+1 yılMü'min erkeklere söyle, bakışlarından bir kısmını sakınsınlar ve ırzlarını korusunlar. Bu onlar için daha arınmışçadır. Allah, davranışlarından haberdardır. (Nur suresi 30. Ayet)
Ve de mü'min kadınlara söyle, bakışlarından bir kısmını sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. Doğal olarak görünmesi gerekli olanlar dışında, ziynetlerini açığa vurmasınlar. Örtüleri ile göğüslerini örtsünler. Ziynetlerini; kocaları, babaları, kocalarının babaları, oğulları, kocalarının oğulları, erkek kardeşleri, erkek kardeşlerinin oğulları, kız kardeşlerinin oğulları, kadınların tamamı, yeminle sahip oldukları , kadına ihtiyaç duymayan erkek hizmetliler, kadınların avret yerlerinin henüz farkında olamayan çocuklar hariç, açığa vurmasınlar. Gizledikleri zinetleri bilinsin diye, ayaklarını vurmasınlar. Ey mü'minler! Hepiniz topluca Allah'a tövbe edin. Umulur ki kurtuluşa erersiniz.(Nur süresi 31. Ayet)40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞu kadının nesini imreniyorsun be a, mi g, otu ortada bir deliklerini kapamış ayıp olan orası ya meme uçları anüs ve ön delik bunları kapayınca çok edepli oluyorsun ama ben arkadan Hande reçelin deliğini gördüm sanki bikinisi totosunun arasına girmiş tüh şimdi ayıp oldu işte böylelerini bide oyuncu yapıyorlar kıskançlık asla gutmuyorum ama fazla konuşuluyor vasat bir oyuncu
16 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂Sen aşırı dobrasın😂😂😂aynen fizik yok cidden yağlı vucudu var
- +1 yıl
Burcun nedir
- +1 yıl
Koç ♈
- +1 yıl
Benım burcum ne tahmin et
- +1 yıl
Bilmem
- +1 yıl
Akrep 💜
+1 yılBu kadın türkmü?
olursun bence
boy uzanır mı bilemedim
yaşını 27 sayarsak
basket oynasan zıplasan hoplasan
5 cm uzanır bence.
Ama zayıflarsın kesin.
Her zaman seninle olucak bir fizik için değer05 Yorumla- +1 yıl
@SadCheRRy vay iyiymiş öyle ise. Analar neler doğuruyor.
- +1 yıl
Abi magarada mi yasiyorsun hic disari cikmadin mi sokakta 10 kiz gorsen 9unun fizigi ya bunun gibi ya da daha iyi
- +1 yıl
@sanadiyorumsana2 Antalya kemerde yaşıyorum pek Türk görmediğimiz için.
- +1 yıl
:')
- Sağlık konusunda 566 cevap paylaştı.
+1 yılOlamam diye bsiey yok biseyleri yapmak istedikten sonra herşey olur yeterki bunu istemelisin bende senin gibi düşünüyordum bi gün dedimki neden olmasın 3 ayda 19 kilo verdim
Ve hala spor yapmaya devam ediyorum12 Yorumla
Soran+1 yılBu tür şeylerde gerçekten gayret gösterilmeli
- +1 yıl
Azim gayret ve inanmak lazım aynanın karşısına geçip şunu söyle ben daha iyi bir vücuda sahip olucam de kendini motive et
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
136Cevap
bu fizik sıradan bir fizik ahım şahım bir şeyi de yok ülkece birini balon gibi şişirip göz önünde tutmaya bayılıyorsunuz
85 Yorumla- +1 yıl
Son derece doğru tespit
- +1 yıl
sana katılıyorum hiç güzel bulmuyorum.
- +1 yıl
@parcalibulutlu97 derimden göründüğü kadarı ile senin fiziğin çok daha iyi bence
- +1 yıl
@frksarac123 ben kendim içinde iddia etmem ama bu kız gerçekten abartıdan başka bir şey değil.
- +1 yıl
Bence muhteşemdin çok daha iyisin mesajlarına bakar misin
+1 yılBu fizik hiçte güzel değil. Siz mi körsünüz ben mi anlamadım ya. Ünlü diye her onda olanı beğenme amacı nedir? Şu fiziğe bakın Allah aşkına ya neresi iyi bunun 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
30 YorumlaBu kadını bi ben begenmiyorum galiba 🤣🤣 zayıf kadın eski cizgifilm kahramanı safinaz gibi geliyor gözüme 🤣
22 Yorumla
Soran+1 yılBu zayıf mı 😂
+1 yılEfsane fiziği var bu kadının
71 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle valla
+1 yılBenim boyumda 162-163 ayrıca kilom 57 ve görseldeki kız gibi fiziğim var hatta ondan zayıf da görünüyor olabilirim. illa 46-47 kilo olman gerekmiyor sadece sıkı bir vücuda sahip ol yeter. Bu arada kum saati gibi bir vücut şeklin varsa şanslısın. Īşin daha kolay.
