Evet arkadaşlar Beşiktaş - Lyon'u deplasmanda 1-0 yenerek hem muhteşem bir galibiyet aldı hemde uefa avrupa liginde ki iddiasını sürdürdü. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Beşiktaş - Lyon'u deplasmanda 1-0 yenerek hem muhteşem bir galibiyet aldı hemde uefa avrupa liginde ki iddiasını sürdürdü. Maçı nasıl buldunuz?

35 yıllık Beşiktaşlıyım ilk defa Beşiktaş'ın şanslı olduğunu görüyorum 😄 iptal edilen gol ve penaltı, direkten dönen top, çizgiden çıkan 2 top ve Ersin'in kurtarışları. İnanılmazdı.
Beşiktaş şeytanın bacağını kırdı. Frankfurt maçında çok iyi oynanan futbola rağmen kalecilerinin üstün performansıyla kaybedilen puanlar ile bu maç alınan 3 puana bakınca futbolun adaleti olmadığını görüyoruz. Gedson Fernandes formunun zirvesinde attığı gol ile güzel oyunu taçlandırdı.
İlk yarı hiç keyif vermemişti ama ikinci yarı bayağı iyiydi. Uduokhai günün kahramanıydı. Adam ipten aldı beşiktaşı resmen. Rafanın maalesef çok net kaçırdığı bir gol var. Yerden vurduğu pozisyonda havalandırsa 2 0 dı durum. Sağlık olsun.
Cevap
5Cevap
ya cildiriyorum mukemmeller ya mukemmeller, inanilmaz iyiydik cok seviyorum sizii coookkk 💗
tesekkur ederiiz
Kardeşim sayesinde bütün özeti dinledim olumlu cevabımda
Eksik Beşiktaş Lyon karşısında muhteşem bir 3 puan aldı Tebrikler 👏👏👏
Tebrik ediyorum GS'li olarak. Lyon galiba küçümsedi çok rahat oynadı harcadı. BJK'nin kontradan atacağı belli gibiydi önce direk sonra gol.
manchesterı yendik lyon kim amg
Çok kontra harcadık ama onlar da pozisyon harcadı 🤣
Ülkemiz adına gururluyuz mutluyuz maç güzeldi
Soluksuz şekilde izledim😬
golu kim attı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?