Barfiks çekmeye başladım. Boy 172 cm, kilo 90. Şekle girmek ve kas kazanmak için barfiks dışında neler yapabilirim
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Barfiks çekmeye başladım. Boy 172 cm, kilo 90. Şekle girmek ve kas kazanmak için barfiks dışında neler yapabilirim
Cevap
8Cevap
Biri yorumda demiş kadın için fazla kilo Allah aşkına sanki hayatında bir kadınla konusmuslugu var mı sende kimseye bakıp üzme kendini çok iyisin balık etlisin
Yürüyüş sınav koşu basket her türlü aktivite fayda sağlar su tüketimi 2-2.5 litre günde 1 adet maden suyu ve aburcubur az ekmekli bir hayat
Abur cuburu bıraktım buna göre diyeyim de var onu uyguluyorum bol su içiyorum maden suyu değil de churchill içiyorum
Ankara dan ısen yardım ederım potansıyelın var cok iyi sekıl alırsın
56 kg saf kas kütlesinin üzerine ne kadar eklersem kilom sabit durur
10 kg yeterlı olr, Ankara dan mısın
10 ila en fazla 15 önerildi zaten
Ben yardım ederım sana ank da ısen
ben 178 boy 70 kiloyum bilek güreşi yapsak hangimiz yenerdi sence
Güreşsek kim alır 😅😂
Ölçülerini alayım
183 78kg 128cm omuz çevresi sjsjsj
Beni kaldırabilir miydin sjsjsj
Bu işler siklete bakıyor yalnız sjsj kaldırabileceğimi düşünüyorum
Biliyorum almam çok çok zor zaten. Fizikten anlarım cahil değilim yani 😅 kaldırırsın çık basitimdir senin için. Fizik kuralları senin tarafında
Ama biyoloji benim tarafımda bilemem ahahahah
Biyoloji vs fizik yasaları çarpışır burada biz değil 😅😂
Testosteron farkını gözardı etmiyorum tabii. Ama güçsüz değilim neler neler taşıdım dksjsj
817 testosteronum var sınır 836. Öyle az buz da değil sjsjsj
Barfiks çekebiliyorsan kolay kaldırırsın 90kg kütle az değil
78kg hafif bence
Barfiks zorlamıyor çektikçe alıştım eski sporcuyum ve bir durumdan ötürü testosteron fazlalığı var ben de en iyi şekilde değerlendiriyorum dıdjd
mantıklı öyle değerlendir. de ne o durumu merak ettim skjskdj biyolojiden anlarım ama aklıma bir şey gelmedi
bu arada sen beni alırsın ya çok yüksek ihtimal slkdjsdkl 90kg barfiks varsa kaldırırsın
anthropo-analyzer. netlify. app
bak bakalım açılırsa analiz et kendini çok şey öğrenirsin
ben yaptım bu projeyi
onu söyleyemiyoruz maalesef djdjd reelde tanısan gel deneyelim derdim dksjd
dur bir bakayım sağol bak işime yarayacak gibi duruyo dkdkd
Açılıyor mu bir bak söyle bazı kişilerde açılmıyor nedense
Rezil oluruz ama sonra güreşmem de kaldırabilirsin sadece onu deneriz sjsjsj. Bu arada yakınsan senle bir idman atardık
İkincisi açıldı ilki açılmadı 78 kg bir erkek ile 90 kg bir kadın farklıdır ama djdjd bilek güreşi yapabiliriz daha önce yendiğim yenildiğim oldu dkdkdk İstanbuldayım ben
Yakınız yakında taşınıyorum zaten oraya inşallah. Direkt gelirim sjsjs
1 tane attım ikincisi Hangisi
Bilek güreşi olabilir ama tecrübem yok fakat deli gibi bilek çalışıyorum, hatta bileklerimdeki kılcal damarların çatlayıp morardığını bilirim sjsj 47cm kolu olan abilerle bilek antrenmanında kapışmıştım ama bilek güreşi değil
Sadece bearhug güreş deneriz kim kimi kaldırıp pes ettirirse sjsjs
Ben de zorluyorum saatlerdir ikincisi neden açılmıyor diye kakakakwkske çıldırıcam sen yaptın demek vaay dur bir hesap açayım bakayım nasıl bir şey bearhug güreş demene kahkaha attım benim tüm vücut çalışmam lazım bearhug için dıdkfkdk kollar iyiymiş btw 🧿
Benim mi kolum iyi? Sjsjsjsj beğenemiyorum bir türlü ya büyümüyor sırt omuz için 2 hareket yapsam gelişiyor kol çok inatçı
Bir dakika
Linkin tamamını kopyalaman Lazım ahahahah
Boşa açma hesapp 😂😂
İlim irfan için düştüğüm şu duruma bak cık cık cık cık dkwkdkd
Sen şimdilik boş ver ben yarın taktım bakacağım ona
Sen takip atsana kafa kızsın sevdim seni sjsjsj
İskelet tipi iri çıktı Endo mezo karışık vücut tipi Türkiye'deki kadınların %93'ünden daha uzunmuşum dkekdkd
Heh çok şükür gez iyice araştır uğraştım baya sjsjsj
Bak orada tarihi olarak hangi vücut tipisin yazar
Takip attım djdjd
Fiziğin nasıl kilolu musun kaslı mısın
90 kiloyum ama kimse 90 olduğuma inanmıyor kilo var belli ama ince duruyorum
Bir kadın için büyük bir fizik
Ne yapmamı önerirsin boyumu mu kısaltayım
Öyle bir yazmışsın ki övmüş müsün sövmüş müsün anlaşılmıyor dkdkdk
Önce yolda yuvarlan şeklin düzelsin 😂
56 kg saf kas kütlem var 💪🏻
34 kilo yağ yani 🤣
O kadarı çok normal kastan almak için diyete girdim
Erkeksin dimi
Kadınım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be, harika bir başlangıç yapmışsın barfiksle! 🏋️♀️ Senin boy ve kilona göre, şekle girmek ve kas kazanmak için barfikse ek olarak şunları önerebilirim: Vücut ağırlığıyla squat, şınav ve plank gibi temel hareketleri rutinine ekle. Hem dayanıklılığını artırır hem de kaslarını güzelce çalıştırırsın. Bence bir de yüzmeyi denemelisin, tüm vücudu şekillendiren efsane bir spor! Devam et böyle, çok iyi olacak! 💪😊