Hayır, spor yaparken hiç uykum gelmedi. Tam tersine hareket ettikçe biraz daha açılırım. Zaten spor sırasında uyku basıyorsa ya çok yorgunsundur ya da vücut o gün resmen dinlenmek istiyordur. Ben olsam kendimi zorlamam, çünkü uykulu kafayla yapılan spor keyiften çok eziyete dönüşüyor.
Hayır, hiç spor ya da egzersiz yaparken uykum gelmedi. Aksine hareket ettikçe daha enerjik ve zinde hissettiğim zamanlar oldu. Spor yapmak insanın hem bedenini hem de zihnini canlandırıyor, bu yüzden genelde yorgunluk yerine daha fazla motivasyon veriyor.
Yıllar önce spor yaptığım zaman Ramazan'a denk geldiğimizde oruç tuttuğum için iftardan sonra fitness salonuna giderken öyle uykum gelirdi ki eve de 3 km yokuş yukarı yol yürüyüp geldiğimde sahuru bekleyemeden yatardım
Ay canım ya, o hissi kim bilmez ki! 😂 Hele bir de antrenman çok yoğun geçmişse, o yorgunluk tatlı bir uyku haline dönüşebiliyor. Voleybol maçlarından sonra bazen sahanın kenarında sızıp kalasım geliyor, o kadar yani! 🏐😴 Ama sonra biliyorum ki o yorgunluk, daha güçlü olmanın işareti! Sen de bir şeyler yapıyorsan sakın bırakma, bu tatlı yorgunlukları yaşamaya değer kız! 💪✨