3 arkadaş tatile gideceğiz, istikamet akdeniz fakat bu iki seçenek arasında kaldık. 7 gün planlıyoruz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben de aynı iki seçenek arasında geçen yıl kalmıştım. Başta Otel tercih etmiştim eğlence imkânlarından ötürü, ama fiyatların abartıldığı gibi güncel yorumlara baktığımda kalitenin düştüğünü görünce vazgeçtim. Araç oldugu icin de villa tutacaktım daha nezih kendin pişir kendin ye olayı extra zaman efor harcatıyor tabi bir ay kadar da kalacagımız için sorun degil her seye doyarız dedik, birde sinek olayı cok var her yerde klima full calısıyor buz gibi yine de gelip buluyor insanı villa tutacaksan sinek kovar cihazlardan alıp takman lazım bir cok yere yoksa uyutmazlar. Otellerde ilaclama oldugu icin o acıdan problem olmaz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
26Cevap
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
alanyada yaşıyorum akdeniz bölgesi şu an rus ve ukraynalılar başta olmak uzere anırmal turist yogunluguna sahip çunku havuza girip çıkarken bile geçen zamanda paraları degerleniyo adamların bu sebeple akdeniz sahil şeridinde bu sene kira fiyatları korkunç duzeylerde.. en temizi otel
00 Yorumla Villa kiraladın mı olacaklar
1 sabah kahvaltıyı kim hazırlayacak
2 Sofrayı kim kaldıracak
3 Öğlen yemeğini kim hazırlayacak
4 Sofrayı kim kaldıracak
5 Bılaşıkları kim yıkayacak
6 Akşam yemeğini kim hazırlayacak
7 Sofrayı kim kaldıracak
8 Bılaşıkları kim yıkayacak
🤣00 Yorumla- +1 yıl
lokasyona göre seçim yapmak en mantıklısı bana göre. hangisinin yeri hoşuna giderse ona gidebilirsiniz
00 Yorumla Otel olsun eğer gezmekse asıl amaç konakladığınıznyerin önemi yok ama villadan çıkmam diyorsan villa.
00 YorumlaEn temizi googleden fiyatlara bakarak karar vermeniz :) malum her dk zam geliyor her şeye
00 Yorumla- +1 yıl
Kalabalık cıvıl cıvıl seviyorsanız aktiviteler istiyorsanız otel bence. Villada siz size olur
00 Yorumla Kesinlikle otel.
Villa da çok zamanınızı harcarsınız.00 YorumlaSosyalleşmek için otel derim. Ama biz 3 kişi takılacağız derseniz villa derim.
00 Yorumla- +1 yıl
Villa tatil köyü yemek bulaşık derdi yok en azından
00 Yorumla Tatil & Seyahat konusunda 8,3b cevap paylaştı. Villada istediğiniz gibi olur... Rahat takılabilirsiniz. Free güneşlenebilirsiniz
00 Yorumla- +1 yıl
Villa kiralayın boşverin oteli
00 Yorumla Her şey dahil otel 👌
00 Yorumla- +1 yıl
Parası olana heryer mantıklı
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Para var tabi harcayın oh
00 Yorumla - +1 yıl
Para çoksa belekte villa nefissss
00 Yorumla Otele gidin otele 😊
00 Yorumla- +1 yıl
Kamp en güzeli