Balık et sevmiyorum. Napıcan böyle olup çok kötü gorunuyor demeyin ben öyle olmak istiyorum.
Boyum 160 kilo 54
Ne kadar sürede ve nasıl yaparım?

mankenler belleri zayıf olsun diye bağımsız omurlarını aldırıyolar böyle bir vucuda sahip olmak için spor yapmana gerek yok çunku spor yapılarak yapılmış bir vucud gibi görünmüyor daha çok alınan kalori azaltılarak yapılmış bir vucud gibi bence böyle olmak yerine spor yaparak bunlardan çok daha güzel bir vucuda sahip olabilirsin spordan kastım günde 1-2 saat koşu ve biraz mekik ile çok daha düzgün bir vucuda sahip olabilirsin
Bu ne ya yapma gözünü seviyim özene özene buna mı özendin. Kadın bildiğin çöp, kürdan... olacaksan şu hatun gibi ol da ağzımız açık kalsın:)
https://www.youtube.com/watch?v=6mV-c3u2KAQHey maşallah be bir gün böyle olmak dileğiyle
Buda kürdan
Amaaan ele gelcek deyiminin bokunu çıkarıp her bir tarafımızdan löpür löpür yağ sarkıtmaktan iyidir
Ayrıca toplu taşıma araçlarına kilolulari almasinlar! Lütfen ya da iki kişilik para versinler ayhhh atarlandim
Kilon boyuna orantılı değil zaten. Bide balıketliysen daha kilolu durursun. Bence 47-48 kiloya felan düşmeye çalış ve spora başla
1.60 boyunla boyle hayatta olamassin guzelim. Benim boyum 1.75 kilom 54 ben bile bunun kadar zayif degilim sjsjdkkdsm
Senin boyun 175 ustune 54 kiloysan zayifsindir bence ya da boyunu/ kilonu yanlış olcuyosun?
Ama 160'ta böyle fiziğin nasıl olacağı konusunda şüpheliyim :D
Hayir tam dogru boyumda kilomda ama bu resimdeki kiz 45 50 arasi bisey diye tahmin ediyorum. En azindan benim bacaklarim bu kadar ince degil😂
Ve sen zayiflayip bu kiz gibi oldugunda 'minyon' olursun citi piti kucuk gosterirsin😁
Haa olabilir ya genetik de önemli sonuçta olsun olabildigimiz kadarını yapariz.
Cevap
47Cevap
Boyum 180 ve 53 kiloyun kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmiyorum kacan kucuk oluyor belin ice guzelde cok zayif bende yemeyip kilo almayanlardanim denemedigim ilac vs kalmadi baliketliler hem seksi hemde daha guzel boyle fizik inan cok kotu daha fazla yardimci olmami istersen ozelden yazabilirsin
Oncelikle kilonun standardin biraz altinda olmasi lazim.. 45-46 civari.. Yani bir on kilo vermen gerek.
Çok zayıf bu :/ Günde 12 bin adım şart. İnternetten diyet şeysine bak bence
50-52 kilo ol cildinde beğenmediğin pürüzler lekeler varsa düzenli kese attır hamamda
cilt bakımı yaptırmakten daha iyi sonuç alırsın kese attırarak
iğrenç bir sıfır beden olmak için yaşamını devam ettirmene yetecek kadar beslenip, düzenli spor yapıyorsun, bitti.
İğrenç bir fizik bu kadın dediğin azcık toplu olacak üflesem uçar la bu
benimde boy 160 kilo 56. önce 50 kilonun altına düşmelisin. boyumuza göre böyle incecik olmak için 50 kilo fazla. 48 falan. diğer yandanda spor yapmalısın. karnını düzleştirmek bacaklarını inceltmek için
Bende boyle istiyorum orantilarimizda cidden tam ayni ben bunun icin nerden baksan bir +5 kilo vermmiz lazim
kardio yap şu ana kadar sana en çok kilo aldıran besini düşün ve onu hayatından çıkar
Boyle olmak icin sakin imrenme. cunku o kemikler gercekten basa bela. bende var bizzat ve surekli bir yerlere carpiyorum o kemikleri 😳
Bunu ancak koşu vs şeklinde spor değilde tüm bölgeler için ayrı ayrı kardiyo yaparak verebilirsin.
