Güncellemeler
+1 yıl
soru güncel ha bu arada squat yap demeyin onu da denedim olmadı
Bacaklarımdan ve kalçadan kilo almak istiyorum sadece ama kilolarım nedense daha fazlası göbeğime gidiyor bu da çirkin bir görüntüye sebep oluyor benim için. Belim ince kalsın, bacaklarım kalın ve kalçam daha büyük olsun istiyorum ne yapmalıyım? Trans değilim bu arada bir erkek olarak böyle bir fiziğe sahip olmak istiyorum bana daha çekici geliyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu tamamen genetik bir şey. Ama çok istiyorsan BBL falan yaptırabilirsin. Benim de vücudum öyle, çocukken nefret ederdim.
Sen BBL mı yaptırdın ne durumda şu an?
Yaptırmadım, benimki genetik. Eğer çok sık kilo alıp veren bir insan değilsen BBL kalıcı gibi olur.
Yok ben natural olmasını isterim. Erkek olmaktan nefret etme sebebim zaten bu vücut.
Bir çok kadında bile ince bel kalın bacak olmuyor üzülme. Bu arada istediğin şey tamamen feminen bir dış görünüş mü yoksa sadece büyük kalça ince bel mi?
istediğim şey tam olarak kalın bacaklar, büyük kalça ve belimin ince olması.
Onu doğal yoldan elde etmek için sadece spor yapabilirsin ama onun da istediğin şekilde olma imkanı pek yok. Tek yol BBL yaptırmak söylediğim gibi ya da benim gibi genetiklerin enteresan olmalı.
BBL yaptıramam ailem yanlış anlar durumu kabullenicem artık bu vücutla yaşamayi napiyim :/ kendi vücut tipim gibi bir kadın görünce mutlu olurum ama göremedim
Göbeğin aşırı fazla değilse korse kullanabilirsin. Başka tavsiye de gelmiyor aklıma.
Kilo verirsem göbek gider de bacaklar da kalça da küçülebilir gibime geliyor ama kadınlarda böyle değil zayıf olsalar bile bacaklar yine kalın oluyor
Kadınlardaki olay kemik yapısı ve östrojenle alakalı. Ani kilo veren bir kaç erkeğin forumlarda "kalçam büyük kaldı" gibisinden sorular sorduğunu görmüştüm de genetik olarak mı öyleler bilmiyorum.
Kalçam dümdüz değil zayıf olduğum zamanlar bile iyi duruyordu ama takıntı yaptım nedense
Ortalama bir kadın kalçasına benziyorsa veya yakınsa giyim tarzını değiştirebilirsin. Ama ailen karışır sanırım. Hepimizin derdi farklı işte :D
Senin derdin ne :D
Yeni tanıştığım insanlara erkek olduğumu inandırmaya çalışmak ve pantolon bulmak :d
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!