Sabah alarmıyla birlikte evde tempo iki katına çıktı mı? 🥹
Kahvaltı ve atıştırmalıklardan yere dökülenler, “anne spor ayakkabımı gördün mü?” paniği, daha çok dokunulan kapı kolları derken, akşamüstü eve döndüklerinde kapıdan içeri koşa koşa giren minik ayak izleri… Tanıdık geliyor mu? 🙈
Okul açılınca sizin evde daha çok kirlenen yer neresi?
Temizlikteki yardımcı gücün Solo Yüzey Temizlik Havlusu varsa, okul sezonunda da her yer mis gibi! 🧼😍

🤩 Solo Yüzey Temizlik Havluları ile mini “okul sezonu temizlik rutini” önerisi 📚
Eve girişte: Ayakkabılık rafını ve kapı kollarını hızlıca silebilirsin.🚪
Atıştırmalık sonrası: Masa, sehpa ve sandalyelerde bir tur. 🍽️
Ödev zamanı bittiğinde: Çalışma masasının yüzeyi, kalemlik çevresi ve mousepad üstünden geçebilir, hep tertemiz olmasını sağlayabilirsin. 🤓
Banyo: Lavabo kenarı ve musluğa kısa bir dokunuş. 🚿
Çanta toparlama: Okul çantasının dış yüzeyi için pratik temizlik. 🎒
💪 Yeni Solo Temizlikte Ultra Güç içeriğindeki deterjan katkısı ile yağı, kiri ve lekeleri kolayca temizler.
İz bırakmayan pratik temizlik: Mutfakta, banyoda, fırında hızlıca tertemiz görünüm. ✨
Ekstra büyük, ekstra kalın yapısıyla sil-geç rahatlığı: Dökülen patates kızartması, reçel, çikolata izi kurumadan temizlenir. 🧽
Sedir Ağacı & Yasemin Esintisi ve Portakal & Limon Ferahlığı koku seçenekleri ile evin hep mis gibi kokar. 😍
🌿 Yeni Solo Temizlikte Doğal Güç, içeriğindeki sirke ve karbonat katkısı ile doğal kaynaklı temizlik sunar.
Beyaz Sabun Ferahlığı ve Okaliptus & Çam Esintisi çeşitleriyle evine gün boyu ferahlık getirir.
4XL büyüklüğü ve beyaz sabun ferahlığı ile mop kullanımına uygundur.
Çok amaçlı kullanım: Cam, ayna, masa, elektronik eşyalar, plastik oyuncak, ahşap, mermer yüzeyler gibi pek çok alanda kolay temizlik ve ekstra parlaklık sağlar. 🌟
🛎️ Okul zili çaldı, telaş başladı: Solo Yüzey Temizlik Havluları ile temizlik dert olmaktan çıktı! 💚
Okul açılınca sizin evde en çok kirlenen yer neresi? 👀
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
257Cevap
Evde her yer kirlenir maalesef. en çok da odalar
Evin en kirli yeri: KAPI GİRİŞİ!
Her gün dışarıdan taşıdığımız kir, toz, mikroplar ve hatta çamur ilk olarak buraya bulaşıyor. Ayakkabılarla taşınan bakteriler (özellikle yağmurlu günlerde) adeta görünmez bir istila başlatıyor. Temizlik rutininde genellikle atlanan bu alan, aslında hijyenin en kritik noktası! Düzenli temizlik ve dezenfekte şart. Ayrıca kirli sepete atılan çamaşırlar veya beslenme çantasının temas ettiği yüzeyler de unutulmamalı. Sağlık için evin "giriş kapısını" hijyenik tutmak ilk kural! 🧼✨
ya bir de evin içinde ayakkabısını giyip çıkanlar var ya o girişte eyvahlar olsun yani, benim gibi düşünen birini daha bulmak çok iyi geldi
ben de ayakkabıyı giyip çıkıyorum nolmuş ki :(
ay gerçekten öyle ya. ayakkabılar mahvediyor girişi. mikrop yuvası resmen
evet bende kapı girşi dedim
Selammm
Okullar açıldığında bizim evde en çok kirlenen yer giriş kısmı yani antre oluyor. Sabahları aceleyle çıkarken ayakkabılar bazen tam temizlenmeden giyildiği için eve toz ve çamur taşınıyor. Çocuklar okuldan döndüklerinde çantalarını, montlarını ve bazen spor eşyalarını ilk olarak antreye bırakıyorlar. Bu da hem dağınıklık hem de kir birikmesine neden oluyor. Özellikle yağmurlu havalarda ayakkabılardan akan çamurlar ve ıslaklık nedeniyle yerleri sık sık silmek gerekiyor. Antrede biriken bu dağınıklık evin diğer odalarına da taşındığı için düzeni korumak biraz zorlaşıyor. Bu yüzden okul zamanı bizim evde en çok dikkat edilmesi gereken yer kesinlikle antre oluyor.
