sadece bu bisikletle zayiflanmaz dengeli beslencen ve spor salonu veya dışarda aerobik eğzersizleri yap yaninda daha hizli sonuç alırsın ve sağlikli insan olursun ben 3 senedir fitness yapiyorum ve bence benim dedigimi denersen istedigine ulaşirsin kisa zamanda
yahu bizim spor salonunda var bundan inanilmaz yorucu ve 10 dk da 100 kaloriden aşağısını görmedim. bence ya senin gösterge bozuk ya da çok yavaş yapıyorsun
Dur bakayım internetten hızına falan. Yani yavaş yaptığımı düşünmüyorum ama spor konusunda 0 bir insan olduğum için öyle aynı hızda sürekli yapamıyorum zaten
Bu degil de normal pedalli bisikletler var. Onla 20 dakika tempolu pedal cevirme normal 1 saat kosmaya bedel oldugu gibi. Karin yanlari ciddi anlamda yakip eritmektedir. Lakin ks kizlari obez oldugu icin tek cozumu bu
Valla ne kadar kalori harcanır bilmiyorum ama ben 5 dk dan sonra yorulmaya başlıyordum tabi 25 dk 9 da koştuktan sonra zor gelmesi normaldir diye düşünüyorum.
hit cardiyo yaparsan daha iyi verim alırsın. O prensip spor bittikten sonra da kalori yakmaya devam etmenizi sağlar bu şekilde daha iyi sonuç alırsınız
aktif bisiklet kullanıcıyım gunde 30km surerim 15 km yaklasık yarım saat ve bu 400 kaloriye denk gelir.30km bir saat ve 800 kal yakalsık olarak ve bu cok iyi bir orandır bu orana bakınca o bes para etmez gibi gorunuyor :D
En İyi Cevaplar