Öncelikle bı fotoğraf aştındaki boxerla oynanmış before after değil :) sonraya gelicek olursak. Squat tamam iyi bir hareket tüm vücudu çalıştırıyor hareketlerin babası olarak tanınır ama sadece kalçayı değil ön bacak arka bacak kaslarınada çok vuruyor yani bu harekketten daha iyi hareketler var sadece KALÇAYI çalıştırma açısından 😊 bu insanlar genelde zamanla ağırlık basarak büyütmüş insanlar ben uzın süredir spor yapıyorum özellikle kalça için ama büyümek gerçekten çok zor ağırlıksız yaparsan elbette gelişim olur ama çok değil, daha çok sıkılaşır toparlanır ama zamanla ağırlık koyarsan ve tek bir hareketle değilde 4-5 hareketle kalçayı çalıştırırsanconlardan daha iyi bile olursun
1
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya ama öyle örnekler var ki sasiyo insan büyümek değil zaten toplaniyo galiba
Available ablamız çok doğru söylemiş bende senelerdir spor yapıyorum squat sadece kalça için değil on bacak ve arka bacak içinde yapılır kalçayı diklestirir ve toplar bu fotoğraftaki giydiği iç çamaşırı ile alakali bu değişim yinede mümkün ama uzuuun süreler ciddi agirliklar ve düzenli idmanlar ile mümkün
Squat yaparken önemli olan ağır girmek değil hatta ağır girdiğin zaman yağ yakım ve hipertrofi hızı artacagi için küçülme bile olabilir önemli olan doğru kiloyu doğru çalışmayı bulmak bu diğer kas grupları içinde geçerli ve squat birinci olarak quadriceps hareketidir
https://www.agirsaglam.com/kadinlar-icin/ @Phoboss En iyi kalça egzersizleri bölümünün okunmasını öneririm uzun uzun yazmak istemedim yeniden Squat nasıl yapılırsa yapılsın kalçadan daha fazla bacakları çalıştıran bir egzersiz. Dolayısıyla bacakları büyütmeden kalçayı büyütebilmek için iyi bir seçenek değil.
Bu fotolar aynı gün ve saat içerisinde çekilmis. Saç kıvrımlarından anlamadın mı? Aynı zamanda azmedersen olur tabi ama squat deyince nedense bir anda çay bardagı gibi bir bel sıkı bir popo selülitsiz baldır bacak bekliyorsunuz. Zor dostum zor. Squat tek basina yeterli degil bunun icin...
bu photoshop kızın ön bacak aynı popo gelişmiş sadece yemeyin bunları squat direk büyüme hormonu salgılayan kasları uyaran bir harakettir popo ve arka bacak kasları büyüme hormonunu tetikler squat direk oraları çalıştırır o yüzden bir diğer açıklamasıda popo kaslarınızı oturmak haricinde ne zaman çalıştırıyorsunuz normal hayatta neredeyse aktif bile olmuyorlar bir anda yükleme yaptığını düşün aşırı gelişmesi normal
İç çamaşır resmen popoyu toplamış + ki squat göt kası yapmıyor sadece kalça kemiğini doğru hizaya sokuyor popodaki kasları çalıştırmak için farklı hareketler var squat ise ön bacak kaslarını çalıştırıyor.
Foto gerçek gibi sadece kalçaları değil omuz ve kollarda da degişim olmuş. Evet değişim olur. Çünkü o hareketle o bölgedeki kaşları çalıştırıyorsun buda sıkılaşmasına ve büyümesine yol açar.
En İyi Cevaplar