Böyle aileniz olsa ne yapardınız?

İyi geceler herkese size durumumuzdah bahsetmek istiyorum. Bizim 3 evimiz var, birinde bir oturuyoruz alt katımızda kiracı var 850 liraya oturuyor, 3+1 geniş, bahçeli müstakil 5 6 senelik yeni ev, bir tanesi de yine bizim sokakta daha yapılalı birkaç sene oldu, asansörlü 2+1 ev, buradaki de 600 liraya oturuyor. Bizim bu civarlarda bu kadar ucuza ev yok, Eskişehir' de yaşıyoruz, öğrenciler evlerine ortak almak için bile 500 700 lira arası istiyor bakıyorum sahibinden, en kötü evler 1500 liradan başlıyor, bizimkisi gibi evler 3000 lira civarında. Babam da emekli, her şeyi ucu ucuna yetiriyoruz bir de 4 kişiyiz tek çalışan o, emekli olduğu ve kalp hastası olduğu halde çalışıyor, millete de nasıl geçinecekler diye acıyor kirayı böyle ucuz tutuyor. Geçenlerde hap alacaktım, devlet karşılamıyor benim hastalığımınkini, 76 lira falan, almamak için kırk takla attılar, eve geldik babamla, annem bağırıp çağırıp duruyor, bi hap aldırdım diye neredeyse dövecekti beni. Babam arada aklına gelirse 50 tl veriyor bana, zaten hiç sosyal hayatım yok kıyafet falan da almıyorum o da ihtiyaçlarıma gidiyor. Üniversiteye gidip kendim çalışıp okuyacağım bi daha da bu eve gelmeyeceğim asla
Böyle aileniz olsa ne yapardınız?