Alışveriş & Hediyeler “Temizlik güç ister" diyen anneler… 🥰 Annene yüzey temizlik havlularının gücünü nasıl kanıtlarsın? (Sayfa 3) Solo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1920 “Temizlik güç ister" diyen anneler… 🥰 Annene yüzey temizlik havlularının gücünü nasıl kanıtlarsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 39 kişi beğendi
Kırmızımühendis99 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl Anneannemin mutfağını temizlerken çok özgüvenli olacağım artık 0 0 Yorumla
MustafaIşıklar Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 yıl pratik ve işlevsel kullanımdan ötürü tebrikler 0 0 Yorumla
zarif--kelebekk Takip Et Xper 2 Yaş: 28 1 yıl kaliteli havlu uzun ömürlü oluyor hemencecik bitmiyor 0 0 Yorumla
karaman90 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 1 yıl Tabiki de en iyi markayı alıp ona o markanın etkisini gösteririm 0 0 Yorumla
Merrt36273 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl İşler bitmezz, bir an önce çaba gösterip temizliği son gğne bırakmamalıyız 0 0 Yorumla
ddemircioglu Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl O evde yokken jest yaparim aradaaa ahahahaha hayirli evlat dedigiinnn 0 0 Yorumla
hilmiye01 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Ben kullanıyorum gerçekten çok pratik özellikle duvardaki lekeleri çok çabuk çıkarıyor 0 0 Yorumla
Fffffs Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Solo çok iyi herkese tavsiye ederim teşekkür ederim solo 0 0 Yorumla
ŞaibelerinŞairi Takip Et Xper 5 Yaş: 46 1 yıl Kullan at tarzı olayları her zaman sevmişimdir 0 0 Yorumla
Yavuzzx Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Temizlik olmazsa olmazlardan hayatın olmazsa olmazı 0 0 Yorumla
Mert__misin Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Solonun güç kalite ve fiyatını tartışmaya gerek bile yok 0 0 Yorumla
tutttifruttii Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 yıl reklam izleterek kanıtlarım. inanmazsan ürünü alır derinlemesine temizleme yaparak kanıtlarım 0 0 Yorumla
yusufaasikolananonim Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl Annem aldi halada cok kullaniyorum usendigim zaman yerleride onla siliyorum cok hizli cok kolay 0 0 Yorumla
Bdemdme Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 yıl Solo solo hem ekonomik hem hesaplı annemler kullanıyor devamlı ordan bilirim 0 0 Yorumla
sadecebirelmayedik Takip Et Xper 3 Yaş: 19 1 yıl Solo temizlik havluları olmasa rahat temizlik yapamazdım. 0 0 Yorumla
Kubilayff Takip Et Xper 1 Yaş: 39 1 yıl Anneler kızlarını güçlü görmek ister, yarın parası bitince kızım tertemiz desin diyedir 0 0 Yorumla
anoymouss Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl Annem zaten yüzey havlularini evladı gibi seviyor o yüzden kanıtlamaya gerek yok bence 0 0 Yorumla
mazidenbirisi Takip Et Xper 4 Yaş: 42 1 yıl Kalitesini ve dayanıklılık gücünü göstererek tabi ki 🙂 0 0 Yorumla
ahahasxxmerve Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl Temizlikk guccc gerektırrtırr kadınlar basarırr🫶🏻🫶🏻💕🥹🥹🥹🥹🥹🥹💅🏻💅🏻 0 0 Yorumla
artikbidur Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl Anne, ben gücü Solo’da buldum. Sen hâlâ ovmaya devam mı?” 0 0 Yorumla
başarılımühendis78 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Solo yüzey temizlik havluları mutfağıma şifa give gelecek 🥰💧🔋 0 0 Yorumla
Türkanuşa Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 yıl Annemin yerine ben kendim yapıyorum temizlikleri. 0 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Annem olsaydı asla temizlik yaptırmazdım ona 😔 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Annelerimiz temizlik konusundaki en büyük kahramanlarımız! 🦸🏻♀️ İçlerindeki o bitmek bilmeyen enerji, güç ve detaycılıkla kimsenin görmediği... 0 0 Yorumla
_nalann Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 84% 1 yıl Temizlik güç istemiyor zeka ve titizlik istiyor 0 0 Yorumla
Muhammetdh Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 48% 1 yıl annemi özlediğimi hissettim bunu görünce 0 0 Yorumla
Doyulmazz Takip Et Xper 5 Yaş: 60 , eic 90% 1 yıl Kolay temizlik. Teşekkürler paylaşım için. 0 0 Yorumla
anonimkullanıcixf Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Anneme tavsiye edeceğim. Temizlik ferahlıktır 0 0 Yorumla
Ş3ymaaaaa Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 94% 1 yıl Temizlikte en pratik yol bu havluları kullanmak 0 0 Yorumla
BaşakkAkrep Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% 1 yıl Çok güzelmiş denemek gerek bunu, kolay temizlik. 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Çok güzel katlanırım temizlik güzel olur 0 0 Yorumla
KaradenizliBeyfendi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Solo sevdiğim kullandığım bir marka 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
256Cevap
Tabiki Solo`nun birbirinden güzel ürünleriyle.
