Alışveriş & Hediyeler Dayanıklılık testi yapıyoruz: Islak tuvalet kağıdı, buzu tutabilir mi? (Sayfa 2) Solo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1915 Dayanıklılık testi yapıyoruz: Islak tuvalet kağıdı, buzu tutabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 34 kişi beğendi
Death_Killer Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 yıl Hayır, ıslak tuvalet kağıdı buzu tutamaz. Islak tuvalet kağıdı ıslanırsa yumuşar ve yapışkanlaşır, buzun içine gömülür ve onu tutması mümkün olmaz. 0 0 Yorumla
silik1tip Takip Et Xper 3 Yaş: 30 1 yıl Tutamaz... Sen bile tutamazsın Solo bile tutamaz. Bir uçurum gibi düşerim ahsdhfhfj tamam sustum.🤭🎵 0 0 Yorumla
Kullanıcı12340000 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Solo ürünlerin kaliteli kalın peçeteler üretiyor ıslak peçete buzu tutacaktır zamanla parçalanabilir 0 0 Yorumla
iamakkoca Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl Islak tualet kâğıdı bence kuru tualet kâğıdını bile tutamaz 1 0 Yorumla
bukizcokyalniz Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl yumuşaklığına ve pürüzsüzlüğüne dayanamıyorum 1 0 Yorumla
NiloyaMoon Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Tuvalet kağıdı, havlu denince ilk akla gelen tabikide Solo😇 0 0 Yorumla
Askeradam17 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Solo'dan başka marka kullanmıyorum bence en iyisi 0 0 Yorumla
xepeho6608 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Dayanıklı ve fiyat performans ürünü. Tercih edilebilir. 0 0 Yorumla
yildirimbey06 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Bence tutacağını zannetmiyorum ama denemek lazım 0 0 Yorumla
bedirhanald Takip Et Xper 3 Yaş: 24 1 yıl Tutabilir tabikide eğer kaliteli ise tuvalet kağıdı 0 0 Yorumla
maviyildizlipijama Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl kaliteliyse tutar bence ben hep solo aliom hem guzel hem ucuz tavsiye ederim. 0 0 Yorumla
Erkannn46 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Soloysa anlatmaya gerek yok uygulayın ve farkı görün 0 0 Yorumla
KavalenkaDiana Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Solo çok dayanıklı bi tualet kağıdı tabikide tutabilir biz solo kullanıyoruz 0 0 Yorumla
JackieCola Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl en iyisini solo bilir ben bilmem kalitenin adresi solo 0 0 Yorumla
Hayatsevincegüzel12 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Üşenmedim, denedim. Solo bambu testi geçti çok güzel 0 0 Yorumla
nazaet Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl kaliteli ve dayanıklı bir tuvalet kağıdı sürekli bu markadan alıyorum 0 0 Yorumla
tunahancakar54 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Tabiki ama 1 haftalık buz ise eğer eski buz sa ıslaklığı az olduğu için uzun süre kalabilir 0 0 Yorumla
anlamveremeyen1i Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl solo solo :) Üşenmedim, denedim. Solo bambu testi geçti benden tam not aldı 0 0 Yorumla
tiesto77 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Eğer çift katlı olursa ve hareket edilmezse tutucağını düşünüyorum 0 0 Yorumla
Can_00 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Tutamaz abi nasıl tutsun ıslak zaten tuvalet kağıdı daha da islanacak 0 0 Yorumla
şansız33 Takip Et Xper 3 Yaş: 44 1 yıl @Solo sözü geçen yerde solo varsa her şey mümkün demektir )) 0 0 Yorumla
UnfBroken Takip Et Xper 3 Yaş: 35 1 yıl Ayrılmak üzere olan bir çift gibi :) koptu kopacak 0 0 Yorumla
Arklarr Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Ben de yaptım yani beklemiyordum gerçekten oldu saol solo 0 1 Yorumla Mertkeleş07 1 yıl Cidden mi Yorumla
RocknRollcu Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl Hayır tutamaz, o kadar kalın tuvalet kağıdı da, tuvalet kağıdı değildir 0 0 Yorumla
851999 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 yıl Her türlü deneye meraklı biri olarak bunu da denedim ve solo dayanıklılık testini geçti 😉 0 0 Yorumla
denyzyyy Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Üşenmedim denedim ve gerçekten dayanıklı olduğunu gördüm teşekkürler çok memnun kaldım👍 0 0 Yorumla