11 Yorumla
+1 yılBu kadının 46 kilo olduğunu mu düşünüyorsun. Kaslar çok çok ağırdır ve tartıda ağır gösterirler ama aynada tartıda gördüğünden - 20 daha az görünürsün.
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir fizik için ya çok başarılı bir iş kadını, ya da kodaman paralı bir sevgili lazım.
Bu vücudun gideri çok olur, yani para lazım bu vücut icin10 Yorumla7-8 kilo spor eşliğinde alırsan belki benzer şeyler olur
10 Yorumla
+1 yılbu kızı ne abarttınız ya? kime göre neye göre iyi bir fizik? herkesin bedeni farklıdır ve hiçbir beden diğerinden güzel ya da çirkin değildir!
20 YorumlaTapınmayın şu dünyanın gelip geçici zevklerine abartmayın gözünüzde bu kadar 👈
22 Yorumla
+1 yılZengin olmalisin. Ayrica fizikte cok bi sey yok normal bence, benim senin gibi işte, hatta poposu az
20 Yorumla
+1 yılBöyle bir fizik için uğraşma insan kendi bedenini daha iyi geliştirebilir başkasına özenme 😇
20 Yorumla
+1 yılOlursun kızım niye olamayasın senin vücudun da bundan çok farklı değildir bence
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoyum 1.72 kilom 56 bende böyleyim sizce nasıl belim ince popom güzel büyük sjdjdb ama o kızında ilk baş göğüsleri küçüktü silikon taktırdı benimde göğüslerim küçük iste biraz ama bazıları kucuk gogsu daha estetik buluyor
00 YorumlaBoy olmayınca aynı durmaz zaten ama sıkı bir sporla güzel bir fiziğe sahip olabilirsin aynısı olmaz ama güzel olur
00 Yorumla- Sağlık konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılYaradanı bilmem ama doktor iyi iş çıkarmış bu kadın üzerinde...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu kızın boyu 1.75 manken fiziği var zaten senin böylr olman çok zor bu tarz guzel fizikte olmak için erkekte 177 den kadında 1.70 ve fazlası olmalı yibe fit olursun ama bu kadar seksi olmazsın
12 Yorumla- +1 yıl
Helal sana
Cevap sahibi+1 yıl@KahajkakajN sağol
Bu normal bir fizik bu arada. Çok rahat olabilirsin
11 Yorumla- +1 yıl
Seninki kadar güzel değil
- Sağlık konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılen basitinden toprak-su-hava etkisi
kısıca yediğine içtiğine gezdiğine bir de malum şeye dikkat etmen lazım00 Yorumla
+1 yılbu fizik güzel değil. dikkat edersen sarkma var hafiften başlamış.
00 Yorumla
+1 yılBiraz kilo alman gerekiyor ve 55 ile 60 kilo arasinda bu fizige sahip olabilirisn
00 Yorumla
+1 yılHandenin fiziği iyi bence kızlar yine gömmüşler aşırı kıskanç bu türk kızları
00 Yorumla
+1 yılO kız 175-55 falan sen de 163-46 gayet güzel bence gsgd
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa doğuştan olacak gizğin ya da maddi gücün olcak benım eskı bır arkadasım vardı bır şeye benzemiyor du fızıgı fkt 130 bınlıraya kadın tepeden tırnağa anjelina oldu
00 Yorumla
+1 yılTavuk bacaklı gibi bu ne la insan biraz spor yapar hammuna
00 Yorumla
+1 yılBence bu fizik çok kötü duruyor daha iyisi olunabilir hedef olarak.
00 Yorumla
+1 yılne varki bu fizikte sarkık ufak memeleeinmi olsun istiyorsun birde buruşmuş kalçalar
00 YorumlaBu fizik güzel değil. Bacaklara bak yağ oranını görmüyor musun
010 Yorumla- +1 yıl
bacaklarına mı bakıyon
- +1 yıl
ama bakıyosun
- +1 yıl
yağlı olmadığını da biliyosun..
- +1 yıl
yağlı değil. aksine kalın bacak hoşuna gider
Handeyi ben de begeniyorum çok tatli cok seker bir kız
00 Yorumla
+1 yılYüzü çok güzel ama fizigi güzel değil bence bu fiziği isteme💓
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu fiziğin öyle büyük bir özelliği yok ki. Denizde bundan daha iyilerini de görüyoruz..
