Öncelikle herkese merhaba.
İlişkilerde bulunan eğlenilecek ve evlenilecek tanımının olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz.
Karşımızdaki insanın bizi hangi statüde gördüğünü nasıl anlayabiliriz?
veya evlenmelik görmesi için ne yapmamız gerekir?
Öncelikle herkese merhaba.
İlişkilerde bulunan eğlenilecek ve evlenilecek tanımının olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz.
Karşımızdaki insanın bizi hangi statüde gördüğünü nasıl anlayabiliriz?
veya evlenmelik görmesi için ne yapmamız gerekir?
Evlilik her önüne gelenle alınacak bir karar değil. Sorumluluğunun yükünü kimse kolay taşıyamaz.
Neden kendini evlenmelik göstermek için bir çaba içine giriyorsun ki? Başkası için gerektiğinden fazla çaba içine girme. Sadece kendin ol. Su akar yolunu bulur demişler. Zaten evlilik düşünüyorsa seni sevdikten sonra dünyanın en kötü kadını bile olsan o evliliği mutlaka gerçekleştirir.
Umarım her şey gönlünce olur..
Öncelikle merhaba,
Evlilik tabiki her insanla alınabilecek bi karar değil bunda size hak veriyorum ancak ben aile bilinci olan ve aile kurmak isteyen bir kadınım. Bir saat, bir gün, bir ay ya da bir yıl sonra hayatımdan çıkıp gidecek olan bir insana saniyemi bile harcamak istemiyorum. Geleceğe dönük benimle bir planı olan erkeği nasıl ayrıt edebilirim diye sorumu sormaya çalıştım. Bugüne kadar benliğimi asla bozmadım evlilik içinde bozmam. Sadece karşımdaki insan görüşleri neye göre değişir onu merak ettim. Cevabınız için teşekkürler.
Bunu ilk başlarda ayırt etmek çok zor, anlamakta çok zor. İlk bakışta anlama diye bir şey yok. Nice kişiler evlendikten sonra evlemilmeyecek kişi olmadığını anlıyor. Tabikide siz gibi bir çok kişi ciddi bir beraberlik istiyor ama bunu yaşamadan anlayamazsın. Demek istediğim buydu
Yorumunuz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Umarım hepimizin hayatının her döneminde iyi insanlar karşımıza çıkar. Bu devirde çok zor ama biz yinede ümidimizi kaybetmeyelim 🙏🏻
Bir ilişkide karşınızdaki kişinin sizinle takılmalık mı yoksa ciddi mi olduğunu anlamak, zaman alabilecek ve dikkatli gözlem gerektirebilecek bir süreç olabilir. Ciddi biri, sizinle düzenli olarak iletişim kurar ve zaman geçirir. Randevularınızı sürekli iptal eden veya sizi sürekli olarak erteleyen biri, belki de daha takılmalık bir yaklaşıma sahip olabilir.
Ciddi biri, size karşı dürüst ve şeffaf olacaktır.
Sizinle hislerini ve düşüncelerini paylaşır ve duygularını gizlemez. Bir ilişkiyi ciddi olarak gören kişi, gelecekle ilgili planlar yapmak isteyecektir. Sizinle birlikte uzun vadeli hedefler düşünmek ve planlamak, ciddi bir bağa işaret edebilir. Ciddi bir partner, size olan ilgisini ve sevgisini sözlerle ve davranışlarla gösterecektir.
Size özen gösterir, ihtiyaçlarınıza önem verir ve sizinle ilgilenir. Bir kişinin sizinle takılmalık mı, yoksa ciddi mi olduğunu anlamak için, başkalarıyla olan ilişkilerini de gözlemleyebilirsiniz. Eğer sizin dışınızda sürekli farklı ilişkilere girip çıkıyorsa, daha takılmalık bir tutuma sahip olabilir.
Çok güzel açıklamışsınız. Bazı gerçekler acıtıyor ne yazık ki… Cevabınız için teşekkür ederim
Selamlar
Şahsen takılacağım insanı arayıp sorunca konu belli oluyor genelde:) çok çaba da göstermiyorum. Derdini tasasını da paylaşmıyorum, özel hayatımdan da sormadıkça bahsetmiyorum
İnsanlar kolay kolay fikir değiştirmezler. Başka birini bulmaya bakın o durumda
Ah yaktınız bizi :)
Hep böyle olun şahsen karşımdaki insanı bulmaca çözer gibi bulmaktansa bu dürüstlüğü tercih ederim (:
Anladım en doğrusunu yapıyorsunuz karşıdakine hissettirebilmeniz güzel her çıktığımızla evlilik düşünemeyiz sonuçta gayet mantıklı
Cevap
7Cevap
Ben evlenmek istiyorum dersen işte o zaman anlaşılır ne olduğu
Yok ya öylede olmaz şey gibi oluyor kadının diz çöküp evlenme teklifi edişi gibi yapanlara saygım sonsuz ama ben karakterime asla uygun değil :)))
Bu biraz his meselesi aslında. Halinden tavrından tek kelimesinden bile anlarım ben
Keşke sizdeki bu özellik benide bulsa.. Hiç anlayamıyorum
Sürekli cinsellik düşünüyorsa takılmalık düşünüyordur, gelecekle ilgili düşünüyorsa ciddi düşünüyordur.
Görüşlerinden haraketlerindrn ciddyiyetinden samimiyetinden sana olan değerinden anlaşılır
Bazı insanlar çok kurnaz dediğin her şeyi yapıyorlar ancak gel birde içini gör.. yanlış devirin insanıyımm
Hareketleri beklentiileriyle anlarsin
sana verdiği değeri farkedersin
Değer verilmediğini fark ediyorum daha çok :))
Biraz daha terbiyeli konuşursak bahsettiğiniz şeyi yaşamadım hiç iyi günler
Vermezsen anlarsın :)
Öyle bişi yok
Anlayamazsın.
Konusmasindan. anlayabilirsin
Cinsellik yaşamamak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?