Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk maçında evinde Lyon ile 1-1 berabere kaldı. Goller Openda ve Greenwood'dan geldi. Sizce Fenerbahçe rövanşta turu geçebilir mi?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk maçında evinde Lyon ile 1-1 berabere kaldı. Goller Openda ve Greenwood'dan geldi. Sizce Fenerbahçe rövanşta turu geçebilir mi?

İlk 11 doğru tercihlerden oluştu. Sadece talisca yerine asensio olabilirdi geriye kalan oyuncular doğruydu. Biraz bitiricilikte şans olsaydı fenerbahçe kazanabilirdi.
Rezalet hakem yönetimi verilen verilmeyen fauller verilen verilmeyen kartlar hep Lyon lehine maç boyu yerde yatan lyona tolerans gösteren bir yönetim yıllardır UEFA nin kura şikesi bir yana bide üstüne böyle yönetimler ondan sonra bedava gittiği yerin havasını yapan malum takım taraftarları
Kendi evinde 1-1 bitmesi kötü oldu tabii, avantajı elleriyle verdiler. Ama Lyon geçilmeyecek takım değil. Deplasmanda ilk golü atıp baskıyı onların üzerine kurarlarsa tur gelir.
Cevap
13Cevap
Lyon'un şampiyonlar ligi ön elemsinde ne işi var :D
Son yıllarda oldukça kötüler, bu Lyon tarihin en kötü Lyon'u. Fenere altın fırsat geldi aslında 😄
Berabere kalmaları da bir başarı aslında 😄Rövanşı alıp turu geçeceklerini sanmıyorum ama umarım tersi olur.
Gitti benim kuponlar
İy 4.5üst korner dedim koskoca lyon tek korner atmadı.
Lyon 1.5üst dedim 2. yi atamadı
Artık futbolcularında tahamülü kalmamış kimse işini doğru düzgün yapmıyor kimse doğru düzgün oynunu oynamıyor artık kimsede heves yok artık.
Lyon'un yenilmeyeceğini tahmin etmiştim. Fransa'daki maç, Fenerbahçe adına daha zor olacak. Turu geçme olasılıkları düşük.
Şu garibanların yüzü hiç gülmüyor tıpkı Beşiktaşlılar gibi..😃
İsmail kartalın dönüp dolaşıp Fenerbahçe'ye neden hoca olduğunu dusunuyorum:))
Fener yine hoca kurbanı olacak bu sene belli, değişiklikleri hiç yapmasaydı zahmet oldu
35 dk isabetli şut çekemiyor kaç milyonluk adamlar. futbol çok çirkinleşti estetikten uzaklaştıö
ne olursa olsun fenerde rovanşı alıcak potansiyel var yenerse fener deplasmanda süpriz olmaz
Fenerden bir cacık olmaz ağır vasıta adamlar sistem takımı tıkır tıkır pas yapıyorlar Lyon eler
Fenerin yenilmediği bir maç: Şaşırdım 🤣
🤣🤣
O sene bu sene de değilmiş
Yenilmedik ona şükür diyorum
Ferrari arabaya dolmuş şoförü koymuşlar
Bir şey düşünmüyorum😃
Orada lyon tecevüz eder defteri kapar.
Zor eşleşme
Fener almalıydiii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?