Bacaklarım resmen kütük gibi adım attıkça ağrıyor ne yapmalıyım?
Isındım spordan önce, hamlamak değil olay. Çok mu yüklendim, hep böyle mi kalacak?
Isındım spordan önce, hamlamak değil olay. Çok mu yüklendim, hep böyle mi kalacak?
Spora başlayalı ortalama ne kadar süre oldu?
Genel olarak ham vücudun düzenli spora alışması yani spor sonrası yaşanan acıların geçmesi 1 ya da 2 haftayı bulur.
Pes etme şampiyon acı varsa doğru yoldasın.
Üçüncü yapışım. Bugün bacaklarımın ağrısından ip bile atlayamadım.
Inşallah öyledir. :D
1 2 haftaya geçer umarım yoksa bu ağrıyla yürüyemem bile. Sanki tüm etim gerilmiş
Ilk 1 ay alisma evresidir. agri ve aci cekmen gayet dogal.
Vucudun 1. aydan sonra duzenli idmana alistiktan sonra sen yukleniceksin vucuduna emin ol.
Ilk ay bacak antrenmanlarinda benimde patates cuvalindan farkim yoktu simdilerde daha fazla nasil yuklenirim diye araniyorum.
Basardigini gorunce bu sana daha cok moral ve motive olacaktir.
Aww teşekkürler
uzan ayaklarını yukarı kaldır bekle bekleyebıldıgın kadar bacaklarıdakı kan dolasımı daha hızlı olcagından bacaklarında agrı azalıcak tabı bunu spordan sonra yapmalısın
Bunu yaparsam ölürüm :D Dik tutamıyorum ama sağol
3 güne max geçer. Ya hamsın ya da ağır idman yapıyorsun.
İlk bir hafta falan öyle oluyo. Duş al spordan sonra
Cevap
11Cevap
yüklenmişsin o yüzden. bir iki gün ara ver sonra yeniden antrenmanlara dön bu arada da iyi beslen. hamlığı atarsın
Küvete sıcak su koy ve tuz at içine 15-20 dk bekle duşunu al çık. Bırseyın kalmaz ve bacaklara çalısmaya devam et gecer
Aynısı banada oluyordu yürüyünce bile oluyordu hastahanede 1 hafta boyunca hergun 1 iğne vurdular 1 krem verdiler şimdi sağlamım :D
Oha :D Çok yüklendik bence
Bencede çok yüklenmişsin :D
Ordan bakınca doktor gibi mi duruyoruz. Doktora git ya
Diğerlerini bilmem de sen cahil gibi duruyosun
oturup dinlen o vakit
Spor sonrası soğuma streching i yapmıyor musun 😑
O ne ya -,-
Bacak fazla calisiyosan normal kas kutlesindendir
Nasıl yani?
Bacak calisiyomusun agarliklara yukleniyomusun?
En çok bacak çalışıyorum
Sebebi belli ışte. Ağırlıklı girince bacak siser en buyuk kastir bacak inmesi 2 3 saati bulur sertlikten dolayi bu. Esneme hareketleri yap ki esnekligini kaybetme
Teşekkürler :)
Rica ederim danisabilirsin spor hakkinda yardmci olurum
yok ılf zamanlr boyle oluyo geciyo
Acilirsin
yürüme
Teşekkürler Albert Einstein
Hayır geçer
paslanmışın sen
Böyle kalmaz düzelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar