Yiakşamlar atletik ks mavililer ve açıkkırmızılılar! Dovus sporlarında alınan darbeleri sizde biliyorsunuz... Mesela boks gibi spor dalları yaşanabilecek bir çok fiziksel sorunun öncüsüdür. Kafaya darbe aldıkça iler de yaşanacak olan hastalıklar kaçınılmazdır. Ayrıca bu spor dallarını kötüye kullanan da çok. Sizce boks vs yasaklanmalı mı?🐣
Onu bunu yasaklamak isteyenler.. yetişkin insanlar bu yaşayış biçimini seçerken ne olacağını biliyor. "Yasaklamak isteyen takım " her şeyi yıkmak istiyor. Boksdaki sorunlara çözüm bulmaktansa daha kolaylarına geliyor. Ya da başka bir konuda. İyiki bizim gibi yapıcı insanlar var.
Yasaklanmamalı , sonuçta kimsenin kafasına silah dayanmıyor boks yap diye. Herkes kendi hür iradesiyle dövüşüyor. Ayrıca özellikle biz kadınların kendimizi savunmak için dövüş bilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Yok canım yasaklanmasın. Çünkü cahil kaba saba ayıların efendi erdemli ve kültürlü erkekleri dövmesinden mest ve orgazm olan güce tapıcı kadınların zevkten oraya boşalması sayesinde göller ve denizler oluşuyor. Yasaklanırsa dünya çöl olur Allah korusun...
Neden yasaklanacakmış bende kıckbox yapıyorum yediğim darbelerden hiç şikayetçi değilim asıl beni heyecanlandıran UFC Türkiyeyede gelecek mi? beni heyecanlandıran bu!!! Tek bildiğim boks, boks, boks..:)
Dövüş sporlarını seçenlerin hepsi alabilecekleri zararların bilincinde olarak seçiyorlar kaldı ki profesyonel olarak yaptığın her spor branşında sakatlanmak bir risktir. Bunu göz önüne alıyorsun.
7 sene box kickbox muay tai mma yaptım birçok maça çıktım darbe aldım tarifsiz acılar çektim burnum kırırdı kaşım patladı vs birçok şey oldu bende karşındakine ağır hasarlar verdim ama bu spora başlarken bir sözleşme var onu imzalıyorsun ne olursa olsun büyün sorumluluğu alıyorsun yani iki filim izleyip gaza gelmeyin ölseniz bile ring de sorumluluğu almış oluyorsunuz ona göre
Tekvando ile ilgilenen biri olarak, bende ağır dövüş sporlarının yasaklanması taraftarıyım. tekvando diğerleri gibi değil neredeyse tamamen güvenli bir savunma sporu ama boks muai tai, kick boks vb. olanlar çok sıkıntı.
Hepsi isteyerek severek yapıyor o sporu zorla yaptirmiyolar sonuçta. Kötüye kullanma diye bir olay yok dövüş sporuyla uğraşanlardaki sabır kimsede yok.
En İyi Cevaplar