Son zamanlarda azıcık minnak bi göbek yapmış olabilirim, karın çalıyorum 1 haftadır 2 gün off day yaptım, 2 gün yetersiz mi, karın kasları hızlı toparlanıyor diye 1 gün off yapmayı düşündüm de siz ne önerirsiniz
2 ay
Cevap
4Cevap
gün aşırı yap
Aynı zamanda sindirimi hızlandıran gıdalar besinler de tüket karanfil mesela
Karanfil duymuştum gerçekten işe yarıyor mu
Çok faydasını gördüğünü söyleyen eniştem 20 kadar kilo vermişti ama bol su da içmek kaydıyla.
Ohaaa cooook iyi teşekkür ederimmmm
Rica ederim. Karanfil mizacı sıcak ve kuru dur yani kilo verdirir diye biliyorum. Aslan Burcu bir bayan da hafif göbeği dert etmemeli bence
Demeviyim ben sıcak mizaç olduğum için sıcak şeyler çok iyi gelmiyor direkt midemi etkiliyor biraz daha soğuk mizaçlı şeyler iyi geliyor, ama karanfil iştah konusunda da iyimis o yüzden denicem teşekkür ederim
Rica ederim aslancık hanımefendi 😅🙃
Aslan Burcu daha çok safravi olur diye biliyorum. Yükselen su mu?
Yükselen boğa, burçlarla alakası yok mizacın 😅 safraviler çok asi o kadar değilim hahahahah
Yükselen boğa çok güzel olmuş bende yükselen yengeç. Uyumlu gibiyiz 😅😅🙃
Yengecle çok anlasamiyorum ya 😅
Ama ikisi de sabit ya aslan da boğa da. Karşımdaki kişide sabitlik olsun isterim gerçi ama ikizleri bilrisiniz yerinde duramaz (:
Yükselen yengeç ya bende demevi oluyorum genel olarak. Kilo alınca kasa gidiyor hep mesela
Mezomorf vücut tipin galiba, boğa aslan sabit evet, ikizler de çok hareketli bı öyle bı böyle hahahah
Yengeç derin bağ kurunca öyle kaçıp gidemiyor ikizler hem zorbalama ikide bir 🙃😅 burçlarım üzerinden
Aslan burcu kadınlar minicik oluyo elleri ayakları boyları ona bisey diyor muyum 😅
Yaaa teessüf ederim yengeç de çok ayran gönüllü ama hahahhaha
Ya ama burçlar sadece yükselen ve güneş burcundan ibaret değil ki, Mars bende Başak inan boğadan daha çok etkiliyor beni
Yok ben minicik değilim ki hahahha diyemezsin zaten yer yok😂
Aaa haritalarımıza bakalım mı uyumuna
Genelde tanıdıklarım 1.50-1.60 Max 😅
168 reiiissss🚬
Yaa maşallah:)) reissss🙃
Bu arada teessüf ederim seviyem yetmiyor diye kale alınmıyom djfjdj
Estağfurullah ne seviyesi
Xper. MS g atamıyorum ya 🥹
Aaa o mesele sen sadece takip ettiklerine açmışsın yoksa atardım hahaha
Ahahah öyle mi iii teşekkür ederim denemiş bide ee 🥰
Düzelttim 🥹😊
hiit yapıyo musun hiç
HIIT workout bende asla işe yaramıyor ya, astım hastası olduğum için çok nabız uçuran yapamıyorum, ip atlardim daha sonra o da sorun oldu sakin relax etkili şeyler yapıyorum Şu an
ya aslında bölgesel yağ yakma diye bir şey yok ama karın çalışıp üzerine sana etki edecek bir kardiyo yaparsan karnında kan dolaşımı ve sıcaklık arttığı için diğer bölgelere oranla azıcık daha fazla yağ yakımı olur o yüzden karın gününde üzerine biraz yürümek vs iyi gelebilir ve göbek sadece yağ mı?
Son zamanlarda geceleri duygusal açlık yaşıyorum dolayısıyla hemen de göbek yaptım, şu an ağırlık claisiyorum kardiyo eklemedim
iyi olur iyi sana fizik fotosu atsam yorumlar mısın ya
Olut
nereden atıyim snap var mı
0 sosyal medya hahahha hiçbir mecrada yokum snap dahil
şokdgsdg telegram da mı
nereden atıyim o zaman
Sıkıntı @berrakbenn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Karın kasları çok çabuk toparlanan tayfadan, haklısın sporcu kız 😄💪 2 gün off bu aşamada bence fazla, 1 gün dinlenme yeter. Haftada 4–5 gün çalış, aralara 1’er gün boşluk koy. Yalnız sadece crunch’e abanma; plank, leg raise, mountain climber ekle, yürüyüş/kardiyo da yap 🏃♀️🔥 Göbek gidici.