UmayUranus Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Eritmez bence ama yine dayanıklılık veya kalınlığına bağlı. 0 0 Yorumla
Nihat854357 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl Kağıt kendine göre ağır şeyleri kaldırabilir mesela muz veya elma bu sabahlar buz u taşır 0 0 Yorumla
Mesemese Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Yırtılıp yırtılmamsı pek önemli değil mikropları öldürsün yeter 0 0 Yorumla
lamb31 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl reklamı çok tuhaf olmuş mncvxöc ama üründen memnun kaldıgımı soyleyebilirim 0 0 Yorumla
DoktorSahra Takip Et Xper 1 Yaş: 39 1 yıl Solo tercihimiz 👏🏻 hesaplı ve dayanıklı. Çocukları olanlar için gayet uygun 0 0 Yorumla
swoz02Z0 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Bence gayet iyi bir marka buz her aldığımız da bu markadan anlıyoruz hem uygun fiyat hemde dayanikli 0 0 Yorumla
Kkartallgibii Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl Yıllardır yapılıyor bu ama gidip en ucuzunu alıyoruz 0 0 Yorumla
Sor_GELSİN Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl Solo çok güzel bir marka yurtdışında öyle bir şey yok 0 0 Yorumla
Ant07b Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Test için teşekkürler bilgilendirici. Solo kullanilsin bakalım. 0 0 Yorumla
GülşahUzun Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Solo, kalite olarak en beğendiklerimin arasında yer alıyor. 0 0 Yorumla
GizemliZiyaretçi78 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl Solo Bambu Çok Güzel Ve Çok Dayanıklı Fiyatını Hak Ediyor 0 0 Yorumla
Catzzzz Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Içeriğinde bambu olması elbette güçlendirir. Suya değdiği anda dağılıp elimizde kalmaz 0 0 Yorumla
esra107 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl gercekten solo dışında pek marka yok bu kdar kaliteli olup bu kdar hesaplı olan 0 0 Yorumla
bilge49 Takip Et Xper 3 Yaş: 42 1 yıl Kısa süreliğine de olsa tutabilir bunu da sadece @Solo yapabilir 0 0 Yorumla
mesutalagoz333 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl Solo turkiyenin onemli markalarından başarılar dilerim 0 0 Yorumla
yalnizbiryksklgnc Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Güzel bir test ve paylaşım olmuş teşekkürler 0 0 Yorumla
MysterioussMann Takip Et Xper 4 Yaş: 34 1 yıl Bu kadar dayanikli olduğunu bilmiyordum baya iyiymis 0 0 Yorumla
bull00 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Dayanıklılık bence şu an için önemli değil önemli olan bence fiyat performans 0 0 Yorumla
yalancıdeğilim Takip Et Xper 6 Yaş: 46 1 yıl Ne kadar dayanıklı olursa olsun sonında suda çözülmesi gerekir 0 0 Yorumla
NmelekNşeytan Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Solo ülkemin ilk bilinen tuvalet kağıdı sanıyorum ve aynı zamanda en kaliteli olanı 0 0 Yorumla
kullanıcısacbursa16 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 yıl Solunun ürünleri gerçekten iyi parasının hakkını veriyor 0 0 Yorumla
nisakitty Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl tutar tabiiki! hele solo bambu tuvalet kağıdı hayli hayli tutar🥰 0 0 Yorumla
Davut90 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 94% 1 yıl Yumusak ve suya dayanıklı olmasi onemli solo 0 0 Yorumla
MortalKombat98 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Tutabilir belki bir araştırmak gerek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
293Cevap
Hayır, ıslak tuvalet kağıdı buzu tutamaz. Islak tuvalet kağıdı ıslanırsa yumuşar ve yapışkanlaşır, buzun içine gömülür ve onu tutması mümkün olmaz.
Tutamaz... Sen bile tutamazsın Solo bile tutamaz. Bir uçurum gibi düşerim ahsdhfhfj tamam sustum.🤭🎵
Solo ürünlerin kaliteli kalın peçeteler üretiyor ıslak peçete buzu tutacaktır zamanla parçalanabilir
Islak tualet kâğıdı bence kuru tualet kâğıdını bile tutamaz
yumuşaklığına ve pürüzsüzlüğüne dayanamıyorum
Tuvalet kağıdı, havlu denince ilk akla gelen tabikide Solo😇
Solo'dan başka marka kullanmıyorum bence en iyisi
Dayanıklı ve fiyat performans ürünü. Tercih edilebilir.