Ekmek yeme sekeri kes cikolatadan uzak dur bol su ic bide spor tabi ulasirsin :D
bence senin gibi olmalı
Bunu bir deneyeyim :)
bence çok güzel görünüyor böyle olmanın sırrını bulursan bana da söyle.
Benimki böyle yesem de kilo almam şükür ama bence spor yapmalısın ve mekik çek
halı saha maçın yap bizim kalede yer var gel istersen :)
bende boyle kızları begenemıyorum, bogazını tutamayıp habıre götüren selülitli kızlar karalar anca boyle guzellıklerı.
fazlasıyla spor şekerden ve hamurdan uzak bir hayat
Genlerde onemli ayrica nerden bakarsan 3 4 senelik duzenli spor yatiyor bu vucudun altinda
çalışırsan yaparsın diyet yap spor yap yürü her sabah felan olursunda bacakları çok ince bu kzın dokunsam kırılacak bence böle olmanı istemem
benim de çok hoşuma gidiyor bende böylee lolmak isterdim sanırım 45 kilo falan olmangerek ama oda sağlık açısından iyi değil diyolar
bence özelden yazarsan güzel bir diyet önerebilirim
Spor yapacaksin yediklerine dikkat edeceksin hepsi bu
Ya yapma bu cok zayif senin olculerin iyi kendine eziyet etme
Kemiklerin kalınsa zaten boyle olamazsın. İnceyde de cook ugrasman lazım.
fotodakı kızın bacagı kadar boyun var öyle olmana ımkan yok.
4-5 kilo ver olursun.. ;)
Yemeden sicman lazim
O aklıma geldi ama ölürüm felan diye korktum :D
Boşver kilo al daha iyi!
Spor yap iste. Yediklerine de dikkat et
Cok itici bir gorunum
Ohha cok guzelmis 😍😍😍😍
bende böyle kızları seviyorumm
15 yaşında oğlan çocuğu olman lazım
Neden oğlan? Anlatsana biraz
Valla bizim evde var ergenliğe girmiş erkek ama hiç de zayıf felan değil yani
Spor lazim ama bacak boyu uzamaz oyle
Bir de o var ama artık 160'a nasıl olcaksa :D
Çok güzel fizik umarım ulaşırsın
İnşallah
Çok çirkin kız bunlar
ekmeği kesecen spor yapacan.
Bence Çok İtici Duruyor
Açlıktan nefesinin çıkması gerekiyor!
Napicaksin böyle fiziği dümdüz
Buna kotu gorunuyor diyen ölsun
Kaç kilosun ve boyun kaç
160 54 :/
Balık etli misin peki Eti'ne dolgun mu 😏
Ya çok zayif bence
Bence değil
tahta gibi kadın mı olur ya bu neymiş böyle
Ben seviyorum
bıyıklarını alarak başlayabilirsin
Resimde kafa bile yokken, sen benim suratını bile bilmezken ne haddine?
sus kezban . Türk kızı değilmisiniz hepiniz bıyıklısınız
Bunu dediğine göre annen bir gevur sen de bir gevur eniğisin, ben Türküm Türk kızlarını beğenmiyorsan zorlayan yok zaten?
Sanki kendisi yakışıklılıktan ölüyor bitiyor
Bu Çok Zayıf Saglıklı Durmuyor
45 lerevdusmmelsn cokbzayif bunlar
Böyle olacağına o halinde kal daha iyi bence
bu fizik mi şimdi :))
Bende kupkuru kemik gibi kız sevmiyorum
Böyle fizik yapma çok cılız bence
5 kilo l bence kemiklerin sayılıyo
Cidden berbat iğrenç öğk
O dpğuştan biraz yaa 😕
Hadi beee :/
160 54 kilo ama popo bölgesi diğer yerlerine oranla daha etli butlu,
Görsen gerek yok dersin ama hanı boyum 1.70 gibi olmadığı için ben de zayiflasam boyum bir umut uzun gözükür daha hoş gorunur diye dusunuyorim
Hali hazırda zayifim zaten :)
bunun gibi olması için şans laızm
Kurukemik olup napcan
Alttaki cok güzel
Bolca diyet yap
Zaten öylesin.
seks..
Benim vücudum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar