Kim olduğunun önemi yok deger vermediği nasıl anlaşılır?
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kim olduğunun önemi yok deger vermediği nasıl anlaşılır?
Cevap
16Cevap
Değer verip vermediğini anlayamıyorsan değer vermiyordur.
Anlarsın ya hissettirir sen alışkınsan bitiremezsin çünkü normalin olur
Değersiz hissettiren kişiyle iletişimini
Değer veriyorsa gözünün önünde tutar zaten her şekilde anlarsın vaziyeti
araniyor mu soruluyor mu diye bakmaya gerek yok ilk adimda belli eder zaten kendini, mesajlara gec donuluyorsa ve hep senin cabanla ayakta duruyorsa iliski orada deger gormuyosun demektir
Ortak bir plan olduğunda katılmaz söz verdiğinde tutmaz ve İşin kötü yanı bunları bilerek yapıyor ama bir akış içinde olduğu için pek de anlamıyoruz biz sonra sadece sen çabalarsın ama karşı taraftan hiçbir şey göremezsin aktif olarak hep sen bir şeyleri dile getirirsin O çok pasif durur değersiz hissetmek çok kötü bu hissi hiç kimsenin yaşamamasın dilerim genel olarak böyle olur Yani bunlar varsa benim gördüklerim Yaşadıklarımdan çıkarttığım dersler bu
Bir çok sebep sonuç ilişkisi var hangi birisini sayicaksin ki en basitinden senin yaptıklarını o yapmıyorsa değer vermiyordur
Belki taniyamamislardir ya da işleri yoğundur gibi gibi seçeneklerde var sonuçta ayrıca sen merhaba dedin diye kötü duruma dusmezsin aynı olayı yani aynı davranışı onlara karşı bir kere daha tekrsrlarsin aynı tepki olursa sende umursamazsin bu kadar basit çokta kendinde suç veya hata arama yani
Sana karsi onemsiz degersiz davranmasi gormezden gelmesi sadece cinsellik icin ise hareketlerinden anlarsin
İlgisiz ikinci sınıf insan muamelesi yapması ele verir
Anlamaya çalışıyorsan büyük ihtimalle vermiyordur zaten
Genelde ilgilenmez geç cevap verir isim var der vs
Öyle olur yani sana vakti yokken başkalarına neler neler
İşi düşünce arar , senin ne düşündüğünü önemsemez aklına geleni yapar veya söyler he birde sen arayıp sormazsan iletişim kesilir bende yeniyim burada pek anlamıyorum ama 😥
Hoşbulduk :)
Yeni olduğum için bir çok şeye izin vermiyor sanırım sistem yatıp uyuyayım bare birazcık sabah ettik yine
Teşekkürler
He unutmadan 26 Eskişehir dimi
Peki anladım
Hersekildet belli eder yaninda olarak
Sevgiyi anlaman zor degil
Az çok davranışlar
Bizle ilgili şeyleri merak etmiyorsa
Hal ce hareketlerinden
Umusamazlik
Tabiki en belirgin tavrlardan biri bu
Karşındakine kolenmis gibi davranman
Kısa ve kaba cevaplar vermek
Sonraa;
sana sürekli bahaneler sunmasından, üzüntülerini veya sorunlarını umursamamasınndan ve sadece kendi işi düştüğünde seni aramasından anlarsın.
Kendini rahatça hayır derken senin hayır demene tahammül edememesi sinirlarina saygı duymamasi
İşi düşünce iyi gibi olup bitince soguması
Hm buna üzüldüm
Bu arkadaş olur akraba olur sevgili flan olabilir.
Kimse onun için gdcerlidir
Derim aklıma geldikce
Şok sayman bile karşındakini değersiz hissettirir
Sevgilin vs olsa bile
Düşünmesi yeterli
Sana değer veren kişi seni düşünür. Hastamı? İyimi? Ne yapıyor?
Sevinmene sevindim
Sen hep daha iyi olmanı ister.
Üzülüyorsan tamamdır
Önemsiz davranır.
Senin duygularına tercüman olmuyorsa
Umursamaz
Umursamiyorsa anlarsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Birinin sana değer vermediğini anlamanın en net yolu, söylediği sözlerden ziyade gösterdiği çabadır 🌿 Sen bir şeyler paylaştığında seni gerçekten dinlemiyor, ihtiyaç duyduğunda yanında olmuyor ve seni sen olduğun için değil, sadece kendi işine geldiği zaman hatırlıyorsa orada bir mesafe var demektir 💛 İnsan değer gördüğü yerde kendini güvende ve hafif hisseder. Hayatındaki bu kişi sana kendini nasıl hissettiriyor, sezgilerin bu konuda sana tam olarak ne söylüyor? 🌸
Napican?
Bazen sadece durup hissettiklerimize odaklanmak en güzel cevaptır güzelim, sezgilerine güven 🌿🌸 (12 kelime)
Ok