Evli olanlar eşiniz ile tanıştığınızda onun kaderiniz olduğunu evleneceğinizi anladınız mı?
Nasıl anlarım kaderim olduğunu?
Nasıl anlarım kaderim olduğunu?
ben eşimi ilk gördüğümde aşık olk oldum. aynı işyerinde farklı departmanlar da çalışıyorduk. aramızda benim platonik aşkından başka hiçbirşey yokken ara sıra beni kızdırırdı bende. evlenince sen görğrsün gibi garip. bir düşünce alırdı içimi. ve aradan 2 yıl geçti 6 Aylık evlyiz... kaderinde varsa sen ayrılmak için elinden geleni yapsanda olmuyor. evleniyorsun ne olduğunu anlamadan. ALLAHcc dan hayırlısını iste
benzer bir durumdayım da :( ne bileyim işte takıldı öyle aklıma beni yanlış anladığını düşünüyorum ediğin gibi Rabbim hayırlısıysa hayırlısıyla nasip etsin inşaAllah
Anlayamazsın
Cevap
9Cevap
Bunu anlamana gerek yok. eger öyleyse ilişki devam eder.
Alın yazısı yaşanmışlıkla alakalı bir durum..
Anlasilmaz zamani gelince birden çıkar.
Anlayamazsın :D
Alın yazısı oldugunu yaşlandıgında anlarsın anca
alnında yazıyorsa kaderindir
Anlaşılmaz.
Kader diye bişey olmadığından, anlayamazsın.
Elhamdülillah müslümanım ve kader diye bir şey var
Mantık olarak mümkün değil. Ki o kadar müslümansan, kaderde yazılanı salt Allah'ın bileceğini de biliyor olman lazım. Müslümansan, işine geldiği kadar değil , hakkaten müslüman ol.
kader kavramı tamamen bizim dışımızda gelişen bir şey değil azık araştır oku seninle uğraşamayacağım benim derdim bana yeter gereksiz eleştiride bulunma
Allah allah, gaybı sadece allah bilmiyor mu yani? Ulan ne dediğinizden haberiniz yok, sorsan din iman dersiniz.
anlamazsn
anlayamayız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar