Villa mi kıralardınız yoksa otelde mi konuklardınız?
Otel
Villa
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hem antalya’da yaşamış hem de turizmci biri olarak Alanya’ya gitmezdim öncelikle. Villa mı otel mi konusu ise otelin pansiyon tipi ile alakalı olarak değişir, mesela her şey dahil ya da ultra her şey dahil bir otele gitmek daha mantıklı olabilir çünkü yemek yapma, market alışverişi gibi dertleriniz olmaz ama unutulmaması gerekir ki otellerde müzik, çocuk sesi vs eksik olmaz. Villa tatili ise herkesten her şeyden uzak kafa dinleyebileceğiniz ama yemeklerinizi kendinizin yapması gerektiği bir tatil türü. Yani burada şunu diyemezsin, şuna mı gideyim buna mı diye. Sebebiyse yukarıda belirttiğim gibi birbirinden keskin hatlarla ayrılıyorlar, aralarında öyle ince farklar yok
Cevap
11Cevap
Kesinlikle otel
Villa da yemekti etrafı düzelmekti falan uğraşamam. Kimsenin de uğraşmasını istemem.
Otele giderim paşa gibi tatilimi yaparım.
Villa kiralamak ancak iki ve üstü aile için mantıklı bence. Sevgiliyle veya kendi ailenle gidiyorsan hem masrafı hem uğraşı değmez.
Neresi olduğu önemli burada sakın bir otel kiralayıp arc kiralamak daha mantikli
Villa kiralamak daha mantıklı kendin pişir kendin ye yaparsın
Paran varsa villa kralanır tabi
Otelde kalırım. Veya kamp yaparım.
İkiside olur benim için xd
sevgiliyle otel arkadaşlarla villa
Karavan ya da çadır tercihim
villa oda hayal kurarak tabi
Tabikide villada kalmak daha iyi
5 Yıldızlı otele giderim
Villa kiralamak daha uyguna geliyormuş galiba
Ben otel düşünüyordum sonra tek başıma villa kiralamaya karar verdim
Daha gitmedim ki işte kiralayıp gideceğim
Bakalım şöyle bşr hafta düşünüyorum
Teşekkürler umarım sen de kiralayacaksın galiba iyi bir tatil geçirirsin
Umarım senin de hoşuna gider düşünüyorum ben ama tek başıma villada ne yapıcam diye de bakalım 😂
Bakıcam 😂
Villa kesinlikle
Merhaba @xblacks,
Bu sorunun cevabı birkaç kritere göre değişebilir. Öncelikle kendinize birkaç soru sorup cevaplarını da kendiniz verin. Aşağıdaki sorular sizi en doğru tatil mekanı seçeneğine yönlendirecektir.
Bu sorulara vereceğiniz cevaplar size otel ya da ev seçenekleri arasında en doğru tercihi yapmanıza yardımcı olacaktır.
Ben otelciyim. Ama kendi tatilim için genellikle ev tercih ederim.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için☺️