İkisi aynı kişi değiller bu keisn. Ama squatla gerçekten sıkı ve güzel bir kalçaya sahip olabilirsin. Ben haftada 4 gün spor yaparım ve her seferinde squatta yaparım. Bariz hissediliyor:)
Bu biraz da genetikle alakalı. Squat elbette inanılmaz fark eder. Ama bu sağdaki kadında kaslı bacaklardan ziyade sıkı bacaklar var. Squat sadece popoyu değil üst bacağı da çalıştırır.
@_Tanımıyorsun 6 yaşımdan beri spor yapıyorum. 3 yıldır büyük bir klüpte profesyonel fitness antrenörü ve pilates eğitmenliği yapıyorum :) haklısın bilmiyorumdur ;)
@_Tanımıyorsun soldaki gibi bir vücudun squat ile sağdakine dönüşmesi çok çok zor. senin popon soldaki gibi miydi başladığında da bire bir sağdakine dönüştün? soldaki kemik ve kas yapısı olarak elma vücut, sağdaki kemik ve kas yapısı olarak armut. ben sana benim fikrimi gelip empoze etmeye çalışmadığıma göre senin de bana bir şeyleri empoze etmen gereksiz. eğer bu konuda bir uzmanlığın varsa başka bir mecrada bire bir konuşalım. var mı?
Hayır uzmanlığım yok, kendi kıçımdan biliyorum 😄 Kıçım soldaki gibi değildi zaten ama öyle bir poponun da squatla sağdaki kadar düzgün olabileceğine eminim.
@_Tanımıyorsun düzelir ama sağdaki gibi olmaz çünkü poponun yanlara doğru olan çıkıntısını ve bel kıvrımını o şekilde verebilecek bir hareket henüz icad olmadı. yaptım diyen varsa da dolgu yaptırmıştır. biz de salonda belli bir noktaya gelenlere bunu öneriyoruz. eğer mümkün olsaydı doktora değil kendime para kazandırırdım emin ol.
En İyi Cevaplar