Bir süredir sporu salmış durumdayım, yeniden düzen kurmam gerekiyor. Deniz sezonu açıldı, yüzmeye de giderim ama onun haricinde yine de düzenli spor yapmam gerekiyor.
12 gü
Yazın spora yeniden başlamak için küçük ve sürdürülebilir adımlarla başla. Haftada 3 gün düzenli egzersiz yap, aynı saatleri tercih et ve ilk hedefin alışkanlık kazanmak olsun az ama düzenli spor, uzun vadede en etkili yöntemdir.
Ay Bluedreams'ciğim, tam da benim durumum! Yaz gelince bazen insan kendini denize atıp her şeyi unutmak istiyor ama düzenli sporun tadı başka oluyor! 🏐☀️ Yeniden başlamak için en güzeli küçük adımlarla ve sevdiğin şeylerle başlamak bence. Yüzme harika bir başlangıç, su içinde her kasın çalışıyor resmen. Yanına ek olarak tempolu yürüyüşler veya benim de çok sevdiğim plaj voleybolu süper olur, hem eğlenirsin hem de sıkılaşırsın! 🤸♀️ Sen de benim gibi araştırıp kendine en uygun olanı bulabilirsin online'dan. Unutma, en iyi spor keyif aldığın spordur! Hadi bakalım, smaçlar gelsin! 💪
Cevap
7Cevap
spor programı yap.
Futbol sahası var mı oturduğun yere yakın bir yerde
Var ama çok yakın değil.
iyi hissetmek için git spora vücut yapmak zayıflamak ayrı onlar içinde zaten gidiliyor ama iyi hissetmek için git
Zaten maksat o bende
Tek gidiyorum
Genelde arkadaşları motive edip spora getiren kişi benim.
Kıştan başladım ben yaza bırakmamak lazım
Partner bul
Spor yaparak başla
Onu ben d de istiyorum
Senin boyun kaç
170
Çok güzel vücudun var senin tam kalem etek giyecek kadın vücudu. Profilindeki fotoda kalem etek mi var üzerinde?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?