Mesela göbek kası için çalıştığımda göbeğim titriyor bacaklarım için çalıştığımda bacaklarım titriyor bunun nedeni ne işe yaradığını falan mı gösteriyor
Cevabın nedir?
Hayır işe yaradığını göstermiyor kaslarının ne kadar kuvvetsiz olduğunu gösteriyor ilerleyen zamanda titremeyecek ne yani şimdi doğru yaparken o zaman yanlış mı yapmış olacaksın. Yanlış bilgilendirme yapmış diğer görüş paylaşanlar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Uzun zaman spor yapmayınca oluyor diye biliyorum. Titreme olduktan sonra o bölge için çalışmayı bırakmalısın.
02 Yorumla
baslangıcta olur bunlar gucsuzlukten kaynaklanıyor sonra o direncler nnormale donecek :) hele sen zayıfları gorsenn kupkuru olanlarda bu titreme bir oluyor aklınn cıkar gülmeden yerimde duramıyorum ben
10 Yorumla
Normal olağan şeydir, bizlerde onları yaşamak için onca ağırlığı kaldırıyoruz işte :)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
19Cevap
Yorgunluk ve güçsüzlükten. Ve ayrıca, vücudun tam ısınmadan haddinden fazla zorlarsan kaslarını yirtabilirsin. Aklında bulunsun. 😉
10 Yorumla- +1 yıl
Ya gerçekten hamsın ya da yaptığın harekete göre hamsın ama endişelenecek bir şey yok, devam et.
10 Yorumla - +1 yıl
aynen titreşim yağların eriyip kas yaptığının göstergesi
10 Yorumla - +1 yıl
Zorlanıyor vücudun alisacak zamanla alıştıkca daha fazla kiloya girersen yine titreme basliyck
10 Yorumla Zorlandığını gösteriyor işe yarıyor yani yaptığın hareket
10 Yorumla- +1 yıl
Kasların zayıf olduğu için. Gayet normal. Geliştirdikçe geçecektir
10 Yorumla Vücudun zayıf kalıyordur. Yeni başlayanlarda normal bu durumda yani dert edilecek bir şey değil.
00 YorumlaBende esneme egzersizlerini yaparken ağırlık bacaklarım da olduğu için bacaklarım titrer hep 😂
00 YorumlaKan akişi orda hizlaniyo. nedeni bu diye tahmin ediyorum
00 YorumlaKasılma da oluyorsa potasyum ve magnezyum eksikliğinden olabilir
00 Yorumlaİşe yarıyor o bolge calısıyor sadece
10 Yorumla- +1 yıl
Güçsüzlükten, zamanla alışırsm güçlenirsin
10 Yorumla - +1 yıl
kasların alışkın değil
10 Yorumla - +1 yıl
Zorlayıcı bir hareket yaptığın için
10 Yorumla - +1 yıl
aynen titremesi doğru yapıldığını gösteriyor
10 Yorumla Kasların zorlanmasından kaynaklanıyor