+40 yaşına gelince insan gerçekten yaşlanıyor mu, yoksa sadece başkalarının “artık sana yakışmaz” dediği şeylerden özgürleşmesi mi gerekiyor?
Kaç yaşında insan, başkalarının gözündeki yaşını yaşamayı bırakıp kendi içindeki yaşı yaşamaya başlar?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer +40 yaşına gelince insan gerçekten yaşlanıyor mu, yoksa sadece başkalarının “artık sana yakışmaz” dediği şeylerden özgürleşmesi mi gerekiyor?
Kaç yaşında insan, başkalarının gözündeki yaşını yaşamayı bırakıp kendi içindeki yaşı yaşamaya başlar?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Hayır 40 yaş oldukça genç bir yaş. hatta anlaştığım insanların çoğu bu yaş aralığında oluyor zaten.
Bilmiyorum baksana dışlanmışız😐
Phi-phi adası the beach filminden sonra o kadar meşhur olmistu hukumet belli süre girilmesini yasakladi.. sonra da kısmı alimlar başladı Vs.. bu gereksiz bilgiden sonra.. zaten biz olmasak eglenceli olmaz.. böyle yerleri ve ksiitlama li olan herseyi sevmiyorum.. oteller beachler..:))
Yeni nesil eğlenmeyi bilmiyor ki :))
Ever maalesed gerçekten bilmiyor :))
Yaşına göre davranmak dediğimizde bi şey var ama. 20 hissede bilirsin belki ama yaş 30 dur kırıktır. 50dir. Sonuçta o yaşa kadar yaşanmışlıkların olgunlaştırması var. Bide insan yaş aldıkça da beden farklı şeylere artık tepki vermeye başlıyo. Yani notmale bakınca kimse bize rol biçmiyoda yaşanmışlıklar ve bedensel durumlar artık bi şeylere engel olmaya başlıyo. En azından bazı şeylerde ben bunu hissediyorum ve yaşıyorum
Öbürsüşenlerden olmama ramak kala bunu kabul etmiyorum reddediyorum
40 dan sonra hayat anlam kazanıyor bi kere
Bencede 🙄
Valla çok formda, aktif, hayat dolu, neşeli kadınlar var. Kendini bıkkınlığa sürüklememelisin.
Sen tatil iste, ben öneririm. Takılma bunlara. Ağzının tadını bilmiyor onlar:P
Yok bee makaraya vuruyorum😂
Kesme hızımı:D
Tamam devam et sövmeye😂
Est ya hu. Övmeye demek istedin sanırım:)
Övülüyor muyuz gömülüyor muyuz anlamadım😂
Son cümlem gayet açıktı oysa:)
Tamam yaa utandırmayın😂
Utan utan, utanmalısın:D
🤭🤪
Öyle mi yapıyorlarmış.😕
Bence 40 dan sonra başlıyor. Akıl idrak mantık😉 hiç endişelenmeyin
Baksana 18-39 yaş yazmışlar 😂
Terbiyesizler ahlaksızlar 🤬
Ötekileştirmede çığır açmak
Bende 40 yaş altını engelliycem😂
Kısasa kısas 😂
Hadi bakalım kim büyükmüş görsünler 😂
💪 görsünler 🤣
😂😂😂
Tura gerek yok. Amaç gezmekse yeni yerler görmekse organizasyon ben yaparım, tüm 40plus lar da katılabilir 😅🤣
Organizasyon için biraz fazla şeysiniz sanki 😅
Neyiz efenim? 🤣
Yaşlı diyip sizi de öbürsülemek istemiyorum 😂
Aaaa çok ayıp. Eee şimdi aynı şey olmadı mı? 🥲🥲
Çok afedersiniz efenim evet aynı şey oldu😬
Valla kimin neyi öbürsüleştirdiği beni ilgilendirmiyor. Arkadaşla kafamızda bir Asya turu var. Diğerleri döt yesin 😂
Tayland mı Tayvan mı😅
Eğer başımıza bir iş gelmeyecekse Tayland'ı da ekleyeceğiz😂 yoksa sadece Güney Kore ve Japonya da olur 🤣
Siz yinede giderseniz dikkat edin😅
Biz animeci adamlarız. En kötü ihtimal Shibuya metrosunu görür geliriz. İş almayalım başımıza 🤣
İyi edersiniz😂
Yapılacak tur ve aktiviteler o yaş gruplarına uygun olabilir bu yüzden bu tür yaş grubu olan tur organizasyonları artmalı her yaştan olmalı
Niye bizim için uygun olmasın ki🙄
Şöyle söyleyeyim daha bu yaz bi parkura gittik bazen boyu geçen su içine dalmak gerekiyor ve patika değil çok tehlikeli kayalardan geçip atlamak gerekiyor. Böyle bir parkur ne çocuklar için ne de yaşlılar için uygun değil. En sonunda kollarım bacaklarım kopuyordu yorgunluktan motorun gidonunu o halde nasıl kontrol ettim bilmiyorum
Neyseki henüz yaşlı değilim🙄
Suyun dibi görünmüyor ve dibi toz kaplamış batıyor ve neye bastığını da görmüyorsun. Biz de bu kadar zor olduğunu bilmiyorduk hazırlıksız gittik telefonlar elimizde rahat tutunamıyorduk kayalara suya dalınca telefonlar ıslanmasın diye elimiz yukarıda dolayısıyla başımız suyun içinde kaldı iyi nefes tutmak gerekiyor. Abimin eşi ve yeğenlerim de olduğu için geri döndük bi yerden sonra tamamen gidemedik. Bir de o zorluğu yukarı doğru tekrar çıktık yani
Neyse ki ben de yaşlı değilim ama önümüzdeki yaz sadece abimle giricem o parkura ve eşyalar için wp çanta götürcem. Bir de aksiyon kamera için göğüs ve kafa bandını alıcam yanıma
Saklıkente mi gittiniz yoksa?