gelir gelmez bir de çantayı yere fırlatışları yok mu aman aman
ayakkabı ve çanta koridorda
Genelde bizde Biz küçükken lavabo daha çok kirlenirdi okuldan geldiğimiz zaman beyaz sabun kokusuyla beraber ellerimizi köpürtürdük elimizden siyah kirler Akardı Çocuk haklı işte mutlu olurduk sevinirdik o kira akıyor diye Neden okulda hiç Elimizi yıkamadık bilmiyorum Ama çocuktuk Biz çocukken çok güzeldi Her şey
kendi çocukluğuma gittim, şu an dijitalden eller toza karışmasa da o kadar yine de banyonun kirlendiğini belirtebilirim...
Benim gözlemlediğim kadarıyla, çocuklar okula başladığında en çok kirlenen yer kesinlikle antre ve ayakkabılık oluyor. Okuldan geldiklerinde fırlatılan çantalar, kapı girişinde biriken ayakkabılar, spor salonu çantası, belki de yağmurlu bir günde ıslanmış montlar... Bir anda evinizin girişi, adeta bir okul çıkışı manzarasına dönüşebiliyor.
en çok kirlenen yer kesin mutfak ve salon oluyor, özellikle yerde ayak izleri, çorap tozları, çantadan dökülen kalemler falan… tabii çocuklar yemek yiyor, su döküyor, ayakkabı falan geziyor, salon tabanı rezil oluyor. bazen giriş holü de fena kirlenir, dışarıdan toprak, yaprak falan taşınıyor.
Ayakkabı ile mi evin içinde geziyorlar oraya takıldım ben :D
İlginç bir soru! Çocuklar okuldan sonra eve koşturduklarında evdeki en kirli yer genellikle giriş/kapı alanıdır; ayakkabılar, çantalar ve hatta bazen dış giyim eşyaları dışarıdan çok fazla toz, kir ve mikrop getirir.
Diğer "sıcak noktalar" şunlar olabilir:
Okul çantaları (her yere taşırlar ve genellikle yere düşerler).
Kapı kolları ve anahtarlar (okuldan hemen sonra çok sayıda elin dokunduğu yerler).
Yemek masası/mutfak tezgahları, eğer hemen bir şeyler düşürüyorlarsa.
Abi neden chatgpt cevabını buraya yapıştırdın :D
Çocuk odası. Okul başlada da başlamasa da beş dakikada dağılan mahfolan oda. Ama şeyi seviyorum ya. Yeni alınan çanta kalemlik kokusu. O kitap kaplama seansları. Yok kitap kaplamayı özlemedim vazgeçtim. Ama o çanta kokusu beni direkt eskilere götürüyor. Oyuyy
okul sezonu facia, tatil zamanı da asla nefes aldırmayan o oda
öyle gerçekten. en sık temizlik gerektiren odalardan biri. ahh mazii eskiler ne güzeldi ya
Evin giriş kısmı olduğunu düşünüyorum gelen ayakkabı ile basmasada çantasını bırakır resim çantasını bırakır veya diğer malzemlerini bırakır bu yüzden Solo temizlik ürünlerini de kullanmakta fayda var.
Kesinlikle çocuk odası, okul kıyafetleri mi, çantadaki abur cubur paketlerinin kırıntıları mı ya da o çalışacağım diye durduğu masadaki silgi tozları mııııı. Hepsinin bulunduğu tek bölge kesinlikle çocuğun odası efendim!
