Yazın arkadaş grubumuzla bodrum, çeşme gibi tatil yerlerine gitmeyi planlıyoruz. Bir haftalık bir tatil otelde mi daha uygun olur kiralık villa mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Kalabalıksanız villa tutmam hem hijyen hem masraf hem de rahatlık bakımından daha iyi bir alternatif bence... Artık kalabalık ortamlarda ne kalınır neden tatil yapılır...
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
turizmci olarak söylüyorum. tamamen tatil planınıza bağlı. gezmek tozmaksa amaç villa , yok bn otelde takırım yeme içme ile uğraşamam deseniz otel. gideceğiniz şehre de bağlı. örneğin ben fethiyede yaşıyrm, gezilcek o kadar çok yer var ki otelde tatil yapmak saçma gibi. illa otel diosanız oda kahvaltı ya da yarım pansiyon b yer bakın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
28Cevap
- +1 yıl
ben devlet konuk evlerini tercih ediyorum öncelikle daha uygun oluyor fiyatları
00 Yorumla - +1 yıl
villa da çalışmaya devam edeceksin..
bence oteli tercih edin...00 Yorumla Bodrum da evimin yanindq kiraliyolar genellikle yurt disindan simdu corona sebebiyle ucuzlaya bilir bir bakin 8 kisilik ozel havuzlu bodrum kale deniz kos manzarali netden villa leyla yazin bodrum cikiyo reklam yapmiyom evimin dibi hersene ben 2 ay evimde kaldima haftalik denisiyor musterileri
00 Yorumlaİlk olarak gitmeyin korona var ikinci olarakta otel daha mantıklı oluyor biz villa tutmak gibi bir hata yapmıştık
00 YorumlaBence otel tutup insanlarla kaynaşın tatilin amacı olsun. Villa kiralarsanız 3 5 kişiden ibaret kalır zevk alamazsınız.
00 Yorumlakağıt üzerinde villa daha hesaplı gibi geliyor ama villaya gittikten sonrada bu kadar uğraşa keşke otele gitseydiğe geliyor iş
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasıl yani uğraş yeme içme mi
- +1 yıl
evet birde nasıl bir grup gidiyorsunuz? kız kıza giderseniz çok sorun olmaz ama uzun kalıyorsanız temizlik biraz gözünüze gelebilir sevgili çift gidiyorsanız büyük sıkıntı sakın villaya gitmeyin derim evli çift iseniz hepiniz en az sıkıntı yaşayacağınız kombinlerden biri diyebilirim :)
- +1 yıl
Otelde hersey hazir villada butun herseyi kendiniz yapacaksnz otel daha iyi bence
10 Yorumla - +1 yıl
Çadır kamp tatile gidiyorsun betonlarin arasında yüzmeye değil
00 Yorumla Aile olarak kalabalık gidenler ev tutuyor genelde arkadaşsanız otel daha iyidir maddi olarak bahsetmedim
00 Yorumla- +1 yıl
Otel.
Villalar sahile yakin degil ulaşım için araba şart mutfak masraflari çabası00 Yorumla Tatil & Seyahat konusunda 583 cevap paylaştı. Sizin düşünceniz önemli kaç kişi gideceksiniz kız erkek mi
02 Yorumla- Soran+1 yıl
5 kız falan
Otelinde ayrı bir zevki var villanında.
Önemli olan ne istediğiniz.00 YorumlaÜcretten ziyade otel daha eğlenceli olur
00 Yorumla- +1 yıl
12-13 kişi grup değilseniz otel
00 Yorumla - +1 yıl
En güzeli villa Kendin pişir kendin ye
00 Yorumla Tatil & Seyahat konusunda 636 cevap paylaştı. villa tutmak daha uyguna gelir
00 Yorumlavilla tutmak daha uygun ama
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ama
villa daha iyi galiba.
00 Yorumlaİkisinin uygunu da var
00 Yorumla- +1 yıl
oteli karşılayamazsınız
00 Yorumla Karavan en iyisi 😏
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Otel tutmak iyi olur.
00 Yorumla - +1 yıl
Villa daha pahalıdır
00 Yorumla - +1 yıl
Otel
00 Yorumla Villa
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 8,3b cevap paylaştı. apart uygun genelde.
00 YorumlaOtel daha güvenilir
00 Yorumla- +1 yıl
Bende gelim mi
00 Yorumla Villada
00 Yorumla- +1 yıl
Tabiki otel
00 Yorumla Villa daha güzel
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Tatil için otel mi tutmak yoksa villa mı tutmak daha uyguna gelir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi