Konuştuğumda bir şey dediğimde hep her zaman sus konuşma sus cevap verme sus saçmalıyorusun sus çok konuşma diyor annem.
bıktım artık hiç sohbet etmedim annemle hep susturuyor ya da hep konuyu tipime laf ediyor
annemle dışarıya çıkmam hiç birlikte gezmeyiz doktora gidince giderim bazen dışarda yürümeme duruşuma her şeyime laf ediyor sus üstünü düzel düzgün yürü kadın bakıyor diyor kafayı yiyecem artık normal yürümeme bile laf üzerini kapat kadın var orada sana bakıyor diyor
dışarıya çıktığımda gelip gizlice bakıp ne giydiklerime bakıyor 14 yaşından beri kısa kolu giymem yasak bileğim gözükmesine bile izin vermiyor kolumun birazı gözükse çıldırıyor kapalı bile değilim niye bu kadar baskıcı yobaz ailem bar bıktım bıktım nefesim daralıyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendi ailelerinden ne görmüşlerse onu uyguluyorlar bizlere umursamamaya çalış kendin nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa hayatını emin ol sen onların her dediğine tamam dersen bu hep böyle gider seni yönetmelerine izin verme zamanla onlarda seni rahat bırakacaklardır
Bırakmıyorlar için daralıyor artık istedikleri gibi odamı değiştiriyorlar karşı gelsem kes sesini anne baba istediğini yapar diyorlar asla asla beni dinlemiyorlar hep susturuyorlar
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama kendi hayatını kurup onlardan uzaklaşmak en iyisi gibi duruyor
Ayrı eve çıkamıyorum işte olmuyor annem stresten hastalanır kızım ayrı eve çıktı adı çıkacak diye stres yapar çok yobaz cahil annem kafayı yerler ayrı eve çıksam bizden kurtulmak istiyorsan hemen evlen diyor tek çaren evlenmek diyorlar yoksa bekar olup seni başka evde kaldırmam diyırks
Evlenmek çare değil sakın onları dinleyipte evlenme hayatın mahvolur
Aynen böyle cahiler evlen diye zaten bu kadar baskıyı yapıyor çevremde benim gibi ailesi olan kızları görüyorum evlendikleri erkeklerin hepsi aynı bk cahil yobaz döven Abaza teki hepsinin kocası
Aynen öyle sen sabret hep böyle kalmaz hayat mucizelerle dolu canım
Yaşım kaç oldu mucize beklemiyorum artık boşuna yaşıyorum ailemin yüzünden pısırık ezik korkak konuşayamayan biriyim hep her girdiğim işte çok sessizsin niye böylesin hiç konuşmuyorsun korkuyor gibisin diyorlar
Ailem benim hayatımı mahvetti zaten özgğven yok hiç bir şey yok
Bak sana bişey diyeyim bunlardan kurtulmakta senin elinde, şöyle bir düşün sakin kafayla bu zamana kadar kendin için ne yaptın etraftaki insanların senin için ne düşündüklerini bir kenara at, kendine odaklan sadece bu hayat senin değil mi sana verilmiş onu güzel bir şekilde yaşamaya çalış ne mutlu ediyorsa seni onu şimdi yap erteleme, birisi sana kötü bişey mi dedi boş ver desin ağzı olan konuşuyor zaten de geç. Sen kendine ve hayatına odaklanırsan etraftakilerin söylediklerini duymazsın bile
Haklısın ama hayattan bezdim asla zevk almıyorum iş yerinde bile çok mutsuz suratın asık duruyor diyorlar üzgünüm bıktım her şeyden gençliğim boşuna gidiyor yaşım kaç oldu ama ben hiçbir şey yaşamadım yaşıtlarım bekarlığının tadını çıkarıp sonra evliliğe geçiyor ben bekarlığımın tadını hiç çıkaramadım hiç sevgilim bile olmadı arkadaşım bile yok
Bazen yalnız olmak yanlış insanlarla birlikte olmaktan daha iyidir hele de şu zamanda bak ben okul yıllarımda sürekli arkadaş edinirdim ailem derdi senin bu arkadaşların git gide çoğalıyor çete olmuşsunuz diyordu okulum bitti arkadaşlıklarımda bitti ben istedim çünkü şu an sorsan arkadaşın var mı diye hayır yok peki olmaması daha mı iyi evet olmaması daha iyiymiş, kendime odaklandım kendimi mutlu etmek için çabalıyorum kendim için mücadele ediyorum başkası için değil, başkasının ne düşündüğü ne yaptığı umrumda değil ben bana verilen hayatı yaşıyorum. Benim üzgün olmam ya da mutlu olmam başkasının umrunda mı yok sende öyle düşün.
Yalnızlık psikolojiyi bozuyor sen yalnızlık hiç çekmemişsin beli dışarıya bile çıkmıyorum tek başına ne yapayım? Konuşacak dertleşecek gezecek kimsem yok yalnızlığım neresi iyi hep aynı laflar benim yerimde olan intşhar ederdi çokta
Her insanın aile yapısı bir olmuyor eski kafalar biraz daha böyle
Nefesim daralıyor hep baskı yapıyor konuşmama bile laf ediyor ailem yüzünden sessiz konuşmayan biriyim
Aile baskısı yüzünden birazda doğuluysaniz normal
Doğulu değilim ama ailem onlar gibi
Eski aile yapısı ya dicek bişi yok değiştiremezsin nasıl buyudulerse öyle gidiyor anca bı eşin olur biseyin olur evden ayrilirsin o zaman rahatlarsin
Evlenmek isrtemiyorum evlenilecek erkek yok ailem yüzünden hayatımı iyice mi mahvedeyim ölmek tek çare zaten annemde diyor bu evden tek evlenince çıka bilirsin diyr
Onu bilemezsin belki bı gün karşına cikar
Evlenmek istemiyorum
Üzüldüm senin için...