Böyle bir aileye sahip olsaydınız siz ne yapardınız?

ben karakter ve ruhsal yapımla ailemle hiç uyuşamıyorum yani sanki ben bu aileden değilim .annem ve babam samimiyetsiz ve biraz maddiyatçılar .geçmiştede yaşadığımız<bi çok kötü olaydan dolayı onlara kızgınım.çocukluğumdan beri sanki ben çocuk değilim onlar çocuk şımaran onlar ,bu yüzden hiç çocuk olamadım çevremdede hep ne kadar olgun düşüncelisin derler ve 22 yaşındayım.annemle babam bu yasa geldiler hala çocukça gerginlikler kavgalar kardeşleriyle bile küsler ve babamınalkol problemio var annemse bildiğiniz kocaya takik kadın o elinde olsunda nolursa olsun ...ve asıl mesele ben şimdi bi ilişkiye başlıcağım karşımdaki insanın ailesi ise mükemmel denecek türden düşündüğüm tek şey bu ilişkiye devam etmesemmi çünkü ilerisi olamaz ben ailemle onun ailesini karşı karşıya nasıl getirrec em hiç bilmiyorum statü farklılığını geçtim bizimkiler hala dengesiz davranır sevdiğim insanıda ailesine karşı rezil eder diye çok korkuyorum.siz olsaydınız ne yapardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar ben ciddi baktıgım bı ilişkiye baslıyorum o yuzden bu sorun cok canımı sıkıyor çünku onun ailesi mükemmele yakın huzurlu ve bırbırlerıne cok bağlılar babası cok otoriter bı adam ilerde bızımkılerın bı dengesizliği ilişkimi yıkar diye cok korkuyorum.bundan önce bı çok konuda hayatımı mahvettiler napim şimdii :(
Güncellemeler
+1 yıl
ayrıca amcamlar teyzemler herkes bize teselli verıyor idare edin diyor yanı asilik gençlik sanıp o tarz bilgece yorumlara kapalıyız :(
Böyle bir aileye sahip olsaydınız siz ne yapardınız?