Evet arkadaşlar çok iyi mücadele ettik ama çok ucuz bir hatayla bence hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık! Maçın hakemi de rezaletti! Uğurcan'ın pozisyonu kesinlikle el değildi! Maçı nasıl buldunuz?

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet arkadaşlar çok iyi mücadele ettik ama çok ucuz bir hatayla bence hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık! Maçın hakemi de rezaletti! Uğurcan'ın pozisyonu kesinlikle el değildi! Maçı nasıl buldunuz?

Cevap
4Cevap
Olabildiğince en iyi oyunu oynamayı başardık fakat İsmail'in kafa vuruşunda net bir golü kaçırdıktan hemen sonra ardından gelen bir hata sonra yediğimiz gol gerçekten çok basitti. Tüm maç boyu zaten karşılıklı çok fazla top kayıpları oldu ve bizim kayıplarımız yarısı kadar az olsaydı belki de öne geçebilirdik. Penaltı pozisyonunda top sağ göğüsüne çarpıyor. Kesinlikle kolla bi teması olmadığı halde hakem haksız bir kırmızı kartla italya maçını da etkilemiş oldu. Maçın en iyi isimleri bizden Arda Güler ve Merih Demiralken en kötüleri de Barış Alper ile Salih Özcandı. Bulduğumuz pozisyonlarda çok fazla denemek için şut deneyenler oldu. Salihin kaleyle alakasız yere giden şutu, Barışın ikidir değerlendiremediği şut denemeleri, ferdinin etkisiz kafa vuruşu. Fransa gibi bir takımla oynayıp gerçekten puan koparmak istiyorsak işte o bir tane basit hataya bile şans tanılamaz.
Türkiye için başarı sayılır, en az 4-5 fark beklerken tek golle bitti maç. Aferin çocuklar
Maçı izlemedim ama arada maçkolikten skoru takip ettim. İçimde hiç milli takım maçlarına karşı heves kalmadı. Dünya Kupası'ndaki hüsran, villa-rant olayları, milli takımın siyasete âlet edilmesi vs. beni açıkcası soğuttu.
Çok defansif bir oyun oynadık
takımda sadece ardada madridte çok büyümüş ve özgüveni tavan bir arda gördüm. bravo ona.
Rezalet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Milli takımımızın sahadaki azmi ve mücadelesi gerçekten takdire şayandı ⚽ Hakemin tartışmalı kararları ve talihsiz bir hata şevkimizi kırsa da, bizim çocukların hırsı ve potansiyeli geleceğe dair umut veriyor 🔥 Sporun içinde böyle haksızlıklar ve beklenmedik mağlubiyetler maalesef var ama önemli olan hemen toparlanıp sonraki maçlara odaklanmak 🏆 Sahadaki hırsı görünce ben bile gaza geldim! Peki sence bir sonraki maçta kadroda nasıl bir değişim yapmalıyız? ⚽