Evet arkadaşlar Fenerbahçe şampiyonlar ligi ön eleme turunda Lille ile 1-1 berabere kalarak yoluna avrupa liginde devam edecek. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe şampiyonlar ligi ön eleme turunda Lille ile 1-1 berabere kalarak yoluna avrupa liginde devam edecek. Maçı nasıl buldunuz?

Şampiyonlar Ligi sizin neyinize be fenevbahce😂😂 Şampiyonlar Ligi gerçek şampiyon olan GALATASARAY gibi takımların takıldığı yerdir.
Bu arada Avrupa da son dakika haksız penaltılarla size maç kazandıran büyükekşi yok kuşlar. Orada akla kara ortaya çıkıyor.😄😝
Ben genel anlamda konuştum aslında 😅😄😄 Genelde iki üç senede bir mutlaka katılıyoruz. Kuş takımları çok nadir katılıyor. Febe desen 16 yıl mi oldu ne öyle bi şey 😂
fenerbahce basindaki tiyatoruculardna kurtulmadikca basari elde edemez. gecen sezon adan z ye hakemler tarafindan cogu mac katledildi ya da bazi takimlarin isine yaradi. fenerde bu ise yarayanlardan birisi ama nedense hep ters algi yapiyorlar. adamlar evinde sezonun en kotu tskimi samsunu yenemiyor sonra tutup hakemler sunu bunu koruyor diye agliyorlar. olmaz boyle kisilerle fenerbahce ligte sampiyonluk yuzu goremez.
Maç çok iyidi yapilabilicek herşeyi yaptılar ama Lille in daha ilk dakikalardan yere yatip maçı durdurlari hem hakemi hemde bizi bıktırdı iki tane direkten dönen top var jayden in eline çarpan top oyunun kaderini değiştirdi ilk maçta olduğu gibi ilin maçta da şans bizden yana değildi özellikle penaltı sonrası cenk in topu direkten dönmesi bunu özetliyor...
Ben Fenerbahçe'yi baskılı gözükmesine rağmen özellikle ilk yarıda hiç beğenmedim. Evet uzaktan şutlardan bir iki tehlikeli pozisyon var ama organize bir atak yok son dakikada ki cenk'in kafası hariç. Penaltıya gelince pozisyon penaltı falan değil, osterwolde dengesini kaybediyor ve top eline geliyor, böyle penaltı falan olmaz.
İlk yarıda da baskı vardı ama edin ağır kalıyor pozisyonlarda harcadı hepsini düzgün oyun olmadiki zaten sürekli maç durdu hakem bile isyan etti bir oyunca yerden kalk diye uyardı adamlar pas ile çok hızlı atağa çıkıyorlar o yüzden temkinliydi biraz takım // jayden in düşerken sağ koluna top çarpsa sıkıntı yok ama sol kolu topa dönünce iç kısımda kalması lazım vücuda bitişik olması kural böyle sans top carpiyor kimse farkında değildi zaten var da gördüler şans...
Yahu böyle penaltı kime olursa olsun verilmemesi lazım. Saçma sapan penaltılarla maçların ve seyir zevkinin içine ediyorlar. Ilk yarıda neden beğenmedim, çünkü Lille'e ilk yarıda çok rahat pas yapma şansı verdiler. Lille'de öyle ahım şahım birtakım değil ve avrupa'da başarı istiyorsan bu tip takımları yenmen lazım. Dzeko'yu hoca çok geç çıkardı, en nesri ikinci yarının başında girmesi lazımdı. Birde bu cenk tosun'u neden hoca hiç düşünmüyor? Adam çok hareketli ve biraz daha forma şansı verirse Fenerbahçe'de baya iş yapar. Dzeko'nun yaşından dolayı bugün limitlerini gördük, bu oyuncuyla avrupa'da başarılı olman imkansız.
Hocam hakem zaten kıl pozisyonlarda görmedin mi özellikle o topu iki defa sektirme olayinda kaç defa maçı durdu zaten tereddütte kaldılar pozisyonu kaç defa izlediler // Jose nin istedigi ortasaha yok şuanda fener de FRED in sakatlanmasi herşeyi değiştirdi ama ilk maçta olduğu gibi bu maçta da şans bizden yana değildi yapicak bir şey yok
Mourinho'u bu maçtan dolayı pek eleştiremem ama yönetimi eleştiririm. Sen bu maçın tarihini biliyorsun ve fred sağlam olsa bile senin bir 6 numaraya ihtiyacın var bu açık ama Fenerbahçe yönetimi hala neyi bekliyor anlamış değilim! Ismail yüksek iyi oyuncu ama şampiyonlar ligi için yetersiz. Mert hakan, bartuğ elmaz, krunic veya zajc hiç biri Fenerbahçe'nin oyuncusu değil, dolayısıyla oraya bir 6 numara şart. Olursa bir stoper ve birde 8 numara alınmalı ama şampiyonlar ligi gittikten sonra bu transferlerin yapılması anlamsız çünkü kadro lig için yeterli.