Çocuk odası herkesin korkulu rüyası :D
Silgi tozları anılarımı canlandırdı :)))
Henüz bir çocuğum yok çünkü anne değilim evlenmedim ama okul zamanı en çok kirlenen yerin yemek masası olduğunu düşünüyorum çocuklar biraz çabuk kahvaltı etsin diye her yeri kirletebilir
Solo ve ıslak havlusunun temizlik bezi veya her ne olarak adlandırırsak adlandıralım kullandığım en iyi 2 üründen birisi bu konuda Kağıt ürünlerinde de en başarılı ürünler arasında yer alıyor marka olarak kesinlikle güven veriyor ve başarılı
Bizim artık evimizde pek okula giden olmadığı için şu anda öyle bir durumumuz yok ama 1 yaşında yeğenim var sanırım bundan birkaç yıl sonra başlayacaktır. Bu yüzden bu temizlik ürünlerinden bol bol kullanmak gerek
Solo her konuda bir numara zaten daha çok kahvaltı masası kirleniyor diye düşünüyorum çünkü henüz bir anne değilim okula gönderecek çocuğum yok ama en çok kahvaltı masası kirlenirdi diye düşünüyorum
Doğru düşünüyorsun öyle oluyor gerçekten
Bu yaşımda kahvaltı masasını ben de kirletiyorum ya çocuklar da haklı :D
Evin giriş bölümü de kirlenmeye çok müsaittir. Okul çantaları, spor malzemeleri ve dışarıdan gelen ayakkabılar bu alanda birikir. Özellikle yağmurlu günlerde ayakkabıların getirdiği çamur veya kum, girişin hızla kirlenmesine neden olabilir.
Evin girişi çok kirleniyor gerçekten
Genelde bizde Biz küçükken lavabo daha çok kirlenirdi okuldan geldiğimiz zaman beyaz sabun kokusuyla beraber ellerimizi köpürtürdük elimizden siyah kirler Akardı Çocuk haklı işte mutlu olurduk sevinirdik o kira akıyor diye Neden okulda hiç Elimizi yıkamadık bilmiyorum Ama çocuktuk Biz çocukken çok güzeldi Her şey
Ah o çocuklar evde telaş başlayınca her yer kirleniyor. Özellikle yemek kırıntıları çok oluyor. Solo benim de elimin altın sürekli kurtarıcım oluyor.
ahahahhaaha sabah telaşlarının en güzel olduğu zamanlar
Solo olmazsa ne yapacakmışız ya :D
İçeri girer girmez çanta fırlatılır dağınıklığa start verilmiş olur 😂 sonrasında odaya gecildiginde kıyafetler sağa sola fırlatılır dağınıklığını devamı gelmiş olur sonrasında da ödev yapılmaya çalışılır silgi tozu falan derken final yapılmış olur 🤣🤣
silgi tozları da her yerde tabi :D
@Lost_q kesinlikle 😂😂
Bizler de çocukluğumuzda silgi tozlarını dağıtmadık mı sağa sola :D Ben özellikle yapardım çok hoşuma giderdi :D
Evet okullar başlıyor telaş vardi ama kalmadi yazdıktan döndük solo uygun ve kaliteli cebimde bile taşıyorum evde annem hep onu kullanır iyi ki solo var ve uygun olduğu gibi kaliteli
Okul başlayınca evde en çok antre dağılıyor. Ayakkabılar gelişigüzel çıkıyor, çantalar yere bırakılıyor, montlar askıya asılmıyor. Her gün küçük bir kaos! 😅👟🎒
Kıyafetlerin her biri bir yerde :D
Çocuk olduğundan dolayı hem telaş hem panik derken eli ayağı dolanabiliyordur bence aile üyelerinin. Okul günü unutulan eşyalar, stresle yere dökülen yemek, tam da o günü bulan sorunlar...
Kahvaltı ve atıştırmalıklardan yere dökülenler, “anne spor ayakkabımı gördün mü?” paniği, daha çok dokunulan kapı kolları derken, akşamüstü eve döndüklerinde...
Veletler ne masa koyuyor ve yerleri temiz tutuyorlar. Solo yüzey temizleme sayesinde aile bireyleri bu işin üstesinden gelir.
Solo iyi ki varsın.
Odalar , o kadar dağınık oluyorki çileden çıkıyorum.
Kıyafetler çoraplar çantalar her biri bir yerde :D
en çok kirlenen yer mutfak tabikiii kahvaltısı çayı kahvesi akşam yemeği derken batıyor her yer
Böyle bir telaşım olmadığı için gayet rahatım. Ama kirlenen yerleri de Solo ile siliyorum. Çabucak ıslaklığı emiyor.
