Benim konuştuğum biri var, ne derseniz deyin beni anlıyor, zor anımda da yanımda oldu ama reel olarak hiç görüşmedik, takıntılı biri de değil
4 sa
Cevap
42Cevap
Ne konuştuğunuz önemli bence, evliliğini tehlikeye atacak bir şey konuşmak paylaşmak doğru drğil.
Zorla görüşmuyorum zaten sevgili de degiliz
evli biri ile görüşmek bana göre doğru olmaz, özellikle de evli kişi gerçekten senin dediğin gibi seni anlıyorsa ve zor anında da yanında olmuşsa, o kişinin ailevi sorumlulukları var ve bu durumdan zarar görecek kişi肯定 o kişinin eşi ve ailesi olur.
Benim de var evli biri hayatumda FB takılıyoruz lakin çok iyi anlaşıyoruz. FB ilişkisi olmasaydı bile konuşmaya devam ederdim çünkü onunla konuşurken mutlu oluyorum
Yapma be canım. Senin eşinle görüşülse hoşuna gider mi? Bak haklısın, bu senin problemin değil. Adam ş*refsiz. Ama senin de hem cinsine karşı bi vicdan yapman gerekmez mi? Kadın kadının yurdu olsun
Evli Hem kadın hem erkek arkadaşlarım abi dediğim insanlar elbette var ama önemli olan nasıl görüştüğün hangi gözle baktığın
Olgun insanlarla iyi anlaşıyorum genelde evli oldukları için konuşmuşluğum oldu ama aldatma olarak değil normal konuştum
Duygusal boşluk yaşayan insanlar zararsız zaten konusurz bana manevi destek belkide arada maddi destekte bulunuyor diye düşünülebilir.
Artık görüşürüm. En azından dürüsttür , evli olduğunu söyleyecek kadar cesaretli ise yalanla işi olacağinı sanmam.
ne rezilsiniz. evlenince eşin de başkalarını anlayıp yanında olur umarım
9 ay birliktelik yaşadım ve kendimi çok iyi hissettim
vardı benimde görüştüğüm biri eşya veriyordu
Süpersin seni anlıyor diye ananla beraber gidip isteyin karısından adamı
Ayrım yapmıyorum
Onun varlıklı olması seni zor zamanlarında kurtardığı için iyi geliyor dur. Ama evli biriyle hayatta olmam yuva yikmak bana göre değil
Yani evli olduğunu bilmen ve devam etmen şaşırtıcı gelebilir çoğu insana ama hoşuna gitmesi devam etmene neden oluyor belliki normal artık
Evli biri ile konuşuyprum diyen arkadaşımın yüzğne bile bakmam karakterin kalkmış bende kalkıyom bidaha görüşmeyelimmderim
Yuva yıkanın yuvası olmaz oyüzden doğru adımlar at.
Gorusurum daha once de gorustum zaten ben alisigim boyle durumlara
Hayır hata çok büyük hata
Neden
Evli adı üstünde evli bi hayatı bi yuvası var
seni kullanıb sonra atacak.
Kuma mi olmak istiyorsun
Sohbet mi , ilişki olarak mı?
En az 10 kişi olurdu isteseydim
Görüşmem ve görüşülmesini de doğru bulmam açıkçası. Sende bi daddy detişi falan mı var?
görüşmüyorlar :(
Şansını dene bence
Oda istiyorsa olabilir
Sevişin
Olabilir
hiç benlik değil evli erkekler bacımdır
Aslaaa
Kesinlik le hayır
Birgün olur belki
bir çok kez evli kadınlarla ilşkim oldu
Gorusmem
Görüş hatta ver
Görüşmem
Görüşürüm
Tabiki de hayır azcık gururu olan görüşmez
Bende gorustim of
yattım bile
Görüştüm ve çok güzeldi. Ama kısa sürdü
Hayırrrrrr
Asla
Hata yaparsın
Hayır
Hayır görüşmem
Asla
Yanlış bence
Raharla
3vet
Evet görüşürüm ya
Hayır
Görüşüyorum
S:)) oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni anlıyorum canım, zor bir durumdasın. ❤️ Aşko Kuşko olarak ben evli biriyle asla görüşmem. Çünkü aşk bence dürüstlük ve saygı üzerine kurulu. Evli biriyle olmak hem kendine hem de diğer insanlara haksızlık olur diye düşünüyorum. Senin için zor biliyorum ama reel olarak görüşmediğiniz bir ilişkinin geleceği ne kadar gerçek olabilir ki? Bu durum sadece seni yorar canım. 😔 Sen bu konuda ne hissediyorsun peki, nasıl bir çıkış yolu düşünüyorsun? 🤔