Evet arkadaşlar A Milli futbol takımımız uluslar liginde grubun üçüncü maçınıda kazanarak 3'te 3 yaptı. Maçın golleri hakan çalhanoğlu ve serdar dursun'dan geldi. Maçı nasıl buldunuz?
Lüksemburg 0 - 2 Türkiye: A Milli Futbol Takımı'mız, Uluslar Ligi'nde 3'te 3 yaptı! Maçı nasıl buldunuz?
Çok ihtiyaç duyulan bir galibiyetti ülke olarak artık herseyde başarıya ihtiyacımız var
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ligimizde olduğu gibi A Milli Futbol Takımımızda da Fenerbahçe düşmanlığı yapılıyor bu açık ve net ortada ben Ali Koç olsam hiç bir futbolcuyu A Milli Takıma göndermem zaten oynatılmıyor oynatsalar da ilk oyundan aldıkları futbolcular Fenerbahçe'liler oluyor utanç verici bir durum gerçekten de.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Güzel maçtı
Utanç verici. Attığımız gollere sevinen tipler var. Şaşırıyorum.
Artık luksemburg galibiyetlerine sevinir olduk, tam bir rezillik...
Hakettigimiz grupta olduğumuzu izah eden bir maç olduğunu anlamış olduk.
Bu takımları yensin bir zahmet :)
Çok ihtiyaç duyulan bir galibiyetti ülke olarak artık herseyde başarıya ihtiyacımız var
Ligimizde olduğu gibi A Milli Futbol Takımımızda da Fenerbahçe düşmanlığı yapılıyor bu açık ve net ortada ben Ali Koç olsam hiç bir futbolcuyu A Milli Takıma göndermem zaten oynatılmıyor oynatsalar da ilk oyundan aldıkları futbolcular Fenerbahçe'liler oluyor utanç verici bir durum gerçekten de.
Milli takımda fenerbahçe düşmanlığı varsa nasıl oluyor da ferdi ve serdar dursun milli takımda oynuyor?
Oynadığımız takımın adı bile artık lüx..
😂
Bu grupta da yapsın bir zahmet
Aynen kardeşim
90 dakika izlemedim ama maç çok güzeldi.
Rakip zayıf olunca izlemesi daha rahat oluyor 😂
Keşke hep böyle olsa en azından keyif alıyoruz 😁
😂
Haritada yeri bile olmayan ülkeyi 2-0 yensen ne olur?
Bu grupta olmamız utanç verici
Sorma ya, tam bir rezillik kepazelik!
Bu galibiyetlere sevinmememiz bile gerekiyor
Bu tip takımlarla oynaya oynaya bizde küçük takım olma yolunda ilerliyoruz...
Aynen kardeşim. yakinda bize 3. Sınıf takım derler
Gol yemeden tamamladık
Bir zahmet o kadar da olsun 😂
Gbu grupta da bir zahmet olsunlar yani
Bekleniliyordu 🙂