halterde 10 kiloyla yapıyorum ama 5 kiloylada yapsam hatta ağırlıksızda yapsam tam olarak çömelemiyorum daha açıklayıcı olursam bu şekilde eğilebiliyorum ancak ama bu resimdeki gibi tam çömelince bir daha kalkamıyorum :D yaptığım squat işe yarıyomudur sizce?
Squat hareketinde tam olrak çömelemiyorum sandalyeye oturur pozisyonda yapabiliyorum işe yarar mı?
zaten tam çömelmeyeceksin... tam çömelmeye tam squat denir ust bacak yere paralel olacak kadar yani senin söylediğin gibi sandalyeye oturmuş gibi durmak normal squat olarak kabul edilir... tam squat tehlikeli ayrıca gerekte yok
Doğru şekilde yapmaya çabala. Hatta salona gidince vaktini sadece buna ayırabilirsin. Uğraştıkça doğru şekilde yapmaya başlarsınız. Daha çok verim alırsınız.
yarıyordur tabi ama diğeri kadar çok çalıştırmıyordur kası. biraz da daha yavaş yaparsan daha çok yarar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bence uzun bir süre muz, kola, ekmek, ve kabız edici ne varsa ye... sonra alatırka tuvalete git... istemediğin kadar yapacağının garantisi var dediğin hareketi
valla o kadar kolay değilki dizleri çok öne çıkarmadan popoyu arkaya vererek yapmak lazım bide dediğin gibi ormanda tuvalet yapar pozisyonsa tam çömelmek lazım ve ben onu yaptığımda geri kalkamıyorum omzumda barla
En İyi Cevaplar