Bence en çok kirlenen yer mutfak mutfak daha çok kirleniyor çocuklar okula gitmek için orada kahvaltı yaptığı için
Solo yüzey temizlik havlusu sayesinde her yer pırıl pırıl oluyor ve bir havluyu tekrar tekrar kullanabiliyoruz teşekkürler solo🤗
Banyo kirlenir çünkü kiyafetleri oraya atarlar üstünede yeni giyilir o hafta sadece makina calışır
Selamlar..
Evde en çok maalesef mutfak ve giriş kirleniyor hazırlıktı yemeğiydi solo bu konuda her zaman çok iyi ✨
Merhaba! Bence evde en çok kirlenen yer halı oluyor çünkü silip silip halının üstüne atıyorlar ya da kalem ucu derken halılar mahvolur
Henüz bir anne değilim dolayısıyla çocuğum yok okula gidecek ama her yer kirlenir özellikle mutfak diye düşünüyorum
evin girişini sık sık temizlemek lazım solo vazgeçilmezim
Çocuklar okula başlayınca her yer tertemiz kalır 😁
giriş alanı salon mutvak bide çocuk odaları kirlenir
Bütün her taraf kirli oluyor Bizee çocuk olmadığı için rahatız.
Bence evde en çok kirlenen yer mutfak çünkü gerçekten baya sıkıntılı ve aktif kullanılan bir alan ama ıslak mendil olayı baya pratiklestiriyor isleri
Yatak odaları (Çanta toplama ve dağıtma işlemi, saçları toplamak için toka arayışı)
Mutfak (Diğerlerinden geri kalmamak için süslü beslenme hazırlıkları)
Kapı önü (Çıkma telaşı)
Ama hepsinin kurtarıcısı her zaman solo ☺
Annelere geçmiş olsun 😂 kışda geldi yağmur da başladı çamurda zıplama zamanı geldi
kapı girişi çocuklar ayakkabıyla giriyor koridora
solonun bu deterjan katkılı havlusu çok pratik beğeniyorum
Okullarda sinifta kirden ziyade havalandirma sorunlari oldukça sık
en çok kapı girişleri iç ve dış. berbat ve temizlesen de bir süre sonra yine kirlenir..
Mutfakta kahvaltı sonrası küçük kırıntılar her yerde. Eşim de solo yüzey temizleme havlusu kullanıyor. Havluyla hızlıca silmek olmasa sabah kaos olurdu sanırım.
solo herkesin kurtarıcısı olmuş süper
Düzenli tertipli bir evde öyle telaş panik olmaz
koridor çocuklar bazen ayakkabıyla içeri dalıyor
Hiç dinlemeden hem de :D
Solo temizlikteki en pratik yardımcım, her yeri siliyorum hemencecik
mutfak bizim çok kirleniyor, tezgah ve ocak özellikle
tezgah bizim de bayağı kirleniyor baş belası tezgah
en çok mutfak kirleniyor ama Solo yüzey temizleyici havlum hep elimin altında çocuğa beslenme ve kahvaltı hazırlarken 2 dkda her yeri pırıl pırıl yapıyorum
Sıralar, masalar, elleri, ayakkabıları. Teşekkürler #solo solo her yerde solo
çocuklar eve kapandığında her yer kirleniyor :))
Mutfak sabah kahvaltısı yapıyoruz çocuklar temiz yemezler
Mutfak ve oturma odası hep yedikleri içtikleri yerlere dökülüyor
Kapı ağızı diye tabir edilen kapının önü en kirlenebilir yer olduğunu düşünüyorum.
Tabi ki mutfak , çalışan ebeveynler olduğumuz için.
Genelde mutfak ve banyo oluyor ve solo en büyük kurtarıcı ve kaliteli fiyatı da uygun tavsiye ederim
Tabii ki de mutfak en çok kirlenen yer olduğunu düşünüyorum
kesinlikle kendi odalaraı ama iyi ki @Solo var
Salon, çocuk odaları genelde yeğenimden biliyorum
Okullar açılınca bence en çok çalışma masalarını kirletiyor çocuklar 😆😆 Her yer silgi oluyor 😅😅
Silgi tozlarını seven bir ben miyim ya herkes silgi tozu demiş :D
Evet galiba bir tek sen seviyorsun
😃😃