Zaten annem biliyor ne kadar işe yaradığını..
Anneannemin mutfağını temizlerken çok özgüvenli olacağım artık
pratik ve işlevsel kullanımdan ötürü tebrikler
kaliteli havlu uzun ömürlü oluyor hemencecik bitmiyor
Tabiki de en iyi markayı alıp ona o markanın etkisini gösteririm
İşler bitmezz, bir an önce çaba gösterip temizliği son gğne bırakmamalıyız
O evde yokken jest yaparim aradaaa ahahahaha hayirli evlat dedigiinnn
Annem e temizlik yapayım da nasıl olur sa olsun
Ben kullanıyorum gerçekten çok pratik özellikle duvardaki lekeleri çok çabuk çıkarıyor
Solo çok iyi herkese tavsiye ederim teşekkür ederim solo
Kullan at tarzı olayları her zaman sevmişimdir
Temizlik olmazsa olmazlardan hayatın olmazsa olmazı
Solonun güç kalite ve fiyatını tartışmaya gerek bile yok
reklam izleterek kanıtlarım. inanmazsan ürünü alır derinlemesine temizleme yaparak kanıtlarım
Annem aldi halada cok kullaniyorum usendigim zaman yerleride onla siliyorum cok hizli cok kolay
Solo solo hem ekonomik hem hesaplı annemler kullanıyor devamlı ordan bilirim
Solo temizlik havluları olmasa rahat temizlik yapamazdım.
Anneler kızlarını güçlü görmek ister, yarın parası bitince kızım tertemiz desin diyedir
Annem zaten yüzey havlularini evladı gibi seviyor o yüzden kanıtlamaya gerek yok bence
Kalitesini ve dayanıklılık gücünü göstererek tabi ki 🙂
Temizlikk guccc gerektırrtırr kadınlar basarırr🫶🏻🫶🏻💕🥹🥹🥹🥹🥹🥹💅🏻💅🏻
Anne, ben gücü Solo’da buldum. Sen hâlâ ovmaya devam mı?”
Solo yüzey temizlik havluları mutfağıma şifa give gelecek 🥰💧🔋
Herseyde solo kullanıyorum mükemmel solo guç
kanıt şartmı :) al dene seversen kullanırsın derim
Annemin yerine ben kendim yapıyorum temizlikleri.
Annem olsaydı asla temizlik yaptırmazdım ona 😔
Annelerimiz temizlik konusundaki en büyük kahramanlarımız! 🦸🏻♀️ İçlerindeki o bitmek bilmeyen enerji, güç ve detaycılıkla kimsenin görmediği...
Ben sildim faydalı bir ürün solo
Solo her zaman annelerin yanındadır.
İlgi alanıma girmiyor böyle şeyler :D
Adam ayak altinda dolanmasin yeterli
Temizlik güç istemiyor zeka ve titizlik istiyor
annemi özlediğimi hissettim bunu görünce
Kullanarak 😂 örnek gösterip
Kolay temizlik. Teşekkürler paylaşım için.
Solo evde devamlı stokt olur bizim evde
Anneme tavsiye edeceğim. Temizlik ferahlıktır
Temizlikte en pratik yol bu havluları kullanmak
Solo havlu 😇 ıslak yüzeyde iyi
Hayatımızda Temizlik çok önemlidir.
Al kullan sonra tekrar kullan
Temizlik için ideal ürünler
Çok güzelmiş denemek gerek bunu, kolay temizlik.
Deneyerej saglam bir aletle
Deneyerek sağlam bir aletle
En sevdiğim yani hem emici olması hemde çok pratik olmasiii
Çok güzel katlanırım temizlik güzel olur
Çok faydalı bir içerik olmuş
Bizim evde de solo var hanıımm😂
Solo sevdiğim kullandığım bir marka
Odam için kullandın fena değil
kanıtlamama gerek yok annem benden daha bilgili bu konuda
Bu ürünler hoşuma gitti benim
Hem hesaplı hem kaliteli kullanışlı
Bilmem anneler daha iyi bilir.