Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Eger cikip disari sürekli gezmeyecek, deniz havuz ise, kesinlikle otel, yok sadece zaten geceleri yatmak icin ise kiralik ev.
Evde, yemek sana ait, genelde denize uzak ulasim zahmetli, benim tercihim herzaman otel00 YorumlaBana kalsa otel neden dersen yok oda temizle yemek yap o bu işle uğraş tatil mi yapıyoruz yoksa işle mi uğraşıyoruz bilmem. Diğerinin cazip tarafı belki de daha uyguna gelir. Gideceğiniz ve yapacağınız yere göre değişir tabi.
00 Yorumla- +1 yıl
Kendi yazlığımdaki tatili seviyorum ben. Ama yazlığım olmasa oteli tercih ederim. Hatta butik bir otel.
00 Yorumla 6 7 bin lira yi gozden çıkar yapıştır otele otel gibisi var mı bee
00 Yorumla- +1 yıl
Ben kiralık evi tercih ediyorum işte ailemle git keyif yap mangal yap falan
00 Yorumla Sartlarina hangisi uygunsa veya kisiligine mesela yanliz kalmak istiyorsan ev ama eglence diyorsan tabiki otel
00 YorumlaBence otel daha iyi yemek ve havuz açısından falan daha iyi olur ama kiralık evde de havuzlu bir ev olacaksa kiralık ev daha iyi olur kendi başına olursun daha iyi hisseder insan kendini
00 YorumlaKiralık daha rahat olur sanki tabi tüm yükü bayana bırakmamak şartıyla
00 YorumlaAslında kiralık ev daha mantıklı daha geniş daha güzel otel ise tek oda oluyor çoğunlukla ama otel daha rahat geliyor
00 YorumlaBütçe nedir? Ben otel isterim şahsen yemekle bulaşıkla uğraşmak istemiyorsan uygun her şey dahil oteller var
00 YorumlaEvde tatil bence on numara
10 YorumlaBen kiralık evleri tercih ederim
00 YorumlaKiralık ev daha mantıklı
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 656 cevap paylaştı. Kovid nedeni ile yazlık ev tatili
00 Yorumla- +1 yıl
Hangisinde daha çok macera varsa o
00 Yorumla 5 yıldızlı otel iyi herşey hazır
00 YorumlaKiralık villa ama deniz e girmek sıkıntı işte
00 YorumlaKiralık evde tatil daha pahalı olur ama daha temiz
00 YorumlaOtel tabiki zevkli oluyor otel
00 Yorumla- +1 yıl
Otel bence ama otele göre de değişir tabi.
00 Yorumla Otele tabiki hazır yemek var 😀
00 YorumlaOtel kim yemek yapacak evde
00 Yorumlakiralık ev
00 YorumlaHerkesten uzak bir dağ evinde
00 YorumlaKiralık ev
00 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle uhd
00 Yorumla - +1 yıl
Otel
00 Yorumla ew tabi
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 8,3b cevap paylaştı. Apart
00 Yorumla- +1 yıl
Otel
00 Yorumla Tatil & Seyahat konusunda 913 cevap paylaştı. Hangisi uygunsa
00 YorumlaKiralık ev be
00 Yorumla- +1 yıl
Otel
00 Yorumla - +1 yıl
5 yıldızlı otel
00 Yorumla Kiralık ev
00 YorumlaOtel tabiki
00 Yorumla- +1 yıl
Kiminle yapacaksın
00 Yorumla - +1 yıl
Kiralık tabiki
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Hotel
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Merhaba @bitter-sweet,
Tatilde otel mi yoksa ev kiralamak mı?
Eğer öncelikli kriterin hijyen ve güvenli bir ortam ise, bence ev kiralamak daha doğru olacaktır. Bunu bir otelci olarak söylüyorum. Ben bir tatile çıksam, huzur, güven, temizlik, özgürlük için ev kiralama yolunu seçerim.
Oteller her gün garanti veremezler. Keza pansiyonlar da bu konuda çok kesin ve net çözümler üreten tesisler değildir. Sonuçta hepsi çalıştırmakta oldukları insanların dikkatine, heyecanına ve iş yapma azmine bağımlıdır. İçlerinden birkaç tanesi temizlik ya da hijyen ile ilgili çalışmalarını aksatsa, kim bilir neler olur.
Sezon açılmadığı için henüz önlemler ve hijyen uygulamaları tam olarak hayata geçmiyor. Kış koşullarında tasarruf çok ön planda duruyor. Bu nedenle ben temiz ve kriterleri yerine getirmiş bir ev kiralamanı tavsiye ederim. Bu kriterler için de benim tavsiyem airbnb gibi güvenilir uygulamaları denemektir.
Zira bu platform evleri portföyüne eklemek için çok yüksek güvenlik ve hijyen kriterleri istiyor. Sadece Arrbnb değil, Booking, Expedia gibi platformları da deneyebilirsin.
Tatil ev kiralamanın avantajları neler?
Otellerde yaşatacağın bir çok risk ile karşı karşıya gelmeyeceksin. Bunlar nelerdir?
Hasta olup olmadığını bilemeyeceğin personel, keza bu otelde konaklayan müşteriler, dükkancılar, tedarikçiler. Bunların bir tanesinde bile hastalık olması çok büyük tehlikedir. Ama ev kiralarsan, bu tehlikeler olmayacaktır.
Git, alışverişini yap. Yemeğini kendin hazırla. Rahat et. Bu şekilde hiçbir endişen olmaz.