köşesinde 0 0 Yorumla
theyargimac Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 yıl Güzel bir alternatif çoğunlukla bir şeyler döktüğümde elim hemen solo peçetelere uzanıyor. 0 0 Yorumla
zeynepsancar00 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Solo rulo peçeteler gerçekten suya dayanıklılık konusunda rekortmen 🤩 0 0 Yorumla
Kemiksizz17 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Sıvı basıncı kağıdın erimesi arasında bir korelasyon varsa tabii 0 0 Yorumla
Mastive_22 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Güzel paylaşım için teşekkürler... bence de doğru tespit 0 0 Yorumla
Baklavalışöbiyet Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Tabiki solo olurdu cevabı zaten bencede gördüm teşekkürler 0 0 Yorumla
sultankalavun Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl cidden öyle ne olacak bunlar bilmiyorum 0 0 Yorumla
KomadinBahattin Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Bence secmemeli hem neden o seçsin ki 0 0 Yorumla
RizeliAli53 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Suya dayanaklı telefonum olsun isterim 0 0 Yorumla
UcanCereyanKablosu Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 55% 1 yıl Hayallerim...Sürekli suya düşüyor. :D 0 0 Yorumla
balbocegi00 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl ped olabilir bence veya su emen bişey 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
236Cevap
@Solo güzel olurdu dayanıklılığıyla kalitesiyle en iyisi olmaya devam ediyor teşekkürler Solo
Temizlik şart heleki şu an insanların dikkatsizliği söz konusu iken bnc titiz olmak lazkm
@melekcimmmm kusmuyuz bak solo kağıt ile ağlarım
Evet o tuvalet kağıdı gerçekten çok güzel çok güzel siliyor çift katlı olması da çok iyi😀
Kaliteli gerçekten solo cilt bakımından sonra yüzümü kuruluyorum antibakteriyel
😊😊
duştaki fayanslar... acayip dayanıklı. ötesini bilmem gerçekten
kendisinu tanimiyorum bu yuzden yorum yapamam
bu bambudan tuvalet kağıdı üretme işini yapmalarını iyi akıl etmişler. Tebrikler solo
Bambu dan olmadi ağaçlar açısından çok güzel beğendim baya
Temizlik imandan gelir arkadaşlar solo süper
Mükemmel olurduu Şahika Ercümen mükemmel bir kadınn
Bende soloyu tercih ediyorum gerçekten çok güzel
Telefonum olurdu Heralde çok şey var ama bence telefon
Solonun 3 katlı olan kağıt havlularını tavsiye ederdim
Dünya serbest dalış rekortmeni Şahika Ercümen suya dayanıklılığı en iyi bilenlerden!
Solo bambu katkılı tuvalet kağıdı büyük iş çıkarıyor
Solo tuvalet kağıdı hem hesaplı hem kullanılışlı
Bilemedim şimdi aksasuru konusundaki yeni likler kafam karışık
Solo soloo reklamındaki ses yankılanıyor kulağımda solo soloooo bir de bozuk para testi 😂
Suya dayanıklı telefonları bile gördük yahuuu
Solo adamdır kdkd solo da başkasını kullanmıyoruz evde hocam kskdnd
Suya karşı çok dayanıklı yüzeysel olarak kir kalmıyor tek kelimeyle muhteşem
Solo iyi bir markadır, kalitedir. Ve emicilik konusunda üstüne tanımıyorum.
Solodan yukarı tanımam veya aşağı çok iyi bir tane yetiyor uygun
Solo tuvalet kagitlari kalitesiyle evimizin baş köşesinde
Bambu olan diğerine göre kalitesi düşük mü?
Güzel bir alternatif çoğunlukla bir şeyler döktüğümde elim hemen solo peçetelere uzanıyor.
Solo rulo peçeteler gerçekten suya dayanıklılık konusunda rekortmen 🤩
ben kullanıyorum şu anlık memnunum diyebilirim
Sıvı basıncı kağıdın erimesi arasında bir korelasyon varsa tabii
Güzel paylaşım için teşekkürler... bence de doğru tespit
Tabiki solo olurdu cevabı zaten bencede gördüm teşekkürler
Mutfakta banyoda hep Solo kullanıyorum zaten
Dayanıklı olması tercih sebebi solo
Solo olurdu bence direkt yaa
Sanırım solo olurdu diye düşünüyorum
İnan hiç fark etmez bacım
Ben denedim memnun kaldim
Solo dayanıklı teşekkürler