Lille kadar kötü bir takımı uzun süredir seyretmedim
Fenerbahçe pozisyon bulamadı, organize olamadı
Gole ihtiyacın var senin aksine rakip takım hem de deplasmanda çift forvet oynuyor
mou sene sonunu göremez
Cevap
7Cevap
Mourinho da gelse, 200 milyon Euro da harcasan son dk top direkten dönüyor gidemiyorsun. Bu takımın loserlık seviyesi korkunç seviyelerde.
Ilk yarıda Lille elini kolunu sallayarak savunmadan top yaparak çok rahat çıktı ve Fenerbahçe doğru şekilde hücüm presi yapamadı. Ikinci yarıda evet baya baskı kurdu ama maçta uzaktan şut hariç organize net bir pozisyon yok. Dzeko ile Fenerbahçe avrupa'da başarılı olamaz. Bu takımın birinci forveti en nesri ikinci forveti cenk tosun olmalı.
@Baleman Yahu ben organize atak ve pozisyon yok dedim. Lille iyi takım ama şampiyonlar ligine kalırsan bu Lille takımı oranın en vasat 5-6 takımından biri sayılır ve sen bu takımı ite kaka son dakikada yenerek maçı uzatmaya götürdün. Yani ülke olarak futbolumuz bitik durumdayız. Bu arada galatasaray'ın da young boys'a eleneceğini düşünüyorum.
Bu çok normal. Türk futbolu şike kumpasindan sonra komple bitti. Adanan Polat a sormuslardi Fenerbahçe nin başarılı olmasını ister misin diye, niye isteyim demişti. Aziz Yıldırım a sordular Galatasaray için aynı soruyu. Tabi ki isterim. Galatasaray kötü iken Fenerbahçe iyi olamaz , Fenerbahçe kötü iken Galatasaray iyi olamaz. İspanya, İngiltere her zaman güçlü ligi ile başarılı oluyor. Lig maçlarında dahi kendilerini çok geliştiriyorlar demişti. Şike kumpasi ile Galatasaray li yoneticiler Turkiye de şampiyon olup uluslararası başarılar kazanabileceklerini sandılar ama yanildilar. Bu sebeple futbol 15 sene geriye gitti. Kumpaslarin olmadığı liglerde voleybol, baskotbol da futbola göre çok daha fazla uluslararası başarılarımız var
@Baleman Vallahi ben o şike yapmış bu yapmamış, birisi başarılı olsun demiş diğeri dememiş o na bakmam. Kaldı ki ispanya'da real madrid ve barcelona avrupa'da elenince hangisi olursa olsun bundan mutluluk duyuyor elendi diye ama o na rağmen ispanya futbolunun nerelere geldiği ortada. Ben harcanan paralara baktığım zaman hem Fenerbahçe'nin hemde Galatasaray'ın kesinlikle şampiyonlar liginde olması gerektiğini düşünüyorum ama ne hikmetse hemen hemen her sene ya şampiyonlar liginde ya da uefa'da hep kendinden zayıf olan takımlara eleniyorlar. Şimdi kim Lille'in Fenerbahçe'den daha büyük ve güçlü birtakım olduğunu söyleyebilir? Veya young boys'un Galatasaray'dan? Ama Fenerbahçemiz bu Lille'e elendi, yarın öbür gün Galatasaray'da young boys'a büyük ihtimalle elenecek! Ha Inter Milan'a, Totenham'a veya Dortmund gibi senden güçlü bir takıma elenirsin o zaman anlarım ama bizimkiler hep kendi altında ki takımlara eleniyor!
120 dakikalık maçın son 10 dakikası sinir krizi geçirilecek cinsten.. rakip 10 kişi kalmış ne güzel.. gol atıp gol yiyor. zaten Lilli eleyemiyorsa gitmeyelim bir zahmet. takım daha oturmamış çok çok eksik var.
bence iyi olduy Ş. ligi onlara göre. değil ne bekliyordunuz başka.. ben 1:1 veya 2:1 beklıyordum
Şampiyonlar ligi elite bir yerdir. Öyle herkesin girebileceği bir yer değildir. fenevde gitsin alt liglerde koştursun..
Türk hakemleri yok orada ostarwolde bam gum dalsın ses çıkarmasın verir anında penaltı. O kadar övdükleri adam yakışmadı Bjk olsa geçerdi. 16 yıl oldu 🤣
Ali koç ♈ koç holdingide bitirdi feneride bitirdi bu cimrilikte kendi ve koç grubunuda bitirecek
Enayiler şl'ye gideceklerini sanıyorlardı xd
Fenerbahçe spor klübü 1907 'de kazanmaya ve şampiyonluğa tepki olarak doğdu.
Maç gayet heyecan vericiydi
HAYIR YA
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?