Böyle bir aileniz olsa ne yapardınız?

Benim baban doktor bok gibi zengin pislik yalancı sapık adam beni teyzemi herkesi taciz eden maddi alkol bağınlısı çok zengin bir tip. Annem ona bağımlı asla boşanmıyor deli gibi kölesi adamın evlilik yaşamasalar bile hep arıyor ediyor her işini adama yaptırıyor. Annem beni hiç sevmiyor sadece babamı bağlamak için doğurmuş beni. Babam desen hiç beni sevmemiş kabuk etmemiş doğumuna bile gelmemiş. Akrabalar da hiç beni sevmiyor sahip çıkmıyor hep ben onlara iyilik yapınca kullanıyorlar sadece. Ondan ben de bıktım kestim ilişkimi. Babamın önceki evliliğimden oğlu var onu deli gibi seviyor eski karısını da öyle. Hep onlara para veriyor ediyor ilgileniyor oğlunu kayırıyor beni aşağılıyor para vermiyor oğluna yağdırıyor ondan ondan da nefret ediyorum ilişkim yok. Bana hiçbir abilik yapmaz çünkü. Ben kendim çok okudum ettim yurtdışlarına yaşadım çalıştım çok sosyalim ama bıktım yoruldum sevgili dost çoğu insan vefasız şerefsiz. Hani tek dertler sömürmek kullanmak ya da hemen unutuyor ediyorlar. Beni gerçekten seven birkaç arkadaşım var ama onlar da uzakta sadece telefonda sohbet ediyoruz. Lafta o kadar arkadaşım tanıdığım olsa da hiçbiri düğün cenaze ameliyata gelmez hepsi anca yüzeysel boş tipler. Dost sevgili hepsi öyle şuana kadar hayatıma giren bi kere hasta olsam ne bileyim başım belaya girse koşup gelmeyecek insanlardı anca dışarda gezme eğlenme gülmeye yanımdalardı. Beni çok yoruyor bu yalnızlık. Başkanım çok güzel paralı eğitimli akıllıyım. Herkes hayret ediyor aileme de çevreme de ama böyle hep beni değersiz hissettiren sevmeyen insanlarla ortamlarla doku çevrem doğduğumdan beri. Mesela eğitim zeka becerim de çok yüksek ama girdiğim işlerde de beni değersizleştiriyorlar tembel saçma tipler benden çok saygı görüyor torpil ya da zorbalıkla.
Böyle bir aileniz olsa ne yapardınız?