Alışveriş & Hediyeler Dayanıklılık testi yapıyoruz: Islak tuvalet kağıdı, buzu tutabilir mi? (Sayfa 3) Solo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1915 Dayanıklılık testi yapıyoruz: Islak tuvalet kağıdı, buzu tutabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 34 kişi beğendi
küçüksoğan Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Solo çok dayanıklı herkese tavsiye ederim 0 0 Yorumla
Aşk_Psikoloğu Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Dayanir abi bu testi daha once yaptim 0 0 Yorumla
McBorderless Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bence tutar, kaliteliyse neden olmasın 0 0 Yorumla
Işıldayanmahoçı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Solo hm yumuşak dokusuyla suyu geçirmez 0 0 Yorumla
Yahel34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl İmkani yok tutamaz kimse bana bunu inandiramaz 0 0 Yorumla
asterionn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Tutamaz tutması imkansız olmaz öyle şey 0 0 Yorumla
akrepp_erkegi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Solodan daha üstün bir tuvalet kağıdı yok bence 0 0 Yorumla
GirişimBilişim Takip Et Xper 4 Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Parçalanır zaten ıslak buzu kaldıramaz 0 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Neyse ki içim buzdolabı değil. 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% 1 yıl Solo yüzey temizleyici de efsane gerçekten 0 0 Yorumla
cansuparlak0 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl tuvalet kagıdı suya dayanıklı olsa ne olmasa ne 0 0 Yorumla
merve992 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 73% 1 yıl Çok inceyse tutmaz kalinsa tutar diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Osman0592 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 48% 1 yıl Bence dayanır. Solo yapmıştır bir şeyler :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Her bozuk para koydukça yırtılacak dedim, yırtılmadı. Helal olsun :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Dayanıklılık testi baya şaşırttı beni, vay be bu kadar dayanıklı mıymış? 0 0 Yorumla
Xelvioris Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Buzu tutmuş olabileceğini düşünüyorum. 0 0 Yorumla
Uzaktaki_Anılar Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl tutamaz yani belli bir süre tutar 0 0 Yorumla
Gizemli_-Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Hımm farklı bir deneyim güzel paylaşım 👌 0 0 Yorumla
Reyhan2727 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Tutamaz diye biliyorum yani iyke tahmin esiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
293Cevap
Tutup tutmadığını bilmiyorum
Solo sağlamdır, solo güçlüdür.
Solo çok dayanıklı herkese tavsiye ederim
Dayanir abi bu testi daha once yaptim
Markası solo ise tutar
Solo bambu benden testi geçti
Bence tutar, kaliteliyse neden olmasın
Solo hm yumuşak dokusuyla suyu geçirmez
Tutmaz. Bunlar aldatmaca.
İmkani yok tutamaz kimse bana bunu inandiramaz
Bence tutamaz buz eridikçe yırtılma olasılığı artar
Bence rahatlıkla tutabilir
Betondansa evet olabilir yanii
Tutamaz tutması imkansız olmaz öyle şey
Tabiki her zaman solo👍🏻👍🏻
Tutarr tabiki her zaman güçlü solo
Solo solo soooolooooo demek geliyor içimden neden bilmiyorum
Solo en iyisi bence kesinlikle
Solodan daha üstün bir tuvalet kağıdı yok bence
Parçalanır zaten ıslak buzu kaldıramaz
Tutamaz 50 kat da koysan kopar düşer
Neyse ki içim buzdolabı değil. 🤣🤣🤣
Solo yüzey temizleyici de efsane gerçekten
Dayanıklı gözükuyor gerçekten
Aynen yaa solo solo solooooo
tuvalet kagıdı suya dayanıklı olsa ne olmasa ne
Çok iyi solo denedim onaylandı
Solo tutar şüphesiz tabii ki
Hep en iyisi bence bu marka
solo ise evet tabi kiiiiii
harika bir tuvalet kagidi
Güzel bence teşekkürler solo
Gerçekten dayanıklı denendi.
Solo dayanır o yüzden hep solo👍🏻💪🏻
Çok güzel dayanıklılık testiymiş
Sorgusuz en iyi marka, başarılı
Harika bir ürün tavsiye ederim
Tutar tabiki
Katmanı sagiam
paylaşımınız için teşekkürler
Çok inceyse tutmaz kalinsa tutar diye düşünüyorum
Hem de çok dayanıklı olabilir
Rahatça tutar, denemişsiniz hem.
Bence dayanır. Solo yapmıştır bir şeyler :)
Her bozuk para koydukça yırtılacak dedim, yırtılmadı. Helal olsun :D
Dayanıklılık testi baya şaşırttı beni, vay be bu kadar dayanıklı mıymış?
Buzu tutmuş olabileceğini düşünüyorum.
Sola peçetesi yapaysa tutulur😅
Tutamazz. Imkansiz oyle bise olamaz
Soloysa tutar shahahsnsmsö
tutamaz yani belli bir süre tutar
Hımm farklı bir deneyim güzel paylaşım 👌
Tutamaz diye biliyorum yani iyke tahmin esiyorum
Tutamaz gibi bence 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
solo solo sooooloooooooooğ
Eve alorken ozellikle bunu seciyorun
Tuttumu peki?
Merak ettim cevabını