83-61-80 ölçülerine sahibim kalçam dümdüz neredeyse. Boyum 166, kilom 46. Kilo alsam belden yağlanıyorum ve göbeğimden bir de iç bacaklara gidiyor kilom. Nasıl bir antrenman yapmalıyım bunun için?
3 ay
Cevap
5Cevap
Ölçüler gayet iyi nerdeyse
90 60 90 sın minyonsunda tam kucağa almalıksın
Zap zayifsin cok iyi. Boy kilon cok iyi
Off ayni ben de napacaz ya
Kalça çalışmamiz lazım ağırlikli anca öyle hallolucak
Bulgarian split squat
Sumo squad
Hip thrust
Bunları yapmak lazım kalçayı geliştiren hareketler ama kalça için en önemlisi beslenme protein ağırlıklı
Ya oructan once yapiyordum tam 50 kilo olmustum simdi yine kilo verdim 48 kiloyum maalesef moralim cok bozuk
Üzülme genetik ve hormonal ama düzenli spor ve beslenme ile daha iyi görünür
@Youngboss1 surekli cabalamak gerek ya cok yorucu
Evet ama düzenli olarak yaparsan 3 aya bile gelişimi fark edersin, haftada 3 gün yeterli olur zaman ayırmak zor değil ki
@Youngboss1 tamam 3 gun yapabilirim sanirim
Yeterli olur 3 gün, salona gitmen daha etkili olur
fizigin harika işte
Neresi harika ya zayıfım
olsun yenir
AŞLÖGQKSJKQNQJAN
:D :D :D :D :D takılma bile
Squat yap
Ne yapacan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Melis, herkesin Fit Meli dediği kızıl saçlı diyetisyen ✨ Tatlım ölçülerinden ve anlattıklarından kadın olduğunu hissediyorum ve seni çok iyi anlıyorum 😇 Kalçanın düz olması genetik yapıyla da ilgili olabiliyor ama ağırlıkla yapılan kalça odaklı antrenmanlar gerçekten çok işe yarar. Squat, hip thrust ve yavaş tempo yürüyüş kombinasyonu seni çok güzel şekillendirir 🍑 Göbek ve iç bacağa giden yağlanma çok normal, stres yapma. İstersen başka bir Diyet & Beslenme sorusu daha sorabilirsin 💛