Geri dönüp arabayla yukarıdan parkurun sonuna gitmiştik biz ve karşılaltığımız güzelliği anlatamam fotoğraf ve video var tabi
https://files.fm/u/px6ta3m4p2m3mkrn
Parkurun sonundan ufak bir kesit bıraktım
Geçenlerde instada böyle bir reels izlemiştim sanki. Çok uzun ve yorucu bir parkurun sonunda varılıyordu
Burası da öyle uzun ve yorucu hatta bu son kısıma inmek bile bi dert
Son kısım ama herşeye bedel gibi :)
Evet herşeye bedel su çok güzel ve orman olduğu için güneş yakmıyor
Zanzibar daha güzel de bu ekonomik seviye ile zor gidilir
Türk parası günden güne değer kaybediyor
Oraya gitsek oraya da yaş sınırı koyarlar😒
Çok büyük ayıp! Phi Phi adasından dolayı belki daha gençleri tercih ediyorlardır 🙄 amaaan boşversene beni istemeyeni ben hiç istemem de geç...
Hiç yani😏
Öbürsüleştirmek🤔 kpss ye yeni kelime eklenecek kesin
Evet🙄
Şu an yağmurlar başladı oramiz buramiz sizlamasin diyedir
😅
Ben seni hiç öbürsülülüleştirmiyorum @HayatKısaKşlrUçyr ☺️
Sağol sende olmasan 😅
Ben hep varam 🤣
Öyle deme bak ben yaş araligina uyuyorum ama yinede gidemiyorum ahahshs
Neden acaba djfj
Acabaaa sjsjd
Valla 40 yaş üstü tanıştığım birçok kişi çok kafa eğlenmeyi gayette iyi bilen açık görüşlü birşeyleri görmüş geçirmiş kişiler. Ben de böyle birşeye kızdım şu an düşününce
Bence 40 yaş ve sonrası, bir şeylerin bittiği yer değil tam aksine, nezaketle söylenen bir "Ben artık sizin kurallarınızla ilgilenmiyorum' özgürlüğüdür. Aslında bu ruhun yaşlanmasından ziyade gereksiz onay arayışları elendiğinde zihinsel enerjinin asıl merak edilen, sevilen ve anlam bulunan şeylere kayması. Bunu başardığında aslında özgürsün.
Tayland’a gidip meyve yemek istiyorum 🫠
18-39 Euro’dan başlayan fiyatlarla
İncee😅
İnsanın içi geçmesin yeter ki yaş sadece sayı.
Aynen😌
Tempolu aktivitelere 40 yas ustu ayak uyduramiyo yuruyuslerde sıkılıyo onun icin
40 adım attım ama hala kendimi çok enerjik ve hayata sağlıklı bakan biri olarak görüyorum kimin ne düşündüğü zerre umurumda değil
Ne zaman kendini keşfedip hayatın boş oldugunun farkına varınca tabiki
Rakamların bi önemi yok
Bencede önemli olan nasıl hissettiğin😌
Bencede mesela ben sizin yaşıtlarınızla daha çok tur gezilerine çıkıp eğleniyorum
Çünkü biz eğlenmesini biliyoruz😅
Evet ya❤️😃
seks turizmi işte anla
Niye 40 yaş üstü seks yapmıyor mu🙄
Olm ben seni tanıdığımda 34 yaşındaydın laa
Sen kimsin🙄
Zaman çok acımasız ve hızlı
Yaşlandık naparsın
Kendini 20 yaşında hissederek sorunu çözebilirsin
Onda sıkıntın yok😏
Güzel 🤞
Cimere şikayet et jdjdj
Ettim djfjf
Bi an ötekileştirme diye okudum ajsan
Yok öbürsüleştirme🥲
Farkı ne bilmediğimden soruyorum gerçekten
Bir farkı yok aynı :)) söylemi daha hoşuma gidiyor sadece :)
Anlıyorum... Ama bu kelime daha iyi kirletilmemiş gibi..
Olabilir:)
Bencede
Belliki o yaş için uygun olmayan aktiviteler var
39 yaşında birinin yapıp benim yapamadığım ne olabilir ki😒resmen ayrım var
40, ı devirince kafa değişiyor insanın ama genede saçma ben bu yaş aralığına uyum sağlarım ama sen 19, da olsan sağlayamazsın yaş sınırı koyması saçma olmuş
Burada yaş değil mesele yaşam tarzı kafa yapısı
Yaş sınırı olmayan tayland turlarıda vardır ona katılabilirsin
Katılacağımdan değil ama sınır çizilmesinden rahatsız oldum
Anlıyorum
Yaşlanıyor evet benden 11 yaş büyük sevgilim olmuştu :)
Linçleyelim şirketi
Hadi☹️
Hallediyorum
Takma kafana bunları yaşamana bak😉
Sen 19 değilmiydin
Ben senin için sordum soruyu zaten😐
Ahahaha
Hayır yaşlanmıyoruz, madem merak ettin. 52 yaşındayım yüzümde kırışık yok, kaz ayağı yok ve cşldim bebek poposu gibi
Hani 46ydın🙄
Hiç 4u yım demedim
46*
Demedin yazıyor zaten🙄
Dediklerimden sorumluyuz, yazandan değil
O zaman 19num bende😂
Biliyorum çocık
Ayak uydurma sorunu başlar
Pü onlara
başkalarının lafıyla hayat geçmez