Evet arkadaşlar grubun en zayıf takımına 2-0 yenilerek ve bu rezil oyunla bence gruptan çıkma şansımız mucizelere kaldı! Forvetsiz bir oyunla bir halt yapamayız zaten! Ne düşünüyorsunuz?

Evet arkadaşlar grubun en zayıf takımına 2-0 yenilerek ve bu rezil oyunla bence gruptan çıkma şansımız mucizelere kaldı! Forvetsiz bir oyunla bir halt yapamayız zaten! Ne düşünüyorsunuz?

Sabah sabah günahkar ettiler milleti. Her zaman aynı şey. 90 dakika oyunu bizimkiler oynar ter döker ama golü onlar atar. Bizim oyuncular niye hep kısa seçiliyo mk. Tamam forvete kısa koy çevik olsun. Ama al 2 tane 1.95 adam defansa koy duvar gibi korusunlar kaleyi. Adamların 1 adımı bizimkilerin 3 adımı kadar. Sürekli kontratak yiyoruz. Birde sürekli geriye oynuyolar mk. Lan kopturmuşsun geliyon kale boş geriye pas atıyo oyalanıyo adamların savunmaya geçmesine fırsat veriyorlar hep aynı şey mk hiç mi ders almaz bi takım.
Cok gaz verdıler Türk halkına. A milli gitti 3. Dunya ulkelerı ıle mac yaptı ve kazandı. Verdıler gazı verdıler gazı a milli soyle yendı boyle oynadı.. ama kımse bılmıyordu takımda ruh yok, taktık yok, sut ceken yok.. hep 18 ceza sahası ıcıne gırmeye calıstık. 18 n dısından sut cekemedıler orta acamadılar. Top cevırmekten baska bır sey ızlemedık. Sag pas sola pas gerı pas mac bıttı gıttı.. yazık yazık yazık. Gruptan cıkamadan gerı dönerız. Boyle resıl oyun görmedım. Almanya amerıka ıle fransa ıngıltere ıle hollanda portekızle hazırlıl macı yapıyor bız venezuela ıle ne bılem irlanda ıle nerde zayıf ulke varsa mac yapıyoruz ve onuda rakıp takım 10 kısı falan kalıyor da kazanıyoruz..
İlk olarak kerem o boyuyla 2 metrelik adamların içinde işine fizik gücü 0 zaten ikinci olarak adamlar çin Seddi gibi defansı var yani arda sol açıkta işi ne
. Takım oyunu yok hocanın hiçbir katkısı yok defans olarakta çok kötü yüz adamlar içeriye geliyor bizimkiler adamın üstüne gitmek yerine boyna geri geri geri kalecinin görüşüne kapatıp gole sebeb oluyor.
Vede su Arda şımarıklığı bıraksın boş beleş şutlar ne öyle
Gelecek maçlara bakacağız... Zaten zoraki gittik... Öte yandan yerli ve kaliteli oyuncu seçeneklerimiz yokd enecek kadar az. Yabancı futbolcular ligi istila etti.
Cevap
12Cevap
Kadronu skm montella. forvetsiz olmaz. kalabalık orta sahayla olmaz. kenan forvet olmalı ya da can uzun. kerem barış aşkından da vazgeçin
Fbgs lobisi
Maşa montella
Saydıkların gs fb lobisinden. bizde orkunun ağzına edildi. ben mi dedim orta sahayı salih hakan orkun oynat yetmiyor arda. ulan bu ortasaha ile topa sahip olduk tamam da gol atacak forvet ykkk
Güçlü ülkelerin etkili forvetleri var bizde keremle gol arıyoruz. Orta açıcaz açacak adam yok kafaya çıkacak adam yok. Bitirici kimse yok. Zaten belliydi. Elemelerde oynadığımız kötü takımlar yok burada forvetsiz yenelim. 2002 de hakan Şükür ilhan mansız gibi adamlar vardı. Onları örnek alacak. ABD'ye kesin yenilir çünkü ev sahibi bide FIFA'dan bile üstün oldu. Paraguay Avustralyayi yenerse bizide yener sıfır çeker geliriz.
verilecek tek cevabım budur..
Gayet keyifliydi Avustralyayı destekliyordum
2. Golden sonra Avustralya haklı olarak duvara dönüştü o 2. Golü yemiyecektik.
En azından ihtimal olurdu
Buraya kadarmış...
Gruptan çıkarız ama daha ilerisine gidemeyiz diye düşünüyordum ama gruptan çıkmak da mucizelere kaldı.
Taa en başında söyledim bir cacık olmaz bu takımdan ruh yok
bizimkilere su molası değil de bi 5 dk çay sigara molası lazım
İlk yarıda sol bekte oynayan sarı kafalı harici maç iyiydi.
Rezil bir oyundu bunlar gruptan çıkamaz şimdiden geçmiş olsun
Kusura bakma. Türkiye'yi destekliyordum çünkü Türklerin futbolu gerçekten çok sevdiğini ve Türk taraftarların bunu daha fazla hak ettiğini biliyorum. Avustralyalılar genellikle futbolla pek ilgilenmiyor ve bu konuda bir tutkuları yok
@belarosaa aslen nerelisin
Hım
Türkçe biliyor musun
Kartel 🤮
@gizemlibiriiiii Öyle görünüyorsun 🤮
İyisi mi tıraş ol, yoksa kuzenin seninle evlenmez
Ne kuzeni aq
@gizemlibiriiiii Dürüst olmak gerekirse böyle konuşmaktan hoşlanmıyorum ama bunu sen başlattın. Her neyse, özür dilerim. Sadece saçma bir şey söylüyordum; kötü kalpli biri gibi hissetmekten hoşlanmıyorum. Çok güzelsin.
paralı işçiler hepside
Kerem yerine ben oynasaydım keşke ag
Patlat bi osbir
0 gol 0 puan ile ayrılır Türkiye.
Erkek dediğin yatakta Avustralya gibi olmali
Kadro berbat demek ki
Dobarlan bırakma kendini diyorum 😞
Mağlup olduk
Rezillik
Rezil
Bizim balonlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?