00 Yorumla Çok da bir şey yapmana gerek yok, sıradan bir vücut gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun boyu daha uzun ama çoğu kadın gibi şişko olmaktan iyidir millet yazın bikiniye zor sığıyo yağ tulumları 😂😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBeli ile kalçası orantıli degil beli cok kalın omuzlari alta gore fazla geniş gobek deligi zaten leş. Nesine özeniyorsunuz yaa
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle bir fizik diyorsunda bunda ne var? Kalın bel, basen, göbek yani kilo al tamam
14 Yorumla
Soran+1 yılBöyle dediğine göre sen zayıf seviyon
Cevap sahibi+1 yılHayır ama sen abartıyorsun onu, görende sanır ki bu kadın spor ve diyetle bu halde, kadın balık etli sadece
Soran+1 yılBalık etli ama mesela her yeri orantılı
Cevap sahibi+1 yılBoyu uzun ve sporda yapıyordur ondanq
Benim fizigim bundan daha güzel. Kesinlikle kıskançlık anlamında söylemiyorum ama bunun fiziğini beğenmedim
41 Yorumla- +1 yıl
ondan hiç şüphem yok
+1 yılHande erçel çok güzel bir kadın ama bence fiziği güzel değil dümdüz bir fiziği var bel çukuru flan yok abartmayalım spor yaparak çok daha güzel bir fiziğe sahip olabilirsin
20 Yorumla
+1 yılİmkansız diye bir şey yok genetiğinin rolü büyük sporla düzenli beslenmeyle istediğin gibi olursun arnold üstadın bir sözü vardır ; ne yersen osun der. Beni dinleyip çikolatalara ara verirsen bana sövme olur mu 😂
00 Yorumla1.63 boya 46 çok zayıf bence.55 kg civarları çok daha iyi durur
00 YorumlaŞöyle fizik dediğin 3 ay boyunca sıkı diyet ve pilates yapmıştı çok zor zamanlardan geçti kendisi ee her şeyin bir bedeli var sen de zaman ayırıp yapabilirsin geri kalanı da artık genetik faktörler :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha iyi olduğunu düşünüyodum vücudunun. Poposu biraz düz o yüzden belini kalın gösteriyo
11 Yorumla- +1 yıl
Evet nerlere dikkat ediyrosun ama doğru galiba
- Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen dua ediyorum senin için de ederim
14 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun 😂
- +1 yıl
Boy ve kiloya bakınca bundan güzel olabilir fiziğin
Soran+1 yılZayıf sevenler için olabilir
- +1 yıl
Tamam bana oluyo demekki
Gizli Üye(36-45)+1 yılO kadar çok beğeniyorum ki handeyi..
Bnce Türkiye'nin en güzel oyuncusu 😍😍😍00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMemeleri buyutmelisin avuca geli vaziyette olmalilar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGöğüsler ve kalça azıcık daha büyük olsa ondan seksisi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence cirkin ya 🙈benim fizigim daha guzel djjf. beli cok kalin degil mi?
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@_madman_ bunun beli kac cmdir sence? evet cok ince valla djfk
Cevap sahibi+1 yıl@_madman_ bence biraz daha kalindir. benimki 59 cm
Cevap sahibi+1 yıl@_madman_ aynen tesekurlerr
Cevap sahibi+1 yıl@_madman_ burada sorabilirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılHandenin fiziği çok güzel ama sanirim incelik yok bana cok dolgun kalin goeunuyor
00 YorumlaKadının fiziğini beğenmeyen erkeklerin Recep İvedik gibi ortalarda dolaşması..
30 Yorumla- Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl46 olmak önemli değil ki :D önemli olan 46 olduğunda böyle sıkı fit olmak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDolgun değil diye şikayetçisin heralde
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet dolgunluk candır
Cevap sahibi+1 yılAma dolgunluk da bi yerden sonra sarkığa dönüşüyor kötü duruyor fitlik iyidir
Yani bence fiziği çok da mükemmel değil. Hafif spor yaparak, sıkı ve dolgun bir vücuda sahip olabilirsin gibime geliyor.
00 Yorumla
+1 yılOff kadındaki fiziğe bak yaa mükkemmel sende öyle olsan varya sana hayran kalırlar sana tavsiye verebilirim
00 Yorumlaşu vücudu 2 ayda yaparsın hatta 2 ayda daha iyisini bile yaparsın öyle anlı şanlı bir fiziği yok kadının
00 Yorumla
+1 yılBöyle fizik güzel değil ki
50 Yorumla
+1 yıl46 da boyle gozukmezsin zaten çöp gibi durursun
58 55 falan olsan vücut sıkılaştırsan böyle olursun00 Yorumla
+1 yıl20 yaşını geçtiysen boyun uzamaz büyük ihtimalle onun dışında zayıflayıp belini falan inceltirsen benzeyebilir
00 YorumlaHaline şükret bence herşey beden değildir seven kalbini sevsin kişiliğini sevsin boşver
10 Yorumla
+1 yılBir Şeyma bir bu her yerde görüyorum yeterrrrr diye bağracağımmm
10 YorumlaSağlık konusunda 551 cevap paylaştı. İstersen olursun neden olmasın..
10 YorumlaDiyetisyene gitmelisin
10 Yorumla- Devamını Gör (154)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne