Sağlık Şöyle bir fizik için ne yapmam lazım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Hemen hemen kaç kilo olmak gerekir? Yani ben 54 kiloyum. 48 kilo olmaya çalışıyorum. Bu resimdeki kız kaç kilodur? Boyu 160 diyelim. Diyetle birlikte hangi antreman, spor daha yardımcı olur bana? Şöyle bir fizik için ne yapmam lazım? Cevapla Resim Soruları Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
olsunsıkmacanını Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl kızın fiziği o kadar da güzel değil haberin olsun üstelik 48 kilo olursanda bir deri bir kemik kalırsın bu fit olmak değil iskelet olmaktır 0 0 Yorumla
Dark-Days Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl yağ oranı önemli. senden daha kilolu olup düşük yağ oranı ile daha ince ve sıkı olabilir. 1 0 Yorumla
burjuvazi34 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Doktor kontrolünde yap kafana göre yaparsan sağlık sorunları ortaya çıkabilir. 0 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Sağlık konusunda 564 cevap paylaştı. Olmak istediğini değil, olduğuna yaşamayı ogren ogren hayat o zaman gzl olacak 0 0 Yorumla
kasbey Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Supplement kullandığı çok belli makro mikroları iyi hesaplamış antremanı dengeli Kısaca böyle olamazsın ama benzer olursun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Supplement ne oluyor? Olunur ya neden olunmasın Yorumla Soran +1 yıl Millet yapıyor ben mi yapamayacağım Yorumla kasbey +1 yıl Takviye besin Millet dediğin kızda pürüz yok bir tane. genetik iyi yıllardır yapmış sporu deri esnememiş bile, aynısını yapamazsın benzer olud Yorumla darkhorse4 +1 yıl @kasbey kardeş birşey sorabilir miyim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bu kiz 45-50 arasidir ve bu kadsr zayifligin cekiciligi yok. meme bilr kalmamis 0 0 Yorumla
fjggjfk Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Kilonun önemi yok yağ oranı düşüktür inan bana kilo hiç önemli değil kas oranı yüksek olması değil 1 0 Yorumla
çilekpazarı Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl bu boy 1.60 değil bu kız da en az 60 kilo vardir 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Boyu 160 diyelim dedim Yorumla
Systaga Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bu sadece diyetle olmaz. Spor da şart 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum Yorumla Systaga +1 yıl Ölçülerin nasıl? Yorumla Soran +1 yıl 89-64-92 Yorumla Systaga +1 yıl Fzifin bu kızdan daha güzel olur :) Yorumla Soran +1 yıl Sanmam Yorumla Systaga +1 yıl Neden? Yorumla
ᴀʟᴄʜᴇᴍist Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Düzenli sporla her şey yaparsın beslenme de önemli 0 0 Yorumla
Uçan_oduN Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Bu Allah vergisi çok zorlama fjdndn 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ahsbhshs ağlarım ana Yorumla Soran +1 yıl Ama* Yorumla Uçan_oduN +1 yıl Ağlama da zor yanii djsns Yorumla Soran +1 yıl Hanzşsjsahhsha Yorumla Uçan_oduN +1 yıl Boyun kaç ona göre fidns Yorumla
bbhjjbggh Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yav kardeşim naptın abdest gitti of ya 0 4 Yorumla Jkjkjjjjjj +1 yıl Mallll köpke Yorumla bbhjjbggh +1 yıl Ulan benim gibi hacı adamı nelere baktırtıyosunuz ya Yorumla Jkjkjjjjjj +1 yıl Lam yürtü burdan löpek Yorumla bbhjjbggh +1 yıl Kes ulan hergele Yorumla
