Spor 5 gü Kızların dövüş sporlarına gitmesi yasaklanmalı mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Biz erkekler için bir tehdit, bize şiddet uygulayabilirler bu yüzden yasaklanmalı. Güncellemeler5 gü Güncel Kızların dövüş sporlarına gitmesi yasaklanmalı mı? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 5 gü Spor konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kızlardan dayak yeme fantezisi taşıyan erkek sayısı çok fazla 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 4 gü Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkeklerin de gitmesi yasaklansın o zaman. 0 8 Yorumla Soran 4 gü Hayır erkek gidebilir Yorumla Soran 4 gü Sizden korunmak için biz gitmeliyiz Yorumla Asya_2275 4 gü O zaman bizde gidiyoruz 💅🏻 Yorumla Soran 4 gü Ama siz bize şiddet uygularsanız Yorumla Soran 4 gü Yasaklanmalı Yorumla Asya_2275 4 gü Siz gitmesenizde uyguluyorsunuz zaten, sizi yasaklayalım Yorumla Soran 4 gü Saçmalama sen bizi hep kapatın Yorumla Soran 4 gü Pegging yapmak ister misin Yorumla
özlemyalcın34 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 5 gü Hep siz dövüyorsunuz birazda biz dövelim 0 5 Yorumla Soran 5 gü Al işte şiddeti destekliyor umarım kocan vs yoktur yazık adama Yorumla özlemyalcın34 5 gü Erkekler kücüklükten beri dayak yer Yorumla Soran 5 gü Belli acın var senin ajahahah Yorumla özlemyalcın34 4 gü E niye soruyon aq Yorumla Soran 4 gü Sinirlenme 🥺 kalbimi kırdın Yorumla
gizemliihatuunn Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 5 gü Ne alaka? 0 1 Yorumla Soran 5 gü Erkeklere şiddet uygularsanız diye Yorumla
Gizli Üye (18-24) 5 gü Eakiden gidiyordum 0 4 Yorumla Soran 5 gü Birakman iyi olmuş Yorumla Cevap sahibi 4 gü Neden Yorumla Soran 4 gü Erkekeri doverdin Yorumla Cevap sahibi 4 gü Evet dövebilirdim belki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kızlardan dayak yeme fantezisi taşıyan erkek sayısı çok fazla
Erkeklerin de gitmesi yasaklansın o zaman.
Hayır erkek gidebilir
Sizden korunmak için biz gitmeliyiz
O zaman bizde gidiyoruz 💅🏻
Ama siz bize şiddet uygularsanız
Yasaklanmalı
Siz gitmesenizde uyguluyorsunuz zaten, sizi yasaklayalım
Saçmalama sen bizi hep kapatın
Pegging yapmak ister misin
Hep siz dövüyorsunuz birazda biz dövelim
Al işte şiddeti destekliyor umarım kocan vs yoktur yazık adama
Erkekler kücüklükten beri dayak yer
Belli acın var senin ajahahah