Bence tutacağını zannetmiyorum ama denemek lazım
Tutabilir tabikide eğer kaliteli ise tuvalet kağıdı
En sağlam reklam her zaman solo reklamı bence
kaliteliyse tutar bence ben hep solo aliom hem guzel hem ucuz tavsiye ederim.
Soloysa anlatmaya gerek yok uygulayın ve farkı görün
Solo çok dayanıklı bi tualet kağıdı tabikide tutabilir biz solo kullanıyoruz
en iyisini solo bilir ben bilmem kalitenin adresi solo
Üşenmedim, denedim. Solo bambu testi geçti çok güzel
kaliteli ve dayanıklı bir tuvalet kağıdı sürekli bu markadan alıyorum
Islak tuvalet kağıdı buzu değil hiç biseyi tasimaz
Tabiki ama 1 haftalık buz ise eğer eski buz sa ıslaklığı az olduğu için uzun süre kalabilir
solo solo :) Üşenmedim, denedim. Solo bambu testi geçti benden tam not aldı
Eğer çift katlı olursa ve hareket edilmezse tutucağını düşünüyorum
Tutamaz abi nasıl tutsun ıslak zaten tuvalet kağıdı daha da islanacak
@Solo sözü geçen yerde solo varsa her şey mümkün demektir ))
Ayrılmak üzere olan bir çift gibi :) koptu kopacak
Ben de yaptım yani beklemiyordum gerçekten oldu saol solo
Cidden mi
Hayır tutamaz, o kadar kalın tuvalet kağıdı da, tuvalet kağıdı değildir
Her türlü deneye meraklı biri olarak bunu da denedim ve solo dayanıklılık testini geçti 😉
Üşenmedim denedim ve gerçekten dayanıklı olduğunu gördüm teşekkürler çok memnun kaldım👍
Eritmez bence ama yine dayanıklılık veya kalınlığına bağlı.
Kağıt kendine göre ağır şeyleri kaldırabilir mesela muz veya elma bu sabahlar buz u taşır
Yırtılıp yırtılmamsı pek önemli değil mikropları öldürsün yeter
Bence tabi ki tutar çekerken yırtılabilir ama tutar
İnanılmaz bir tuvalet kağıdı herkese tavsiye ederim
reklamı çok tuhaf olmuş mncvxöc ama üründen memnun kaldıgımı soyleyebilirim
Solo tercihimiz 👏🏻 hesaplı ve dayanıklı. Çocukları olanlar için gayet uygun
Bence gayet iyi bir marka buz her aldığımız da bu markadan anlıyoruz hem uygun fiyat hemde dayanikli
Yıllardır yapılıyor bu ama gidip en ucuzunu alıyoruz
Solo çok güzel bir marka yurtdışında öyle bir şey yok
Test için teşekkürler bilgilendirici. Solo kullanilsin bakalım.
Solo, kalite olarak en beğendiklerimin arasında yer alıyor.
Solo Bambu Çok Güzel Ve Çok Dayanıklı Fiyatını Hak Ediyor
Içeriğinde bambu olması elbette güçlendirir. Suya değdiği anda dağılıp elimizde kalmaz
gercekten solo dışında pek marka yok bu kdar kaliteli olup bu kdar hesaplı olan
Kısa süreliğine de olsa tutabilir bunu da sadece @Solo yapabilir
Solo turkiyenin onemli markalarından başarılar dilerim
Güzel bir test ve paylaşım olmuş teşekkürler
Bence tutar ama çok ta tutcagina emin degilm
Bu kadar dayanikli olduğunu bilmiyordum baya iyiymis
bence beni bile tutar :D buzu mu tutamayacak
Dayanıklılık bence şu an için önemli değil önemli olan bence fiyat performans
Ne kadar dayanıklı olursa olsun sonında suda çözülmesi gerekir
Solo ülkemin ilk bilinen tuvalet kağıdı sanıyorum ve aynı zamanda en kaliteli olanı
Solunun ürünleri gerçekten iyi parasının hakkını veriyor
Kimyasal ürünler kullanıyorsa sakıncalı
#Hükümdar
tutar tabiiki! hele solo bambu tuvalet kağıdı hayli hayli tutar🥰
Teşekkürler ederiz 🙂 sağolun
Tutuyor deneyini yapmışlardı
Yumusak ve suya dayanıklı olmasi onemli solo
Solo kalitelidir solo hoştur
Tutabilir belki bir araştırmak gerek