Jkjkjjjjjj Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Fizigi begenmedm anam 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Tam istediğim fizik bu şekilde.. Yorumla Jkjkjjjjjj +1 yıl Yani bunda bisi yok belini inceltion bitzi ahahahhshahhaha Yorumla Soran +1 yıl Ben kızda karın kası sevmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Çok hafiften olucaksa olur ahsbhahs Yorumla
Sayha7 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Sporsuz bu şekilde olmaz. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum ne tarz spor gerekir yazdım zaten soruya Yorumla Sayha7 +1 yıl Fitness öneriririm, plates de olur. Sıkılaşıp şekillenmek adına. Yorumla
iSTaNBLux Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl biz seni oldugun gıbı sevdık gerek yok :D ugrasma 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Sağlık konusunda 805 cevap paylaştı. Yeniden dogmn lazim 0 0 Yorumla
HerKonudaKesinYardıM Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl Vücudun Güzel 45 Olursan Zevkten Yenmezsin 😘😘😘 0 0 Yorumla
axish2s Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl bu hatun kim 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki Yorumla axish2s +1 yıl güzel ama Yorumla Soran +1 yıl Baya Yorumla axish2s +1 yıl seni de görmek lazım Yorumla Soran +1 yıl Gözlerin kanar Yorumla axish2s +1 yıl saat üç bence kanasın Yorumla
DevrimGenc Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Sağlık konusunda 545 cevap paylaştı. 50 falan sanırım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
kızın fiziği o kadar da güzel değil haberin olsun üstelik 48 kilo olursanda bir deri bir kemik kalırsın bu fit olmak değil iskelet olmaktır
yağ oranı önemli. senden daha kilolu olup düşük yağ oranı ile daha ince ve sıkı olabilir.
Doktor kontrolünde yap kafana göre yaparsan sağlık sorunları ortaya çıkabilir.
Olmak istediğini değil, olduğuna yaşamayı ogren ogren hayat o zaman gzl olacak
Supplement kullandığı çok belli makro mikroları iyi hesaplamış antremanı dengeli
Kısaca böyle olamazsın ama benzer olursun
Supplement ne oluyor? Olunur ya neden olunmasın
Millet yapıyor ben mi yapamayacağım
Takviye besin
Millet dediğin kızda pürüz yok bir tane. genetik iyi yıllardır yapmış sporu deri esnememiş bile, aynısını yapamazsın benzer olud
@kasbey kardeş birşey sorabilir miyim
bu kiz 45-50 arasidir ve bu kadsr zayifligin cekiciligi yok. meme bilr kalmamis
Kilonun önemi yok yağ oranı düşüktür inan bana kilo hiç önemli değil kas oranı yüksek olması değil
bu boy 1.60 değil bu kız da en az 60 kilo vardir
Boyu 160 diyelim dedim
Bu sadece diyetle olmaz. Spor da şart
Biliyorum
Ölçülerin nasıl?
89-64-92
Fzifin bu kızdan daha güzel olur :)
Sanmam
Neden?
Düzenli sporla her şey yaparsın beslenme de önemli
Boy 160 ise bu 45 filan
Bu Allah vergisi çok zorlama fjdndn
Ahsbhshs ağlarım ana
Ama*
Ağlama da zor yanii djsns
Hanzşsjsahhsha
Boyun kaç ona göre fidns
Yav kardeşim naptın abdest gitti of ya
Mallll köpke
Ulan benim gibi hacı adamı nelere baktırtıyosunuz ya
Lam yürtü burdan löpek
Kes ulan hergele
Fizigi begenmedm anam
Tam istediğim fizik bu şekilde..
Yani bunda bisi yok belini inceltion bitzi ahahahhshahhaha
Ben kızda karın kası sevmiyorum
Çok hafiften olucaksa olur ahsbhahs
Sporsuz bu şekilde olmaz.
Biliyorum ne tarz spor gerekir yazdım zaten soruya
Fitness öneriririm, plates de olur. Sıkılaşıp şekillenmek adına.
oy eridim sabah sabah spor yap
biz seni oldugun gıbı sevdık gerek yok :D ugrasma
Kız fıstık gibi
sen nasılsın şu an kuzum
Yeniden dogmn lazim
Vücudun Güzel 45 Olursan Zevkten Yenmezsin 😘😘😘
Çok çalışman lazım çok 😅
bu hatun kim
Bilmiyorum ki
güzel ama
Baya
seni de görmek lazım